Be Alright - Justin Bieberm


Dear whoever is reading this, You're beautiful and someone out there is crazy about you. So smile, because life is too short to be unhappy

 
 
Måndag
Gick upp vid sex på morgonen, var helt slut och mådde inte så bra. Vilket slutade med att jag stannade hemma från skolan, låg i soffan och tittade på program som Teen mom 2 och 16 and pregnant ungefär hela dagen. Såg även nått avsnitt av The hills och Extrem home makeover. Första gången jag blev alldeles rörd under det programmet. Till middag blev det den extremt goda chilli-lövbiffs-grytan :)
 
Tisdag
Började vid halv nio tiden, började med engelska. Fick en uppgift där vi ska berätta om en "sevärdighet" i Uppsala på engelska :o lite jobbigt kanske. Fick även de "korekta" översättningarna plus några glosor till av Maria, det är på tills torsdag. Förstår fortfarande inte vad hon tänker med. Iaf, efter det blev det svenska och vi fick börja titta på filmen Eqvulibriu, vi ska sedan analysera den. Filmen verkar rätt så bra ändå, typ action, sci-fi. Inte en sån film jag skulle ha tittat på själv men ändå rätt komiskt med tanke på att den handlar om att ha känslor är förbjudet...
Efter det blev det iaf lunch, innan jag och Lovisa gick till stadsbiliotket för att lämna tillbaka en bok. Vi stötte även på tre grabbar med en kamera, antar att dom var studenter. Vi skulle titta fall dom hade fått in en bok, men då stod grabbarna med kameran vid den hyllan så jag och Lovisa höll ju på dö av garv, så vi gick inte dit. Sen gick vi in på kicks och när vi kommer ut därifrån står killarna på gågatan. Ja, vi kände oss lite förföljda. Men vi sprang in på gina en snabbis innan vi drog upp till skolan igen, döär vi satte oss i ett grupprum med Helena för att vänta på tyskan.
På tyskan blev det att lära sig och repetera ord om sommaren, fick även tag på Sanna så jag kunde hämta min mattebok ;)
När tyskan var slut sprang jag och Lovisa till bibblan igen, hade fått ett mejl om att de hade fått in boken jag hade reserverat ;) sen tog vi buss nummer 14 till idrotten. Vi tog det lättaste sättet att hitta, nu vet vi att man kan åka en hållplats till nästa gång. Nya idrottstället var verkligen fräsch, vi har nu bytt upp oss från fyrishov, alians och sånna ställen till ett och samma ställe. Nämligen stallet, campus 1447 ;)
 
Efter idrotten tog jag mig hem, var ute och sprang 4 km innan jag kom hem och gjorde i ordning mat innan jag duschade. Efter maten blev det läxor innan jag tittade på ensam mamma söker från i måndags, sedan pratade jag med mamma i telefon innan jag lag mig.
 
Onsdag
Blev lite sovmorgon på mig, började inte fören fem i tio ;) Träffade Josse när jag klev av bussen, följde med henne till ICA innan jag drog till skolan. Första lektionen blev privatjuridik, lika intressant som vanligt :) Efter det skulle vi ha haft företagsekonomi, men det blev ist möte med DGE. Och Daniel från Smögen som var och hälsade på oss förra året var tillbaka, han är en duktig föreläsare som gör det intressan men även att man känner stor stress och press över sina betyg... Men det blir nog bra ska ni se. Vi fick sluta tidigare än ett, så jag, Lovisa och Sisela gick och käkade lunch innan vi gick till stationen för att ta oss hem åt olika håll. 
När jag kom hem slog jag på tvn och såg att Teen Mom 2 precis hade börjat, så jag tittade på det innan jag satte mig framför daton och började plugga engelska. Nu blir det middag innan det blir dammsugning av hela huset och sen mera läxor...

