Dear mind, please stop thinking so much at night, I need to sleep

Torsdag
Var i skolan vid tjugo i åtta, jag lånade en dator och satte mig i ett grupprum och jobbade lite med engelska texten. Halv nio började engelskan, vi fick fortsätta skriva på våra "Letters to the Editor". Efter det drog ekonomin igång och vi fick ytterligare några uppgifter attt jobba med, om reslutatbudget. När den lektionen var slut gick jag och Lovisa till Norrlands för att käka, efter att vi hade chillat på Norrlands ett tag gick vi till skopunkten för att leta skor. Hittade faktiskt ett par extremt sköna och snygga skor med mig hem :)
 
Sedan begav vi oss upp till skolan, vi lånade en dator och tittade klart på filmen Kommisarie Späck. Jag passade även på att byt till mina nya skor ;) När filmen var slut iaf, så gick vi och lämnade tillbaka datorn innan vi gick och satte oss i sofforna på plan 3. Pedersen och Mikael kom, sen fick jag syn på Sandra så det blev en liten snabb pratstund med henne :)
 
Jag var med cirka 10 minuter på tyskan innan jag gick bort till Café årummet för att möta upp resten av familjen, vi åkte vidare dit vi skulle och spenderade många timmar med det.
 
Efter, stannade vi på Max och käkade (3dje gången för mig under 7 dagars tid) Sedan åkte vi vidare till gränby för att handla innan vi åkte hem, resten av familjen packade och gjorde sig i ordning för att åka till Norge medans jag stannade hemma och umgicks med min fina läxhög. Jag skrev klart engelska texten och gjorde klart ekonomiuppgiterna innan det blev tv och massa The secret life of the American teenager. 
 
 
Fredag
Gjorde mera läxor under dagen, Emelie var över ett tag så det blev lite snack med henne. Tittade på ytterligare avsnitt av samma serie som kvällen innan.
 
Lördag
Låg i soffan och slappade hela dagen, resten av familjen kom hem vid elva-tolv tiden, då blev det sängen för mig.
 
Söndag
Ännu en slapp dag, var upp och käkade frukost emd familjen innan jag lag mig i sängen och läste boken "Fyra dagar fyra nätter"
En riktigt bra bok faktiskt, det skulle bli en klassisk ungdoms film fall boken skulle bli film i framtiden :p
 
Sen har det inte blivit mycket mer gjort, blir nog en tidig kväll i kväll innan allvaret drar igång igen -.-

Everyone is somebody else's weirdo...

Måndag
Skolan började klockan åtta med privatjuridik, sen blev det samhällskunskap där vi fortsatte att jobba med grupparbetet. Därefter skulle jag egentligen ha slutat, men stannade kvar på mattelektionen med klassen. Räknade lite själv innan jag hjälpte några i klassen ;) Matten slutade tidigare för att vi skulle gå och ta klassfoton, efter det så gick jag och käkade med Lovisa, Tess, Sisela och Jojjo ;)
 
Efter det begav jag mig till skolan igen för att låna en dator och göra lite läxor. Hade nämligen precis missat 13.23 bussen. Fem i två så plockade jag ihop och begav mig till bussen för att ta mig hem, väl hemma så satte jag mig i köket för att göra läxor. Tog en paus för att äta middag men sen fortsatte jag med läxorna tills det var dags att lägga sig.
 
Tisdag
Åkte till skolan vid halv nio för att ha engelska, blev en promenad till botaniska trädgården där vi hade en "guided tour". Sen gick vi tillbaka till skolan för att avsluta innan det blev dags för svenska, vi hade vikarie (Jenny) för att Sebastian var tvungen att vara hemma med sin bebis. Vi fick sluta lite tidigare så jag och Lovisa tog en dator och satte oss i ett grupprum för att titta på Komisarie späck innan vi gick och käkade.
 
Efter att vi hade käkat gick vi in på skomakeri och skräddar butiken under skolan för att Lovisa hade fått ett uppdrag från sin familj ;) Killen som jobbade där var iaf väldigt skum, han sa knappt något och när han väl sa något sa han "aa". När vi kommer ut därifrån iaf så höll vi på att dö av skratt :p
 
Vi gick iaf upp till skolan igen för att ha tyska, hela lektionen blev tillägnand till grammatik. Efter tyskan så gick ja och Lovisa in på clas ohlssons för att utföra yttligare några ärenden innan vi gick till stationen för att ta bussen till stallet. Det blev orientering, vilket var rätt så kul men lite svårt när man inte är van att göra stadsorientering. Men det gick bra för mig och Lovisa iaf. När lektionen tog slut så tog jag bussen hem.
 
Hemma hjälpte jag pappa att backa husvagnen rätt på parkeringen innan jag satt och slappade framför tvn och datorn resten av kvällen, var riktit trött.
 
Onsdag
Åkte till skolan och var där till kvart i tio typ. Det regnade och var grått :( Det blev iaf dags för juridik, C-H var hemma så vi hade Helena som vikarie. Fick sluta typ en halvtimme tidigare, så jag och Lovisa uförde ytterligare några ärenden. Gick till biblioteket för att låna en bok jag ville läsa (fyra nätter, fyra dagar). Sen gick vi tillbaka till skolan och satte oss med Pedersen och Felicia i väntan på vår nästa lektion.
 
