Klipp från Idol ;)

Längtar tills han album kommer ut !!!





Hur kan man inte gilla honom?!!





I morrn blire bio med Daniel, Rasmus och Felicia :) vi ska se Vampyrer suger:D men innan ska jag träffa Carro och några andra så ska vi planera några grejer, sen är det inte så mkt som händer i helgen :P Hörs


Mer idol klipp;)








9:an

Ja, idag har jag gett mig in på sissat året på gåvsta, innan det är dags för gymnasiet. Tänk att jag snart gått där i 10 år. 10 år!
Känns faktiskt lite skrämande att man är äldst på skolan, för det känns fortfarande som att jag är den där lilla blyga sjuan.
Nytt år betyder nya läxor, nya uppgifter och mkt mer ansvar. Jag ska iaf kämpa för att höja mina betyg. För att sen komma in på den linjen jag vill i gymnasiet som jag dock inte har en aning om vilken :P

Strunt samma, nu ska jag gå och titta på den bästa serien i mitt liv :P

Husvagnen

Snart åker ja till husvagnen för att vara där i helgen, då får jag klara mig utan min nya favvo låt. Jag har äntligen hittat en artirst som faktiskt tilltalar mig, hans musik är enorm enligt mig. Aja, har iaf hans album på mobilen men här får ni min nya drog låt och den enormt, otroliga, helt klart bästa killen som finns enligt mig.

Orginalet:




Studio Version:

Finally...

...är jag hemma ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik som jag hört och sett på det norska the voice. Jag hade typ hört låten dom spelade så jag lyssnade och sen spelade de mycket bra musik ;) Det var sammtidigt som jag gjorde mitt armband, sen blev det flera och helt plöstligt hade jag gjort några, en del har jag gett bort, håller nu på med en nyckelring ;) och ett tjockt armband, bilder kommer när de är klara :)

Mkt har juh hänt, kan juh börja med att berätta om resan till Oslo, eller egentligen Åros (en halvtimmes biltur från Oslo) Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men tror jag messa med massa folk ;) sen inte så långt från Köping fick vi punka, Ja vi fick punka på E18. Det var två-ett fil, och vi hadde precis åkt in på ett fil delen, just då får vi punka. Kul för mamma och pappa som fick lassa ur en del ur bilen och sedan byta däck, Jag tyckte verkligen synd om dom då.
Sen åkte vi in till Köping och pumpade reserv hjulet, och så köpte pappa ett nytt däck ;)
Sen var det inga problem att åka hela vägen fram. När vi var framme så, wow jag minns att man såg vattnet och att det var fint, men så fint?! det kommer jag inte ihåg.



Jag fotade vattnet en hel del, jag vart visst förtrollad medans vi var där ;)



Första dan så åkte vi in till Oslo då, vi gick på Kontiki museét och så gick vi och åt lite på Mamma rosa, jag älskar deras pasta carbonara ;) Vi åt tsm med Gerd och Idar som vi bodde hos och så träffade vi några andra kända ;) Björn-magne och hans fru Eva, May-Tove och hennes man Ivar ;) sen så gick vi ut, mamma tog en fin bild på slottet ;) Tyvärr så ligger den inte på min data ÄN  ;)

Andra dagen så gick vi i en park med massa statyer, Jag tog bara några bilder på bebisarna, men mamma har flera bilder på kameran som jag tänker få av henne ;) här är iaf några av dom jag har








Jag satt även en del och fotade vattnet medans Linnea kastade stenar och mussel-skla på bränn-maneterna som gjorde så vi inte kunde bada :( Hade gärna badat i havet ;)

Aja, tredje dagen åkte vi hem till mormor, Då tittade jag en hel del på One tree hill avsnitt, jag bara älskar den serien. Köpte första säsongen när jag var på ullared, och mamma ska köpa andra säsongen till mig när hon åker dit igen och köper julklappar :P resten av serien önskar jag mig i julklapp så jag hoppas jag får några boxar :P

Vi var nog hos mormor innan vi åkte till stugan ett tag.

Mer kommer...


RSS 2.0