I'll Always Love You - Nina


When it was so right, it suddenly went completely wrong

Fredag
Mötte upp Lovisa på statinon vid tio i elva, vi gick till Norrlands för att käka. Sedan njöt vi av solen utomhus innan vi drog upp till skolan och satte oss i en av sofforna på MP-ytan, efter ett tag kom Camilla och hennes syster med tårtor och cider :) Så på första lektionen fikade vi på det och mös med Camilla, kan ju säga att hon kommer bli saknad medans hon är i London ;)
Efter coachtiden så blev det samhällskunskap, vi fick en bordsplacering... Sitter längst bak, men sitter iaf med Moa och Sara. Vi fortsatte jobba om källkritik och fick sammanfatta det med egna ord för att vi skulle försåt och komma ihåg vad det betydde. På svenskan gick vi till biblioteket för att låna böcker, jag och Lovisa hittade inte den vi skulle ha så vi lånade en annan. Men blir nog så att vi byter bok så fort dom får in den vi ville ha :P
Vi fåck gå när vi va klara och då slutade den lektionen helt enkelt, sen blev det fruktdags för mig och Lovisa innan privatjuridiken. Vi hade vikarie som i början verkade väldigt konstig, men det visade sig att han inte va det alls ;) Vi gick på en PP till domkyrkan, där vi vikarien berättade att Breivik hade dömts till 21 år i fängelse och där efter i förvar. Norge har nämligen inte livstid i fängelse.
Min klass
 
Vid fyra fick vi sluta och jag gick till stationen, där träffade jag Josse och vi åkte bussen tsm ;) när jag kom hem blev det en sanbb dusch innan jag gjorde mig i ordning och gick till bussen för att möta Carro :) Vi snackade massa och käkade innan vi gick till bussen för att möta upp David, sen blev det film i väntan på Axel. Vi började med filmen The Reef och efter den blev det Kill Bill 2, Axel hade fortfarande inte kommit då. Vid halv nio tiden sa jag att jag hade en känsla av att Axel skulle dissa oss. Efter det drog vi igång med filmen Fritt Vilt och sen Amercian Pie - The band camp (?) Vi fick iaf reda på att Axel var i stan med resten av "siggisgänget" och vi förstod då att han inte skulle komma... Vi avslutade kvällen med filmen He's the girl
 
Lördag
Vi käkade frukost vid tolvtiden och efter att alla hade åkte hem blev det dags att städa i mitt rum igen... Drog ett varv med dammsugarn, plockade undan madrassen, bort med glasen, skräpet och chipsen. Sen segade jag som bara den resten av dagen, på kvällen tittade jag klart på filmen Vicky Cristina Barcelona, en film jag VERKLIGEN INTE rekomenderar. Om man läser på baksidan verkar den ganska bra, men den är helt värdelös :(
 
Söndag
Vaknade vid kvart i elva då jag gick upp och käkade frukost, vid halv tolv sa jag hejdå till mamma för att hon skulle åka till Danmark. Sen hon har åkt har jag rensat ur kläder från min sommarlåda och bara chillat framför datorn, har även hjälpt syster att sätta upp en affisch på grabbarna i One Direction. Dom är ju bland de snyggaste killarna i världen :) Vad händer senare idag då? Ingen planerat, det regnar ute och har gjort det större delen av dagen :( men det blir iaf as god mat till middag idag, min favorit, chilligryta med lövbiff och pasta :)

Don't feel sorry if you failed when you tried ur best

Onsdag
Dagen började med frukost framför Ensam Mamma söker, en mamma från Uppsala var faktiskt med. Och en av killarna hos en annan tjej såg riktigt bra ut :p 
Begav mig iaf in till stan för att möta upp Lovisa på statiionen innan vi gick till Norrlands för att käka lunch, på väg  till skolan gick vi med Mackan (läraren) och pratade lite om sommarlovet. Första lektionen blev privatjuridik, där vi bl.a. fick lära oss att slå upp saker i den blåa lagboken. Det var dock lite klurigt, jag och Lovisa hade även hittat rätt fast vi inte förstod det, så vi letade vidare... När den lektionen tog slut packade jag ihop mina saker och gick upp till ett grupprum på plan 3, resten av klassen hade matte medans jag hade håltimme. Passade dock på att göra de läxor vi hade under den tiden ;) Och dagen avslutades sedan med företagsekonomi, där Staffan snackade väldigt snabbt, vilket gjorde att vi fick sluta tidigare ;) Jag gick då upp till akademiska för att ta bussen därifrån, missade nämligen bussen precis innan.
När jag kom hem gjorde jag i ordning mat, sedan blev det robinson på tvn innan vi ringde upp mamma.
 