Det blev företagsekonomi, och vi hade Helena som vikarie även där :p fick lite uppgifter som handlade om resultatbudget som vi fick jobba med, vi fick gå när vi var klara sen. Vilket gjorde att jag slutade tio minuter tidiagre så jag gick och sökte upp Paulsen för att få hjälp med matten. Efter det så lånade jag en dator och gjorde mera läxor innan jag tog två bussen hem.
 
När jag kom hem åt jag lite lunch och slappade i soffan ungefär i 20 minuter innan jag satte mig med läxorna igen. Vid åtta tiden så satte jag mig i bilen med pappa och Linnea för att åka till Arlanda och plocka upp mamma. När vi kom hem sen blev det lite kramandes och uppdateringar om vad som hänt i veckan innan det blev sängen.

Fullt upp

Veckan har jag haft massa att göra så bloggen har verkligen inte legat på prio.listan, men ska försöka få ihop lite från i veckan när jag har lite tid ;) Som sagt så går skolan för bloggen, ganska mycket i skolan nu också. Men ska ta tag i bloggen ordentligt när det har lugnat ner sig i skolan ;)

People who complain about the way the ball bounces usually dropped it

Torsdag
Började första lektionen med matte, bussen var lite sen så det gick snabbt upp till översta planet :p Efter matten mötte jag Lovisa på plan 2 där det blev tyska, lite gramatik innan vi fick titta på ett avsnitt av Türkisch. Sen blev det ekonomi lektion med Helena eftersom Staffan är hemma och är pappa ledig med sin lilla "mini Jenny". På engelskan sen fortsatte vi med våra "letter to the editor".
 
När skolan tog slut gick jag och Lovisa till stationen för att åka hem, min buss var lite sen men träffade Emelie. När jag kom hem blev det middag innan jag dammsög klart huset och satte mig framför datorn för att göra lite läxor. satt även och väntade på att musikvideon till LWWY skulle släppas, real hotties in there ;)
 
Fredag
Jag åkte in till stationen för att träffa Lovisa, tillsammans gick vi till Norrlands för att käka lunch innan det blev coachtid där vi fick komma emd förslag till dom nyr trivsel reglerna, diskutera maten och Norrlands innan vi fick nya cheman. Helena hade även en låda med sig till coachtiden och tog in ALLAS mobiler...
 
Sen blev det samhäll och vi fick en beskrivning på vad arbetet skulle innehålla, sen fick vi fortsätta jobba med det. När jag sedan lämnade tillbaka datorn fick jag syn på Wille så snackade lite med honom innan jag begav mig till klassrummet för att ha lektion och han för att hälsa på några lärare ;) På svenskan fortsatte vi vårat arbete om de oika epokerna, men Jesper och Markus tramsade runt en del så det blev väldigt mycket skratt åt dom under lektionen.
 
När svenskan sen var slut blev det juridik, där det blev läxförhör på att skriva ett avtal sen fick vi sluta. Jag var klar runt fyra och Lovisa kom ut kvar över, vi gick då till ett grupprum med en dator för att titta på Kommisarie späck, men datorn funkade inte så vi gick ner på stan för att gå omkring i lite affärer. Strax efter fem gick vi in på max för att käka, efter att vi käkat och skrattat åt några fjortisar som skulle ladda sina mobiler och hade laddaren över hela gången. Så gick vi iaf till skopunkten och provade lite skor, hittade ett par riktigt snygga och skön som jag funderar på att ta hem nästa gång ;) 
 
Efter att ha vandrar runt på lite fler affärer och var på akademibokhandeln där Lovsa hade alla böcker jag tyckte verkade bra :P så gick vi till stadsteatern för att träffa dom andra, från skola, som skulle gå på teatern. Vi träffade Pedersen och en tjej från hennes klass som vi satt med och snackade med under kvällen. Teatern var seg och inte så bra första akten, men under den andra blev det bättre.
 
 Halv tio var teatern slut så jag och Lovisa sprang till stationen i regnet. Väntade där inne innan jag gick ut för att inte missa bussen, där träffade jag Minna så vi snackade tills hennes buss kom tre minuter innan min kom. Det var grymt kallt ute i regnet iaf :( När jag kom hem kröp jag ner i min one piece och satte mig framför datorn för att titta lite bloggar och se några avsnitt av The secret life of the American teenager innan jag gick och lag mig vid två tiden.
 
