Måndag

Dagen började med skola.
På onsdag ska jag åka in till stan med några för att göra ett matte prov, om jag klarar det ska jag nog läsa gymnasiets matte i nian:)
Jag lyssnar på musik och sitter vif facebook, hörs;)

Låten är inget utan videon:


Söndag

Ja igår vart det ingen film, jag fastnade i soffan framför eurovision song contest ;) såg typ alla låtar hade några favoriter, typ 13 st :P
Jag lägger upp några av dem lite då och då framöver tror jag. Nu ska jag fortsätta hjälpa pappa att städa hela huset, för mamma och Linnea är med mormor på väg hem till henne, sen tänker mamma och Linnea plinnea åka tåg hem, vi hämtar dom i stan runt sju tvp.
Ciao:)

Lördag

Ja, ännu ett inlägg blir skrivet idag, är jag sjuk? nej men jag har varit:P

Idag har det inte hänt så mkt faktisgt, har mest suttit vid datorn eller tv:n :)
Snart ska jag väll gå och titta på en film. Det skulle jag juh skriva förra gången, igår när jag kom hem från Lina så tittade jag på "Projekt Prinsessa" den var rätt så bra, men har juh helt klart sätt bättre filmer. Idag tänkte jag oxå titta på en film det blir "2012" eller "Hannah Montana-the movie" vet inte riktigt än.
Nu slänger jag in någon bild från filmen Starstruk som jag såg hos Lina igår:)








Nu tycker jag alla borde kunna hålla med om att Sterling Knigt är snygg:)

Fredag hos Lina

I skolan igår hade vi kulturdag, Jag, Josse, Hanna och malin gjorde typ fem tavlor, i torsdags gjorde vi en grön med fjärilar på, den satte vi upp i våran korridor. Och igår då gjorde vi en lika stor tavla, orange med lila skoavtryck på, vi målade lila då mina skor och så gick jag runt på tavlan, sen kunde jag juh inte använda mina skor, dom hade torkat efter lunchen typ. Sen gjorde vi två små gula tavlor, en med rosa och blåa hand avtryck (mina händer) på den nadra gula vart det oranga och rosa händer (oxå mina).
Dom andra två vart rosa med olika gröna händer (Malin och Hannas) Sen målade jag och Lina en stol vit och gjorde hand avtryck i gul,orang och rosa. En riktigt kladdig dag.

Mina skor:


Innan jag gick


Efter att jag gått.

Tavlan:

Tyvärr har jag inga bilder på de andra tavlorna, men det kommer.


Ja, igår efter skolan åkte jag och Esther hem till Lina, där vi tittade på film, gick till Linas grannar och tittade på salamandlar (?) dom var små och söta, och på vägen så fanns det asfalt som inte hade stelnat så i den ställde vi oss i och typ "fastnade" det lät jätte roligt när man gick. Asfalt på skorna, smart?
Sen gjorde vi jätte god köttfärssås ;) Och medans vi åt så tittade vi på den nya filmen på disney channel, den hette starstruk tror jag. Jag och Lina tyckte huvudpersonen (Sterling Knight) var väldigt söt, men det tyckte inte Esther:P klockan 8 kom även Frida och Ruben :)
Då satt vi en stund vid datan innan vi gick ut med Linas enorma klump med balonger, det var kul. Efter det gick vi in och skulle kolla på film, och typ halv elva kom mamma och hämtade mig.

Lite bilder när vi var hos Lina:





Vi hörs


Torsdag

Ja, i söndags så var jag och min kusin Karoline på gränby centrum ett tag, för mig blev det tre linnen, två nagelack och två filmer.
Men medans vi var där hände det lite roliga saker.
Först höll vi på att bli instängda på gina tricot, och när vi kom ut därifrån gick vi in på kvantum där jag tittade på lite filmer. Så kommer Karoline fram till mig med en självskanner som låg på andra sidan och frågar " du, ska man inte betala för det här?" och jag tittade runt lite " eh du, den där är tjejens, hon som står där asså" sa jag och pekade på en tjej som stog på andra sidan dvd filmerna. Karoline skyndade sig tillbaka för att lägga den där den låg. Sen dog vi av skrat hunderoörti gånger:)
Sen när vi skulle betala, ja då fick jag juh småpengar tillbaka, men dom glömde jag i skålen så Karoline "du, skulle du inte ha dom här?" och så gav hon dem till mig :)


I mådags var jag hemma och sjuk
I tisdags började dagen i skolan, men åkte hem efter halva
I onsdags var jag hemma och fortfarande sjuk, och min bebis var enormt sur på mig.
I dag så åkte jag till skolan och min bebis var super glad när jag kom hem, alltså är han inte sur på mig längre :)
Senare idag ska jag i väg på moppekurs:) så vi hörs hejdå

Prao & Konfa :)

Ja, nu har man då proat i snart två veckor, imorrn är det sissta dagen. Jag kommer såklart längta tillbaka till hunddagiset varje dag, för jag trivs jätte bra där, Personalen är snälla, och hundarna är...ja ddom är juh hundar som sagt ;) men gulliga och alla som jag kan namn och inte namn på kommer att bli saknade :)


Kristi himmelfärds helgen, då var man på konfa läger :) vi hade sjukt roligt, maaaassa roliga saker hände :) Sen på lördagen precis efter frukost åkte jag och Carro till scoutläger:) där var det oxå roligt men inte riktigt lika roligt som på konfalägret ;)

Ja, juste, igår var man då på moppe kurs i Östhammar, det var... ja lärorikt och bra :) nu längtar man juh såklart till när man får sitt körkort ;) På vägen hem, så förklarade jag för pappa vad alla vägmärken betydde, iaf dom jag hann med :P han verkade vara rätt så trött på mitt förklarande efter ett tag :P

Ja´, idag på konfan drog vi över, så kom hem sju ist för halv sju, och när jag kommer hem står inte bara en, utan TVÅ norska bilar på tomten ;) ena bilen var mormors, hon kom i söndags, men andra bilen kunde jag inte riktigt plasera, men sen kom jag på det, det är juh mammas typ kusin?
Ja, det är det, dom ska vara här tills på söndag eller måndag, eftersom jag ska konfirmera mig på lördag :)

Imorrn kommer även mina kusiner Karoline, Daniel & Kristoffer och morbror såklart ;)



Här får ni en fin bild på svenska och norska flaggan ;)

Vi hörs när jag har tid :)

Mina presenter


Extern hårdisk - av farmor och farfar :)


Midjeskärp - av sysling Jennifer med familj :)

  

Örhängen - Av sysling Jennifer med familj :)



Parfym - av Anneli och Elvin :)



Örhängen, Moppe och Halva moppe-körkortet - av mamma och pappa<3


Och sen fick jag ett vitt nintendo av Linnea

Och pengar :)


RSS 2.0