Torsdag
När jag hade gjort mig i ordning och så tog jag bussen in till sationen för att träffa Lovisa, sedan gick vi till Norrlands för att käka. Var även in på toan där, grymt fräscha ;) Gick sedan upp till skolan där vi började med tyska, gick rätt så snabbt. Men det var jobbigt att tänka, man hade ju typ glömt bort allt under sommaren... Efter tyskan blev det företagsekonomi med Staffan, vi gick gå ut och göra marknadsundersökningar. Min grupp kom fram till att majoriteten av de vi frågade handlade matvaror 2 gånger i veckan, på ICA. Jag och Lovisa frågade en ung kille som såg riktigt bra ut, men vi förväntade oss inte att han skulle svara "Är inte så säker, har inget eget hushåll":p det var så kul, just hans ordval iaf :P Efter den lektionen blev det engelska, inget intressant hände. Första dagen i skolan utan håltimme :)
På stationen träffade jag sedan Emelie och vi tog bussen hem tillsammans, när jag kom hem fick jag hjälpa Linneas kompis som fastnat med en rundborste i håret... Efter mycket om och men fick mamma tillslut ut det ;) Har även dammsugit rummet inför i morrn, men nu blir det robinson innan jag tar kvällen ;)

I once had a life then some idiot came and told me to make a facebook

Tisdag
Gick upp vid hlav sju tiden, då befann sig lilla David äntligen på svensk mark igen :) Gjorde mig i ordning innan jag åkte in till skolan med hal åtta-bussen, dör att vid halv nio började den teoretiska idrottslektionen. 10.40 ungefär tog den lektionen slut, så jag och Lovisa gick upp på plan 3 och satte i ett grupprum med varsin dator som inte hade Flash Player?! Vilket var ganska frustrerande eftersom vi då inte kunde göra ett piss :( Så där satt vi och tittade facebook, strax efter elva hade vi ledsnat på det så då lämnade vi skolan för att utföra några ärenden. Sen gick vi omkring i lite affärer för att få tiden att gå. Runt kvart i tolv gick vi till Norlands Nationen för att käka lunch, som var någon lax och pasta ihop rörd med något. Såg inte jättegott ut, men däremot smakade det mycket godare :)
 
På väg från Norlands får jag syn på Ida och hon får syn på mig, så mellan ån och stora torget springer vi rätt ut i vägen (där bussarna kör) och kramas. Vi pratade inte så länge eftersom hon höll på med något med sin klass typ, så jag och Lovisa gick upp till skolan där vi satte oss och väntade på tyska lektionen. I år blir vi 9 pers som läser tyska, rätt nice med sådan liten klass ;) Dock fick vi läxa som skulle göras till tisdag, lära sig typ 20 meningar utantill?! Och inte nog med det, vi blev släppta sent så vi kom sent till engelska lektionen...
 
Luftkonditioneringen fungerade fortfarande inte så det var varmt och jobbigt i klassrummet. Skoldagen avslutades iaf med svenska som slutade 40 minuter tidigare ;) Jag och Tess tog sällskap till stationen, när hennes buss kom gick  jag till min där jag träffade Matilda :) Och sen kom även Emelie så jag slapp åka buss själv ;) Jag och Emelie snackade lite om hennes val och lite annat, vi hade ju en 20 minuters bussresa på oss och sen cirka 1 km gång.
När jag kom hem blev det middag innan jag började titta på filmen LOL, ingen konkret handling direkt. Men ganska bra film och Douglas Booth, som spelar en av huvudpersonerna, ser faktiskt riktigt bra ut :P och hans röst, mumma. Och med en gitarr i handen, kan det bli mycket bättre? :P
När filmen tog slut så blev det dags för Robinson, blev även bullar och läsk till det ;) När robinson tog slut satt jag ett tag framför datorn innan jag gick och lag mig ;)