Lördag
Satt inne och tittade klart på hela första säsongen av The secret life of the American teenager medans mamma och pappa var i siggis och hämtade hem husagnen, såg även dom två sista avsnitten av Teen mom 2 säsong 2. Vi käkade pasta med chillilövbiff till middag innan vi fikade och bar in massa saker från husvagnen. Sen började jag titta på andra säsongen av The secret life of the American teenager innan jag gick och lag mig innan tolv ;)
 
Söndag
Läste ut svenskaboken Stolthet och fördom på morgonen innan jag gick och käkade frukost med familjen, sen satte jag mig framför datorn och tittade på The secret life of the American teenager innan jag gjorde mig i ordning och gick ut för att skrapa på vedboden. Efter det gick jag in och duschade innan jag och pappa åkte in till stan för att hämta upp Linnea och handla, slutade även med att vi käkade middag på MAX :)
 
När jag kom hem satte jag mig och skrev lite, kände att det var dags att rensa hjärnan lite och jag pratade även med Pedersen om det i fredags :p Tittade även på ett "check up with dr. Drew" avsnitt 

One Direction - Live While We're Young

 
Så grymt bra låt och en underbar musikvideo, dör lite smått inombords. Dessa killar är så grymt ***** snygga :D 
 

Hey girl I’m waiting on ya
I’m waiting on ya
Come on let me sneak you out
And have a celebration a celebration
The music up the windows down

Yeah we’ll be doing what we do
Just pretending that we’re cool
And we know it too

Yeah we’ll keep doing what we do
Just pretending that we’re cool
So tonight

Let’s go crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met but let’s pretend it’s love
And never never never stop for anyone
Tonight let’s get some
And live while we’re young
And live while we’re young
Tonight let’s get some
And live while we’re young

Hey girl it’s now or never
It’s now or never
Don’t over think, just let it go
And if we get together
Yea get together
Don’t let the pictures leave your phone

Yeah we’ll be doing what we do
Just pretending that we’re cool
So tonight

Let’s go crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met but let’s pretend it’s love
And never never never stop for anyone
Tonight let’s get some
And live while we’re young
Wanna live while we’re young
Tonight let’s get some
And live while we’re young

And girl you and I
We’re 'bout to make some memories tonight
I wanna live while we’re young
We wanna live while we’re young

Let’s go crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met but let’s pretend it’s love
And never never never stop for anyone
Tonight let’s get some
And live while we’re young

Crazy crazy crazy till we see the sun
I know we only met but let’s pretend it’s love
And never never never stop for anyone
Tonight let’s get some
And live while we’re young

Tonight let’s get some
And live while we’re young



Smile. Let people know that today, you're a lot stronger person than you were yesterday

Tisdag
Fick åka med Emelie och Natalie in till gränby på morgonen, sedan tog vi 10:an bort till deras skola och jag åkte vidare till Campus 1477. På idrotten fick vi göra lite olika psykiska test, halva klassen blev ett rött lag som skulle vara grininga och sura typ medans det gula skulle vara glada och positiva. Några kom sent så dom fick vänta utanför och förstod inte riktigt varför vi var som vi var under innebandyn, men det var ganska svårt att hålla sig från skratt när man själv skrek lite halvt arg :P Sedan blev det lite andra saker så som att vi skulle vara så tysta som möjligt och sen låta så mycket som möjligt. Sedan fick vi leka en rätt så kul bollek, sen blev det svanskull innan vi avslutade med strecthing(?) och rörlighets möjligheter :s
 
Efter lektionen åkte jag och Lovisa ner på stan och gick in på Clas Ohlssons för att hon skulle köpa något till sin cykel :P sedan gick vi till gamla torget och satte oss på en bänk för att vänta på Sandra. När hon tillslut kom gick vi bort till Norrlands fr att käka lunch tsm, det blir så mycket skratt med Sandra att man får ont i kinderna :P När vi käkat klart gick vi tillbaka till skolan och när vi kommer fram till porten säger jag Yes, vi har Sandra med oss! Nu kan vi åka hiss upp! Sandra tittade lite argt på mig men sen blev det ett nytt skrattanfall :P Vi satt på plan 3 ett tag och skrattade ännu mer, sedan gick jag och Lovisa ner till plan 2 för att komma i tid till tyskalektionen.
 
På tyskan blev det mera grammatik, men det börjar bli lite lättare nu. Sedan fick vi även se ett avsnitt av Türkisch für Anfänger. Efter tyskan blev det engelska där vi fick börja skriva på våra argumenterade brev, och efter engelskan blev det svenska där Sebastian fortsatte prata lite om antikens Grekland innan vi fick gå och hämta datorer för att spela ett "spel" som han hade gjort på en power point. Vi gjorde det för att lära oss Odyseén storyn, lite fastnade ju iaf ;) Vi fick sedan sluta 16.10 istället för 16.35 :)
 
Efter skolan gick jag och Lovisa och satte oss i St:Pers gallerian innan jag följde med henne en bit till stationen, sen vände jag för att gå och möta upp min lilla homie :) Vi gick sedan till stationen och satt där inne och pratade i över en timme innan vi gick till bussarna och tog oss hem. Hemma så blev det våfflor till middag :) Efter det gick jag ett tag till Calle innan jag kom hem och satte mig framför datorn.
 
Onsdag
Jag tog bussen in till stan för att möta upp Lovisa så vi kunde luncha tsm, det var inte speciellt god mat så vi gick till ICA för att köpa youghurt, thank god for ICA :p Vi begav oss sedan upp till skolan för att ha privatjuridik, börjar få lite bättre koll på det här med avtalsskrivande nu. Måste bara plugga lite extra inför läxförhöret vi ska ha på fredag. 
 