That awkward moment when you aren't sure if you should give someone a hug

Fredag
Efter skolan packade jag ihop och runt åtta tiden åkte vi in till stan för att plocka upp Moa och handla innan vi drog ut till Siggis :) Spenderade kvällen med Ida, Sebban, "lill"Jocke, Jocke och Nina. En trevlig kväll och jag lovade Jocke en sak som jag absolut inte kommer bryta ;)
 
Lördagen
Klev upp, käkade frukost och chillade ett tag innan jag gjorde mig i ordning och gick till Ida. Vi gick först en bit mot Östfora innan vi vände och drog ett varv runt sjön, en hel del tjejsnack ;) Runt fem-tiden gick jag hem för att vi skulle ha kräftskiva hemma. Det var jag, mamma, pappa, syster, Beckisen, Ange, Fracke, Annica, Moa, Moster, Anneli och hennes Jocke ;) Käkade och njöt, vid halv åtta sprang jag och Ange upp på toan. Hejjad då på Jocke som satt på fyrhjulingen som han skulle dra ner lite saker med till sjön ;) Sedan gick jag och Ange och diskade innan det blev ficka och lite kortspel ;)
Strax efter tio så bytte jag kläder och gick ner till sjön, en hel del tjat från Ida och tillåtelse av Ange att lämna henne eftersom hon inte ville följa med:( 
Väl nere vid hyddan blev det kramkalas med Ida, träffade lite nya människor, snackade massor med Axel och gjorde att vissa blev allt för oroliga :P Det var nämligen så att jag och Axel gick upp till Willys lillstuga ett tag själva efter en dryg timme kommer Willy, Ida och Pheko, Willy vart grymt orolig om det hade hänt något mellan mig och Axel eftersom David gillar mig o.s.v. Men såklart hade det ju inte hänt något, jag och Axel är bara grymt bra kompisar, mitt liv hade nog varit ganska tråkigt utan honom. Iaf, vid halv två, när dom kom upp och hämtade oss så var Ida tvungen att gå hem, men jag stannade kvar med dom andra. Snackade även lite med Karlsson och vi drog lite i Axel :P Det kändes som om attt Karlsson och jag skulle kunna vara vänner iaf, det var ju rätt nice ;) På slutet var vi 4 tjejer och 8 killar... Några av oss gick upp till Willys stugor igen. Jag, Axel och Willy låg ett tag i lillstugan och snackade innan Willy drog till dom andra, jag och Axel gick då till campingen igen där vi sa godnatt vid tre tiden. Axel gick till Jonas och jag gick hem och lag mig ;)
 
Söndag
Hände inte speciellt mycket, jag käkade frukost och softade framför tvn innan jag gjorde mig i ordning. Jag och Linnea var iväg och diskade och sen packade vi ihop innan vi åkte in till stan för att käka på MAX :) och sedan bar det av hemåt. När jag kom hem packade jag upp det lilla och gjorde i ordning inför skolan på måndagen.
 
 
Måndag
Jag började egentligen 13.50. Men skulle på möte om matte intensiven vid 12.30, så när det var klart gick jag ner till min klass som hade matte. Fick då även göra diagnosen som dom gjorde, vet dock inte hur det gick :s Efter det blev det iaf samhällskunskap, källkritik och sånt. Inte direkt världens roligaste grejer... Vi fick sluta en kvart tidigare, då vi fick en längre rast ;) Sen blev privatjuridik med CH, han är stört skön. Vi fick ut våra böcker och lärde oss lite mera, gick även på en PP längs ån, upp till stora torget och sen tillbaka till skolan längs gågatan :P
CH skulle iväg på ett möte som gjorde att vi fick sluta 20 minuter tidigare och jag hann då med en buss tidiare :)

Heart on fire - LOL Movie

Heart on fire - Douglas Booth
 
 
Lola & Kyle - Heart on fire (LOL soundtrack)mu

Ed Sheeran - Small Bumb (Acoustic)


Being Nice To Someone You Don't Like Doesn't Mean You're Fake, It Means You Are Mature Enough To Tolerate Your Dislike Towards Them

 
 
Veckan har rullat på och jag har haft en hel del för mig ;) I måndags så fortsatte jag jobba på vedboden innan det blev middag, sedan gick jag till bussen för att möta upp en kompis som skulle sova över :) Anneli och Elvin hade även hunnit komma hem till oss den stunden jag var borta, det blev iaf lite SimCity spelande och sedan två filmer innan vi gick och lag oss vid tre tiden. 
På tisdagen klev vi upp runt två för att käka frukost och göra oss i ordning, när min kompis hade åkt hem satt jag framför tv:n och tittade på tribe. På kvällen började jag titta på en ny film, orkade dock inte se hela. Och innan jag somnade laddade jag ner det nya "inne-spelet" Song Pop, as roligt är det faktiskt ;)
 
Onsdag
Gjorde det sista av mitt på vedboden, måste nu hjälpa syster innan vi kan börja måla. När jag var klar gick jag in och tittade på mera Tribe och nördade verkligen Song Pop, sedan gjorde jag mig i ordning och lag mig ganska tidigt...
Torsdag
Hadde stält klockan på väckning vid halv sju, men vaknade kvart i sex så jag gick upp redan då. Gjorde mig i ordning, käkade frukost, tittade på Tribe och spelade Song Pop innan jag knatade bort till bussen. Kom till skolan 8.10, pratade lite med lärarna och såg några ettor innan några andra elever kom. Till slut kom äntligen fina Lovisa :) vår lektion med Helena drog igång, fick schemat och gick igenom lite annat. Efter en halvtimme fick vi sluta, alltså en timme tidigare än planerat. Jag och Lovisa gixk runt och letade efter skrivblock och kalendrar, jag fick iaf med mig en kalender hem och Lovisa ingert alls :P
Sedan käkade vi lunch på Norrlandsporten innan vi sa hejdå och jag tog bussen hem till Calle. Vi snackade och såg filmerna 21 Jump Street och Trolljägaren. Den sista filmen är något att rekomendera, och ja, den är norsk ;) När jag sedan kom hem gjorde jag i ordning mat och förberedde inför skolan nästa dag.
 
Fredag
Gick vid 5.50, käkade frukost, gjorde mig i ordning, spelade Song Pop och sen gick jag bort till bussen. kom till skolan och protkoden funkade inte, Petra kom precis efter mig så vi sdtod där och pratadelite innan Holm kom på sin cykel och öppnade. Satt på MP-ytan och väntade tll lektionen började, det blev privatjuridik med CH, han verkar fett skön ;) Sen blev det samhällskunskap med Gita, den kursen verkar bli ganska tung i år också :( Vi körde en namnlek för att Gita skulle försöka lära sig våra namn, skulle säga va vi heter och något vi gillar. Och när det var Jespers tur sa han "Jag gillar Jesper" hela klassen brast då ut i skratt, det var nog en av de roligaste sakerna under dagen.
Sen kom Helena och Staffan och "hämtade" oss för att äta gemensam lunch ist för att ha coachtid, efter lunchen gick jag och Lovisa in på HM innan vi gick upp till skolan och satte oss på altanen. Tio i tolv drog svenskan igång, i år har vi svenska med Sebastian. En riktigt rolig filur det där, vi fick även sluta lite tidigare ;) 
När jag kom hem tittade jag på sista avsnittet av The Tribe :( Nu ska jag packa lite för att senare ikväll bär det av till Siggis och husvagnen! :)
 

What Makes You Beautiful - One Direction Parody

Bästa man sett på länge ;)

Open Your Mind, Before Your Mouth

Blev ändrade planer ännu en gång, jag åkte till Linnéa iaf på onsdagen ;) Under veckan har det blivit väldigt mycket The Tribe, har nu endast 25 avsnitt kvar av hela serien :P Har även spelat lite sims 2, dammsugit och hjälpt pappa att damma hela huset inför att mamma och syster skulle komma hem. Annars har jag inte gjort så mycket den här veckan, chillar väl medans man kan ;) Inte långt kvar tills skolan drar igång igen...
Ruby - The Tribe
Slade -The Tribe

Gusttavo Lima - Balada (Tchê tcherere tchê tchê)


The Shit You Hear About Me Might Be True. But Then Again, It Might Be As Fake As The Bitch Who Told You.