När juridkiken tog slut så lånade jag en dator och gick upp på plan 3 för att sätta mig i ett grupprum och titta klart på filmen Mr. and Mrs. Smith. Brad Pitt är ganska snygg i den filmen faktiskt ;p Efter filmen var slut läste jag lite i svenskaboken innan jag gick ner och lämnade datorn för att gå tillbaka till klassrummet där min sista lektion skulle börja.
 
Det kom en föreläsare från ekonomifakta, lärde mig typ inget nytt. Men det roliga var väl att vi alla fick godis och sen fick man byta med någon om man ville :) Han höll tiden, men eftersom vi behövde fylla i en ankät efter så slutade vi 5 minuter senare. Jag och Lovisa begav oss bort till stationen och jag tog bussen hem.
 
Väl hemma så käkade vi och jag dammsög nästan hela huset, efter det satte jag mig och tittade på ensam mamma söker. Pratade sedan med mamma innan jag stängde av datorn och gick och lag mig.

The Moment You Give Up, Is The Moment You Let Someone Else Win

Lördag
Klickade mest runt på olika bloggar och tittade på några avsnitt av The secret life of the American teenger. Dammsög även huset lite snabbt innan vi fick gäster, så ett tag i soffan med fika blev det också :)
 
Söndag
Gick upp och käkade frukost med familjen innan det blev inslagning av presenter och i ordning görade så vi kunde åka hem till Dadda för att gratt lilla Olivia som fyllde 1 år. En sötare unge är svårare att hitta :P Väl hemma igen satte jag mig framför datorn och tittade på några avsnitt av The secret life of the American teenager innan jag packade väskan och lag mig för att sova.
 
Måndag
Åkte bussen in till skolan, när jag klev av bussen träffade jag Josse, Sebastian och finaste Danieln. Stog och väntade på bussen med dom innan jag gick till min skola för att ha matte, efter matten satte jag mig i ett grupprum och läste i svenskaboken innan jag mötte upp Lovisa på Norrlands för att käka lunch. 
 
Väl tillbaka i skolan satte jag mig åter igen i grupprummet, denna gång med en dator för att titta på film. Började titta på filmen Mr. and Mrs. Smith, den verkar riktigt bra. Såg dock bara halva innan jag gick ner till klassrummet för att ha samhäll. När den lektionen var klar blev det juridik, där vi fick titta på lite avtal och fick börja skriva ett eget.
 
Hemma igen så satte jag mig och tittade på X-factor från i söndags, sedan körde jag och pappa till Gåvsta för att hämta Linnea. När vi kom hem igen tittade jag klar på X-factor innan klockan blev åtta och dagens X-factor började, där dök även Sebastian Krantz upp igen. Först talang, sen idol och nu x-factor. Dock så sökte han med sin kompis Michaela den här gången, låten de sjöng har de redan lagt upp på youtube för nästan 2 år sedan...
 

David Pedersen - Out of this world


My alarm clock is clearly jealous of my amazing relationship with my bed

Torsdag
Åkte med Anneli, Elvin och mamma in till stan, slapp åka buss. Väl uppe skolan blev det ett prov på den tråkiga texten vi höll på med, kändes som att det gick helt ok. Efter det blev det företagsekonomi där vi i grupper fick börja planera kampanjer, vilket verkar ganska kul iaf ;) Efter ekonomilektionen gick jag och Lovsia till Norrlands för att käka innan vi sedan gick upp till skolan igen, vi satte oss i ett grupprum med en dator där jag visade min power point som vi gjorde på svenskan. Sedan började vi titta på filmen Kommisarie Späck, den verkar rätt så bra. Lite som en parodi av Beck filmerna :P

 
 
Efter ett tag så drog tyska lektionen igång, verkar som att det inte blir något utbyte till Tyskland i år heller -.- Vi höll iaf på med gramatik hela lektionen, men det verkar fastna lite nu iaf. Efter tyskan så träffade jag Magda och sen kom även Anders P så vi kunde bestämma lektionstider, blir inte lika mycket och lika långa hål för mig iaf :)
Efter det tog jag bussen hem, väl hemma chillade jag framför datorn i stort sätt hela eftermiddagen och kvällen.
 
Fredag
Begav mig till bussen vid sju i duggregnet, när jag sedan kom upp till skolan satt Tess där så det blev inget läsande i svenskaboken för mig. Klockan åtta drog juridik lektionen igång, vi började snacka lite om att skriva ett avtal. Sedan fick vi en uppgift, där det även ingick att skriva ett avtal. Lite svårt var det ju. 
 