 
 
Dom senaste dagarna har jag inte gjort speciellt mycket, mesta dels spenderat ett X antal timmar framför datorn för att titta på The Tribe. För mig är den serien grym, komer ihåg när jag tittade på det vid 12-13 års åldern. Då förstod man inte allt vilket man upptäcker nu ;)
Sen har jag städat lite i mitt rum, kastat massa papper och börjat göra i ordning lite inför skolstarten. Ser jag fram emot det? Nah, jag vet inte jag. Det ska ju bli kul att träffa alla underbara människor i klassen, men det där med att inte ha så mycket fritid känns inte speciellt lockande. Därför ska jag se till i år att göra det jag ska göra och inte slösa massa onödigt tid framför datorn.
Men iaf, det var meningen att Carro skulle komma hit idag. Det blev inte av för att hon skulle åka och gratta sin kusin, så det får bli en annan dag. Det var även meningen att jag ska åka till Linnea i morrn, vilket inte heller blir av eftersom hon också skulle iväg... Jaja, whatever, jag har ju massa avsnitt av Tribe att kolla på :p
Har även försökt lägga upp bilder på en del av sakerna jag köpte i Ullared, blogg.se verkar inte vilja samarbeta när det gälelr den saken :(
Nej, nu ska jag flytta mig bort från datorn och bänka mig framför tv:n ist, där det blir bättre och större bild :) Den här sommarn kommer fortsätta med mitt The Tribe maraton ;)

I'm not addicted to texting I'm addicted to the person that I am texting

 

Söndag den 29 Juli

Jag låg i sängen länge, gick upp vid halv tolv för att käka frukost. Sen låg jag i sängen ett tag till, snackade även med Ida i en halvtimme. Sedan satte jag mig framför datorn och packade upp, jag duschade innan middagen och sedan började jag och syster damma huset. När jag var klar packade jag och tittade sedan på lite Tribe innan jag gick och lag mig.

 

Måndag den 30 Juli

Klev upp för att käka frukost och packa in i bilen innan vi åkte in till stan, runt halv ett tiden lämnade vi Uppsala för att åka till stugan i Brekken, Norge. Vi käkade på Älvstoppet i Ljusdal och i Sveg gick vi in på Dollar. Jag tittade även på ett avsnitt av Pretty Little Liars i bilen, när vi kom fram till stugan vi åtta-halv nio tiden flyttade jag in i Snickarboa. Sedan käkade jag innan jag gick och lag mig runt elva.

 

Tisdag den 31 Juli

Vaknade vid tio tiden, men låg och läste till klockan var två. Då blev det frukost och jag hjälpte Linnea med hennes data spel, sedan gick jag ut i Snickarboa igen och lag mig i sängen. Vilket resulterade i att jag somnade, vaknade igen vid halv fem då jag gick in. Det blev fika innan vi satte oss i bilen och åkte till Funäsdalen i Sverige, blev då en hel del smsande från min sida. När vi kom hem blev det middag och sedan gick jag ut i Snickarboa för att titta lite på Tribe.

Onsdag, Torsdag & Fredag

Läste en massa böcker, närmare bestämt läste jag ut sju stycken ;) Spelade även lite The Sims 2 ;)

 