Efter det blev det samhäll, Gita hade en genomgång till och sedan fick vi ungefär 20 minuter att jobba på våra grupparbeten. Sedan blev det coachtid, där vi fick rösta fram två personer som skulle gå med i elevrådet. Efter det fick vi gå och käka lunch på coachtiden :) När vi kom tillbaka stoår Helena och Staffan utanför klassrummet fortfarande och sedan kom Sebastian och dom började härma varandra lite och allt blev bara jättekul. Vår lektion började även 10 minuter senare för att lärarna inte riktigt kunde sluta :P
 
Vi fick visa upp våra ppt's för Sebastian, och jag blev utvald att visa min för hela klassen. Tyckte det var lite jobbigt, men det gick ju hyfsat bra, fram till sista bilden där ljudet behövdes och det var glapp i kabeln :( men, men. Sedan fick några andra visa sina också, dom var grymt snygga och Leo "vann" den lilla tävling Sebastian hade satt upp. Men jag är stolt över min ppt och Sebastian tyckte den var såpass snygg att jag behövde visa den, så det kändes ju bra ändå :)
 
När svenska lektionen tog slut gick jag på stan med Tess ett tag innan jag tog bussen till frissan för att klippa mig ;) När jag var klar kom mamma och hämtade mig, vi åkte då till gränby för att handla lite. Mamma köpte även nya vinterskor till mig, sedan åkte vi och hämtade lite oriflame grejer innan vi begav oss hemmåt. När vi kom hem satte jag mig i sängen och började läsa i svenskaboken. Till middag blev det stekt torsk, väldigt gott faktiskt. Efter maten fikade vi innan jag satte mig och fortsatte läsa i boken.
Kärlek vid första ögonkastet typ ;)
 
När jag ledsnat på boken så satte jag mig framför datorn och klickade runt lite innan jag kröp in i one piecen och startade filmen Saving Private Ryan, den var riktigt bra faktiskt. Börjar gilla action filmer mer och mer numera ;)
En film jag rekomenderar om man är less på alla dessa kärleksfilmer som alla slutar på samma sätt...
 

They Say Love Is In The Air, So I'm Gonna Hold My Breath Until My Face Turns Purple

Måndag
Skolan började med en exinamition i privatjuridik, vilket var ltie svårt och klurigt men jag antar att det gick bra. Vi fick gå när vi var klara vilket ledde till typ 30 minuters rast för min del. Jag träffade finaste Sandra och snackade och kramades massa med henne innan jag började igen, då med samhälsskunskap. Gita hade en liten genomgång innan vi fick fortsätta med våra grupparbeten, men vem bryr sig egentligen om hur Tyskland och Saudiarabien styrs. Jag tycker att det här ämnet är tråkigt, fast lite roliga saker hittar man ibland. Så som att du får dödstraff om du utöver magi i Saudiarabien, då blev det lite diskution om Harry Potter och England :P
 
Efter samhällskunskapen gick jag upp på plan 3 för att träffa Sandra, blev ltie fler kramar innan jag följde henne ner på gamla torget där hennes pappa stod och väntade på henne. Efter det satte jag mig i ett klassrum för att räkna lite matte och läsa lite i svenskaboken innan jag mötte upp Lovisa för lunch. Efter lunchen gick vi in på skopunkten och tittade på skor innan vi gick in på Cubus och sedan bort till Scorett.
 
När jag hade sagt hejdå till Lovisa drog jag mig upp till skolan igen och satte mig i en soffa och läste i svenskaboken i väntan på min mattelektion, när den började blev det lite genomgång och så fick vi räkna lite tal. Vi fick även reda på att vi ska byta lärare, så vi kommer inte ha Sanna längre utan vi komer få Paulsen(?) :)
När matten slutade gick jag ner på stan och mötte upp min lilla homie :) Vi satt och snackade ett tag innan jag skulle till tandläkarn och jag gick för att ta bussen hem ;)
 
Hemma satte jag mig och tittade på X-factor från söndagen, sedan käkade jag och gjorde lite läxor innan jag gick ut och övningskörde med pappa. Vi körde till min gamla skola för att hämta Linnea, fick även köra runt lite på parkeringen för att testa parkera mellan sträcken. Kände mig ganska så stolt efteråt när jag lyckades bra på få försök ;)
 
Tisdag
Skolan började med engelska och fortsatte sedan med svenska där vi fick en genomgång hur man gör en bra power point, sedan fick vi leka lite med det programmet vilket var kul :) När den lektionen var slut gick jag och Lovisa till Norrlands för att käka lunch, sedan gick vi till skoaffären ecco och skoaugust. Lovisa visade och testade ett par skor hon sett på internet och sen hittade jag ett par vinterskor som var grymt snygga :)
På stora torget sen träffade vi  Sandra en snabbis innan jag och Lovisa fortsatte in på hm, sedan drog vi oss upp till skolan och satte oss på altan i väntan på tyskalektionen.
 
Efter tyskan var slut drog vi oss till stationen för att ta bussen till campus 1477 där vi skulle ha idrott. Vi körde en lek som uppvärmning, ungefär som catch the flag. Länge sen man lekte så på idrotten. Efter idrotten tog jag bussen hem och tittade på X-factor från i måndags.
Stallet, campus 1477
 
Onsadg
Gick upp och duschade innan jag drog till skolan, träffade Josse på vägen. Första lektionen var privatjuridik, vi började snacka om avtal och sånt, ganska intressant faktiskt. Efter det blev det företagsgekonomi, vi fick presentera det vi gjorde på förra lektionen och sen blev det en PP runt domkyrkan innan Staffan började snacka om kampanjer, innan lektionen slutade fick vi våra böcker, våra väskor blir nu ännu tyngre :(
 