Lördag den 4 augusti

Klev upp vid halv nio-tiden för att käka frukost, göra mig i ordning och packa. Vid tio packade vi in oss i bilen och åkte till Funäsdalen där vi gick in på ICA för att köpa lite saker till resan, sen åkte vi typ 500 meter till bussen. Jag och pappa sa hejdå till Linnea, mamma, Lasse och Besta innan vi klev på bussen och resan hem började. På vägen så åkte vi förbi bl.a. Björnriket, det såg ganska kul ut där faktiskt. När vi var framme i Ljusdal var det lunchpaus på 50 minuter innan det var dags att kliva på bussen igen. I bussen så lyssnade jag på musik och tittade på ett avsnitt av Pretty Little Liars, när vi äntligen kom in till Uppsala sen så stannade bussen vid Willys på Björkgatan. Jag och pappa gick till busshållsplatsen vid donken för att vänta på bussen, min tanke var att vid den tiden en lördag borde det inte vara så mycket folk på bussen, tabbe. Det var ju öregrundsbussen vi skulle åka och det är sommarlov, en hel del 96 och massa andra folk som skulle till Öregrund... Jag träffade iaf finaste Carro på bussen och vi bestämde träff på tisdagen. När jag och pappa kom av bussen så gick vi den sista biten hem, väl hemma så öppnade vi dörrar och fönster för att få in luft. Pappa körde till Vallby för att köpa lite mjölk, fil och bröd. Sedan fikade vi på bullarna som vi köpte uppe i Funäsdalen. Pappa snackade med Moa och mamma medans jag var i mitt rum och packade upp lite och tittade på Tribe.


That stupid grin you can't get off your face when you really like the person you're texting.

 
Söndag den 22 Juli
Jag och mamma åkte till Upplands väsby och hämtade en hammock, på vägen hem svängde vi förbi donken och köpte glass. När vi kom hem tittade jag lite på The Tribe och packade.
 

Måndag den 23 Juli

Vid åtta på morgonen åkte vi neråt mot Ullared, jag, mamma, pappa, Linnea, Ange, Beckisen och Annica. Vi stannade till i Gränna för att köpa polkagrisar, där fick vi även se en ganska ung kille göra själva polkagrisarna. När vi kom fram till Ullared checkade vi in och bar in våra saker i våra stugor innan vi gick ner till Gekås, på väg till Gekås såg vi Morgan som var på väg hem. Vi käkade på restaurangen santos? Innan vi gick in på själva affären. Jag köpte en t-shirt och lite nagellack, när vi var tillbaka i våra stugor så skulle vi gå tillbaka med kundvagnen en bit, vilket slutade med att Linnea och Beckisen satt i den medans jag körde och Ange filmade. När vi kom tillbaka till stugan igen så tog jag och Ange en promenad för att utforska området lite, när vi gått till slutet vände vi och gick hem igen. Då drog vi en och en halv omgång ”med andra ord” tillsammans med Beckisen och Linnea. Sedan låg Ange på golvet och jag i soffan medans vi chillade och lyssnade på musik innan vi gick och lag oss.

 Fika dags efter shoppingen

 

Tisdagen den 24 Juli

Runt 10.20 tiden satt vi i bilarna mot Falkenberg, vi skulle nämligen till Skrea strand. På vägen dit åkte vi förbi Comicland som visas på tv:n i Ullared serien. Det var stora vågor i vattnet och vi njöt och solade en hel del innan vi lämnade stranden vid fyra tiden för att åka tillbaka till stugorna. När vi var hemma och hade duschat så var det ett tag till maten skulle bli klar, så jag och Ange bestämde oss för att dra bort till Gekås för att handla lite mera. Jag och Ange såg Ola-Conny vid brödet. När vi kom hem igen så hade dom vuxna precis börjat med maten, det blev grillat och potatissallad runt åtta tiden. Efter maten gick vi till kiosken som låg på campingen för att köpa glass, sen gjorde vi inte så mycket mer innan vi gick och lag oss.

 

Onsdag den 25 Juli

Mamma åkte till tandläkaren för att hon lyckats tugga ut sin porslinskrona medan hon åt på sin polkagris kvällen innan. Alla utom pappa hoppade in i Annicas bil för att åka till stranden runt 10.15 tiden, det var en del kö på vägen innan vi kom till parkeringen. Vid 12.30 tiden kom även mamma och pappa ner till stranden, den här dagen var det i stort sätt vågstilla på havet. Vi tyckte inte det var lika roligt att bada den här dagen så vi låg mest och solade, jag och Ange lyckades även se en krabba i vattnet. Vi träffade även Gustav, Ellen och Kajsa på stranden. Jag och Ange hade hittat våra snyggingar för den dagen iaf, fast dom såg kanske lite för unga ut :P