Efter ekonomin blev det lunch med några från klassen och mina grupparbetekompisar för att planera vad vi skulle göra. På stationen träffade jag Pehko, länge sen. Sen kom även Josse och vi tog bussen tsm. 
Väl hemma satte jag mig och tittade på ensam mamma söker innan jag plockade ur diskmaskinen och vek tvätten. Sen kom Anneli och lämnade Elvin innan pappa och hon åkte till Arlanda för att plocka upp mamma innan de åkte till Stockholm och Globen för att titta på Nickelback. Då hjälpte jag som små lite med deras läxor innan vi gjorde i ordning maten, nu sitter jag och håller på med mina egna läxor innan jag tänker ta och lägga mig i hyfsad tid :P

Life is short. Break the rules. Forgive quickly. Kiss slowly. Love truly. Laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile

 
 
Fredag
Dagen började med en dusch innan jag åkte in till stan för att möta upp Lovisa så vi kunde luncha tsm på norrlands. Efter det gick vi upp till skolan för att ha coachtid som förvandlades till matte, dågick jag upp till Sanna för att titta fall hon hade tid att hjälpa mig med dom talen jag hade kvar och inte riktigt förstod. När vi var klara så gick jag tillbaka ner till min lektion.
 
Efter coachtiden blev det samhällskunskap och vi fortsatte med våra grupparbeten. På svenskan kom Lisa och hade oss istället för Sebastian, fick även där jobba lite på våra grupparbeten innan vi fick sluta tidigare. Sedan drog vi igång sista lektionen som var privatjuridik, vi fick prova på att lösa ett fall i par. Det var rätt så svårt, men gick ändå ok. CH var så snäll och släppte oss 20 minuter tidigare :)
 
Hemma käkade jag och gjorde mig i ordning, sen kom Anneli och Elvin typ precis när jag skulle dra in till stan så det blev lite snabbt hej och hejdå innan jag begav mig mot bussen. Väl inne på stationen mötte jag upp upp Axel :) Vi begav oss sedan bort mot spegeln där bion drog igång halv åtta, kvart över nio var den sedan slut och vi gick till stationen för att vänta på bussarna. Satt inne i stationshuset och snackade ett tag innan vi gick ut till bussen och sa hejdå.
 
Väl hemma igen så var det bara pappa uppe, jag satte mig vid datorn och chillade. Blev lite uppmärksammat av några kompisar att jag hade gått på bio med Axel, men man måste ju få umgås med sina kompisar när man vill och kan...
Filmen vi såg var iaf Hamilton 2 - Men inte om det gäller din dotter

Riktigt bra faktiskt, lite bättre än ettan tycker jag nog.
 
Lördag
Tog sovmorgon och slappade ett bra tag innan jag gick ut för att skrapa på vedbon. Tittade på inspelningen av VMA-galan och lite annat, typ dog lite inombords då One Direction uppträdde och vann sina priser :) klickade även runt på lite bloggar. Gjorde inte speciellt mycket och åkte inte in till Uppsala för att fira kulturnatten, så stannade helt enkelt hemma och mös ;)
 
Söndag
Dagen började segt, klädde inte på mig fören vid tre-fyra tiden då jag gick ut för att skrapa det sista på vedbon. Men det var så mycket mygg så jag gick över och hjälpte Natalie med att flytta veden från framsidan av huset till vedbon. Ja, ibland känner jag för att vara lite extra snäll ;)
Sedan hjälpte jag pappa ute innan jag gick in och duschade, efter det käkade vi middag och chillade innan det var dags att lägga sig och sova. Helger är till för att slappa och inte göra något som relaterat till skolan :P

Hur det än känns - Samzon feat. Danish

 
Memories bro <3

BLACKBERRY 9900 BOLD - WHITE

Lyckan som uppstår när drömmobilen går att få tag på i Sverige för dryg 5500 :)
 
http://www.dustinhome.se/product/5010617284/blackberry-9900-bold-white/?s=c#intcmp=con_sel

Perfection is achieved only on the point of collapse

Onsdag
Åkte in till stationen med 8-bussen för att möta upp Lovisa innan vi tsm gick till tingsrätten för att möta upp resten av klassen och CH. Klassen delades upp i två för att alla inte fick plats i samma sal, jag hamnade på en stöld-rättegång som sög... Det var två personer som i år hade snott parfymer från Åhléns för 1333:- Dom hade erkännt båda två fast det var bara ena personen som var där, den rättegången var inte speciellt intressant alls :( Jaja, den slutade iaf 9.50 vilket gjorde att jag hade 5 och ½ timmes håla.
Då åkte jag hem för att göra lite läxor och slappa, sen tog jag mig till skolan igen och gick på min sista lektion. Företagsekonomi, gick typ inte igenom något nytt. Men vi fick gå ut på PP och i små grupper komma på egna loggor, jag hamnade med Lovisa, Simon och Alfons. Det var killarna som stod för idén, men eftersom dom stannade för att köpa korv blev det jag och Lovisa som fick rita den :P
När skolan var slut och jag var hemma igen så gjorde jag lite läxor och chillade, hitta några grymma
 var rätt så trött men tittade på robinson innan jag gick och lag mig
 