När vi kom hem blev det dusch och tvätt av hår innan alla gick till Gekås för att käka på Gekås egna restaurang, men när vi kom dit vid tio över sex så hade dom stängt. Vilket gjorde att vi käkade mackor på kaffebaren innan vi drog igång med handladet. Jag köpte en dataväska och en skjorta medans fick en jacka och lite strumpor, även idag såg jag och Ange Ola-Conny vid brödet. När Gekås hade stängt och vi var ute så köpte vi glass vid Hassans, när vi sedan kom hem så behövde vi gå tillbaka med vagnarna. Jag körde Beckisen i en medans Ange körde den andra med Linnea i, vi körde ett litet race bort till busshållsplatsen där man kunde lämna vagnarna. När vi kom hem igen käkade jag lite yoghurt innan jag gjorde mig i ordning och lag mig i sängen.

Nagellack till mig och Linnea

 

Torsdag den 26 Juli

Vi åkte till stranden vid halv tio tiden, alltså lite tidigare än dom andra dagarna. Vädret var ungefär som dagen tidigare och inte mycket vågor, när vi sedan åkte från stranden vid 3 tiden var det full fart hem för att duscha och göra sig i ordning. Jag och mamma gick lite före alla andra för att vi skulle lämna tillbaka dataväskan jag köpt dagen tidigare, den var för liten för datorn tyvärr L När dom andra kom blev det middag på restaurangen inne på Gekås innan det blev mera shopping, jag och Ange gick hem lite tidigare än alla för att lämna våra saker. Sen gick vi tillbaka till Gekås för att möta upp resten, vi satt på en bänk utanför och väntade på dem. Pappa fick vakta vagnarna medans resten drog till ICA för att handla lite, mamma berättade även världens historia om vad hon hade sagt till Ola-Conny. Men det ända hon egentligen hade frågat var vart de hade tråd någonstans :P När vi kom tillbaka till pappa köpte vi glass igen. När vi sedan kom hem blev det att köra tillbaka småbarnen i varsin kundvagn, jag visade sedan mamma allt jag hade köpt och hon visade lite vad hon och pappa hade köpt. Sedan gick Linnea, Beckisen och Ange iväg för att spela fotbollskrocket, jag fick solfrossa så jag gick och lag mig i sängen. Men somnade inte fören efter elva iaf.

Anges och min shoppingkorg 

 

Fredag den 27 Juli

Vädret verkade lite sämre än tidigare dagar så vi segade lite på morgonen innan vi drog till stranden, det blev finare väder. Det var inte så mycket folk när vi kom till stranden så det var ganska lugnt och skönt, folket borta vid SM-vollybollet spelade SHM’s Greyhound ett antal gånger under dagen. När vi åkte från stranden vid fyra tiden drog vi till donken för att käka, efter vi hade käkat blev det även glass ;) Sedan åkte vi hem för att duscha och göra oss i ordning innan det bar av mot Gekås igen, jag köpte två stärkande nagellack till Linnea. Vi gick runt där inne tills de stängde då vi gick hem för att packa in lite i bilen.

 

Lördag den 28 Juli

Klev upp ganska tidigt för att packa ihop och städa innan vi checkade ut och begav oss mot Göteborg i regnet. Det var meningen att vi skulle gå på Liseberg, men det regnade för mycket så vi gick in på Universeum istället. Vi gick och käkade på donken igen innan vi gick tillbaka in på Universeum för att titta på det sista, vi mätte oss i någon laser grej för att ta reda exakt på hur långa vi var. Jag var 182.8 och mamma var 185.6, inte så mycket längre än mig längre :P När vi var klara där åkte vi till Partille där vi käkade glass och dom vuxna tog även kaffe. När vi var klara där bytte jag om till min one piece jag hade köpte på Gekås, sedan bar det av hemåt.  Vi såg en hel del blixtrar och hamnade i det hela ett tag, kom hem runt ett tiden på natten.


Fallen - Volbeat


RSS 2.0