Torsdag
Första dagen med sovmorgon under den här veckan, vilket var väldigt skönt :) Dock vaknade jag två timmar innan väckarklockan ringde, men jag fick iaf sova ut ordentligt. Segade mest hela morgonen, och tränade på glosorna innan jag tog bussen till stationen för att möta Lovisa innan vi drog till Norrlands för att käka, vi fick gå in genom gården och det kändes som vi gick runt i hela alltihopa :P
Efter att vi hade käkat gick vi till skolan för att ha tyska, vi skulle få titta klart på avsnittet Türkisch från i tisdags. Men när det var slut och vi sett lite små klipp från nästa avsnitt sa Kristoffer (läraren) "Är det där på nästa avsnitt eller? Vi tar det också, för jag måste se det här". Och när det avsnittet var klart var det 20 minuter kvar på lektionen och vi fick sluta ist för att jobba :)
 
Så det blev då en lång rast innan företagsekonomin, Staffan hade en kort genomgång innan vi fick en uppgift att gå till en affär/ett företag och fråga hur dom gör för att behålla sina kunder och så. Jag, Lovisa, Isabell och Smeds gick till en liten butik mot ån som heter Fashonista(?) Vi fick efter det sluta lektionen så då blev det en hyffsat lång rast innan vi hade engelska, då det blev förhör på glosorna. Dock bara på 26 av 42, rätt skönt men blev ändå lite besviken för jag gjorde ett slarvfel... Efter det gick vi på en PP, där vi skulle snacka engelska hela tiden. Vi gick upp till universitetshuset ovanför domkyrkan och sen bort till Karolina redeviva innan vi gick ner mot ån och sen tillbaka till skolan, en lång PP vilket var väldigt skönt. När vi sedan fick sluta så kändes det som dagen hade gått extremt fort.
 
På bussen hem fick jag syn på Sebban, vilket var förvånande eftersom han bor i stan. Men hejjade på honom iaf innan jag klev av bussen och gick hem, väl hemma så började jag dammsuga innan maten och fortsatte efter. När jag var klar satte jag mig framför datorn och skickade ut medelande till mina kompisar i några olika grupparbeten så de blir klara. Efter det målade jag naglarna och mamma kom hem innan jag gick och lag mig.

One Direction - I'm Yours

 
Det är synd att man inte får höra Nialls röst såhär mycket på deras första platta, men vi håller tummarna på att vi får höra fler solon från både Niall och Lou på Take Me Home :)

One Direction - Wonderwall

 
Kind of die! Niall är så grymt snygg där på stranden med gitarren :p

Take Care _ Drake ft. Rihanna


Quit while you're still behind

I helgen
Satt jag mest hemma och tittade på Teen Mom 2 och The Secret Life Of The American Teenager. På söndagen var jag in till stan, köpte en miniräknare (eller det var pappa som pröjsade) och var på ett annat ärende :P
 
Måndag
Träffade Josse och världens bästa Daniel när jag klev av bussen, stod och snackade med dom innan jag begav mig upp till skolan för att börja mattelektionen. Blev mera genomgång av nya saker och sen räknade vi en massa. När lektionen slutade blev det en håltimme på 3 timmar och 20 minuter för min del, satte mig i ett grupprum och räknade matte. Sen kom Sandra dit och vi snackade lite innan hennes lektion började. Efter ett tag gick jag och mötte upp Lovisa för att luncha på Norrlands och efter det gick vi tillbaka till skolan och satte oss i en soffa, träffa Sandra ännu en gång så pratade lite kort med henne tills min klass försvann in på sin lektion. Sen började även Sandra, satte mig då åter igen i ett grupprum, men den här gången pluggade jag på engelska glosorna. Lärde mig 42 stycken ;)
 
Sedan började samhällskunskapen och dagen slutade med privatjuridik. När jag sedan stod och väntade på bussen som skulle gå tjugo över fem, kom den inte -.- Sena bussar är ingen höjdare, men ändå hyfsat vanligt när det gäller UL...
När jag kom hem iaf så käkade jag middag innan jag och pappa gick ut för att övningsköra för första gången ;) Det var lite läskigt i början men det beror nog på att man är ovan :P Vi körde bara i 10 minuter för Linnea ville inte vara ensam inne så länge...
 
Tisdag
Dagen började emd teoretisk idrott klockan nio i skolan, sedan fick vi sluta runt tio tiden för då kom fotografen från marknadsföringsavdelningen och skulle ta kort på de som hade anmält sig frivilliga på det. Vilket ledde till en ganska lång håltimme eftersom jag började 12.30 sen. Jag och Lovisa gick och satte oss i ett grupprum och pluggade lite engelska glosor, kan nu 48 av 51 :) När sandra hade slutat kom hon in till oss, vi plockade ihop och gick tillsammans till Norrlands. Vi snackade om Jensens olika matställen och kom fram till att dom verkligen har bytt ner sig, från början var det på en restaurang och nu är det i en skolmatsal verkligen...
Efter att vi hade käkat gick vi till skolan för att ha tyska, i labbsalen :P Ganska chill lektion med ett halvt avsnitt av Türkisch für Anfänger. Efter det blev det Engelska, och vi fick reda på att vi nu bara ska ha 42 glosor och inte 51 till på torsdagen, kändes lite förgäves att plugga på dom andra då, men nu kan jag iaf :) Annars var engelska lektionen seg.
 
Den slutade tidigare vilket gjorde att vi fick 15-20 minuters rast :) Och sen drog svenskan igång och vi körde en film analys, men efter ett tag tog Sebastian helt över och förklarade ist, bara för att vi var så trött. Men några grupper fick säga sitt iaf, däribland min ;) Efter det samlades vi i våra epok-grupper för att snacka ihop oss om hur vi ska göra och vad vi ska göra till när, och sedan fick vi sluta tidigare :)
 
När jag kom hem blev det mat och ett avsnitt av Teen Mom 2 innan jag och pappa gick ut och övningskörde igen ;) den här gången var vi ute i en timme och jag fick backa i uppförsbacke bara för att en traktor tog upp hela vägen :P men det blev inga skador på mammas bil då heller ;) :)

People do not change, they only become more so...

Torsdag
På bussen till skolan träffar jag Katrin, satt och snackade med henne. När jag sedan ska gå av inser jag att Hanna från min gamla klass satt på andra sidan gången, ibland är man lite för trött. Vi snackade inte alls mycket, för det visade sig att även världens bästa Daniel också satt på bussen :) Då blev det en stor kram på mig :) Vi hade ju inte träffats på ett bra tag, det blev en hel del snack och jag var även så snäll att jag väntade på hans nästa buss med honom ;) Sen tog jag mig upp till skolan för att börja med engelska och ett litet glosförhör där jag hade ett halvt fel, ett slarvfel desutom. Hade glömt att skriva "in" efter "squeez" -.-
 
Efter engelskan blev det företagsekonomi och den lektionen var rätt intressant, som att många kopplade ihop ordet diskmedel med "YES" och tvättmedel med "Vanish" och ordet säker bil med "Volvo", man blir faktiskt påverkad av reklam helt enkelt. Sen blev det en lite tävling i slogans, min grupp vann :) dock slutade det med att jag och Lovisa gick runt resten av dagen och försökte komma på flera, som typ "Tase is king"
 
Efter företagsekonomin blev det lunch, sen drev jag och Lovisa runt på stan ett tag innan vi gick upp till skolan och satte oss på altanen för att förhöra varandra på några tyska ord ;) På tyskan fick vi en uppgift vi skulle göra och när man var klar emd den fick man sluta. Jag, Lovisa och Helena jobbade tsm och vi vart klara först, vilket ledde till att jag fick en halvtimmes rast innan matten :-/ Men jag satt och pratade med några tjejer i en av samklasserna innan finaste tjejen i världen upp, nämligen Sandra :) Vi satt och snackade om allt och inget egentligen tills hennes lektion började, knappt fem minuter efter det började även jag.
 
När jag kom hem blev det att göra massa läxor, blev klar med alla utom matten och svenskan ;) sen blev det middag innan jag dammsög klart huset och städade i lilla badrummet. Vid nio tiden kom mamma äntligen hem efter att ha varit i Danmark och jobbat under veckan.
 
Fredag
När jag gick till bussen regnade det ganska rejält och på vägen dit träffar jag även Emelie och Natalie, blev nästan som på den gammla go'a tiden :P Dock blev vi lite fundersamma när alla bussar hade bussnummer 345, men in till stan kom vi iaf. Och där regnade det oxå en hel del :( 
 
Skoldagen började med privatjuridik, fick titta på ett bra avsnitt av någon serie där några lagar och straff förtydligades. Den verkar faktiskt bra ;) på PPn fick vi leka kurragömma eftersom det regnade ute. Jag och Lovisa blev faktiskt hittade sist ;)  Efter det blev det samhällskunskap, där skrev Gita upp ett x-antal begrepp på tavlan som vi skulle skriva ner och förklara så vi själva förstod, vi som inte hann klart fick låna dom tjocka samböckerna, men det verkar iaf som vi inte ska få dom med oss hem under hela kursen :) Sen började det snackas om att alla tåg mellan Stockholm och Uppsala var inställda, vilket slulle påverka dom som bor i Knivsta. Det blev coachtid och vi snackade massa om självförtroende, självkkänsla och självbild. När den lektionen tog slut så tittade jag och Lovisa på SJs hemsida och det var sant att tågen var inställda... Och vi hörde att orsaken var att någon hade hoppat ner från bron, framför ett tåg i Knivsta :( 
 
Det blev svenska och Sebastian lät oss springa och köpa något till filmen om vi ville, flera i klassen sprang till ICA för att köpa godis :p Jag käkade två äpplen ist. Vi fortsatte ett titta på filmen Equilibrium, jag gillade den filmen :) När den var slut fick vi dela in oss i grupper om 4 och förbereda lite olika punkter som vi ska presentera nästa gång. När vi fick sluta sprang jag in på Gina för att köpa peeling, det var erbjudande så de kostade 19:- ist för 49:- Jag tog sedan bussen hem och det regnade fortfarande :(
 
Hemma gjorde jag i ordning lunch innan jag sate mig och gjorde klart samhällskunskapen och sen räknade jag lite matte ;) När jag var klar med det och vi hade käkat tittade jag på några avsnitt av Teen Mom 2 och The secret life of the American teenager innan jag gick och lag mig.
 
 

RSS 2.0