A real man make a promise, and keeps it

Innan skolan mötte jag upp fina Lovisa på stationen, sedan drog vi till O'learys gör att käka lunch innan ekonomilektionen började. Rätt chill lektion och en hel del skoj, som när Sebastian satt och typ sög på sin läskflaska och Helena sa åt honom att sluta, men då säger Seb att det är det som Alfons har att se fram emot ikväll:p ett stort skratt blev det då ;)
Efter ekonomin så hade jag en tid hos skolsystern, vi pratade lite och gjorde sånt man brukar göra där. Mätte mig bland annat, är precis 172cm lång ;)
Sedan gick jag tillbaka till klassrummet där det var dags för natur:/ ingen höjdare direkt men jag gjorde vad jag skulle och hjälpte Bejna lite ;)
När naturen var slut slutade jag så började då gå mot stationen, sprang dock på fina Daniel och Rubus utanför HM. Pratade lite snabbt med dom innan jag skyndade vidare för att möta upp mammsen. Vi åkte först till ÖB för att handla lite läsk, chips och godis som vi ska ha med ut i husvagnen ;) Sedan åkte vi vidare till skopunkten där jag fick ett par nya tygskor i jeanstyg av min moder:) sen gick vi in på IKEA för att köpa ett istoppstäcke, fick även en mjukglass då :) När jag kom hem sen åt vi middag och jag gick sedan ut för att spring/gå i snabb takt ;)
I morrn bär det av till husvagnen :D


Justin Bieber reveals som "Believe" World Tour Plans :D


You just have to belive

Testar bloggappen, får se fall det funkar den här gången:p
Har gjort mitt sista nationella i svenska för det här året :) Skrivningen känns som om det gick bra. Nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av 90210 ;) Snart är det slut så då ska jag skriva på ekonomiuppgiften och antagligen lite på engelskan, får se hur länge jag orkar sitta med det ;)


Se dig inte själv som ful, för du är en jäkligt snygg apa

God morgon folket, hoppas ni sovt gott. Själv vaknade jag tjugo över åtta, fast jag hade ställt väckarklockan på nio. Men eftersom jag inte var trött så gick jag upp och käkade frukost, samtidigt som jag tittade på BB från igår :)
Hade en sån fett nice dröm inatt, det är väl ganska uppenbart att det man läser påverkar drömmar ;) Men iaf, jag var på Bieberboys konsert och det var grymt :)
Nej nu ska jag förbereda mig inför nationella halv ett ;) för tillfället går den här, ganska braiga låten på radion

Do you want to speak to the manager or someone who konw's what's going on?

*
Senaste tiden har inte bloggen legat som prio ett.
Iaf, i lördags så gjorde jag inte speciellt mycket. Krattade gräsmattan och gjorde lite läxor. Sen på söndagen var jag ganska seg, drog mig i sängen läänge. Tiitade på Vampire diaries och The secret circle, grymma serier asså. På eftermiddagen åkte vi in till Anneli för att gratta Elvin, vi åt även på Java med dom efter. Var inte jättegott, men helt ok. När vi sedan kom hem började jag titta på Shutter Island som gick på TVn med mamma och pappa.
*
måndagen vbörjade jag dagen med tyska, sen lunchade jag med Lovisa innan coachtiden. Staffan gav oss lite mer information hur DT funkar eftersom de har tvingats tagit bort MT-kursen. Sen bev det engelska/svenska eftersom lektionerna flöt ihop när läraren hade nationella, jag och lovisa drog kvart över fyra eftersom då hade vi gjort det vi skulle i nästan två timmar.
tisdagen började jag klockan med nationella prov i svenska, del B. Gick hem vid halv två, när jag var på väg till bussen mötte jag Julia och Elin utanför MQ i forum. De skulle åka samma buss som jag för att de skulle hälsa på några kompisar i Gåvsta, så jag hände med dom tills bussen kom. När jag kom hem lag jag mig och tittade på BB och Alcatraz :) Hade riktigt ont i huvudet hela dagen...
Fick även syn på en artikel i Aftonbladet, där de stod att Bieberboy kommer komma till Sverige :) *typ dör*
*
onsdagen var det ingen idrott, så dagen började med tyska som varade i 35 minuter för att det skulle vara nationella sen. Så den lektionen var fett värdelös egentligen och de flesta andra språken var inställda så, men jag gick iaf och käkade lunch med Lovisa och Sofia, vi snackade om en del serier och framförallt Gossip Girl :P
Sedan drog jag upp till skolan för att ha matte, blev en genomgång med massa nya saker. Sedan blev det engelska, jag hade muntligt nationella tsm med Lovisa. Vi fick tv-showerna "Paradise hotel" och typ "mästarnas mästare", det blev nog helt ok tillslut iaf :p Sen tänkte jag stanna på matten, stannade cirkus i tio minuter. Fattade inte vad jag själv höll på med, kunde inte få någon hjälp och sjukt ont i huvudet, då orkade jag inte mer så jag tog bussen hem.
När jag kom hem var det strömavbrott, men mig gjorde det inget för då lag jag mig på sängen och sov ett tag. Sen gick jag upp för att käka middag innan jag lag mig på sängen igen. Fick även reda på att Justin Biebers parfym kommer till Åhlens och Kicks, folk på facebook skriver att den äntligen kommer till Sverige. Hallå? Lite efter heller? Den har funnits ett tag i Uppsala, retards :P

Everything is edible, some things are only edible once

Onsdagen börjades med en lång föreläsning om blandannat företagens sociala ansvar i samhället och hållbarutveckling, dagen fortsatte sedan med en håla på tre och en halv timme. Gjorde lite läxor men tränade mest inför nationella provet, och gjorde mig mer nervös än vad jag redan var -.- Men talet gick väl sådär, sen tog jag bussen hem vid fem.
*
Torsdagen börjades med företagsekonomi och lite snack om det vi gjorde på onsdagen, sedan blev svenska och vi gick igenom massa saker inför nationella del B och C. Därefter käkade jag lunch med Lovisa innan vi satte oss i ett grupprum och arbetade med ekonomi-inlämningsuppgiften. Jag blev halv klar med den innan vi började sista lektionen som var naturkunskap. Sen åkte jag hem, käkade och vilade lite innan jag begav mig in till Sysslomansgatan 8 för att gå på handledarkursen, träffade en gammal klasskompis där, Smauel. han kände igen mig, även fast det var typ fem-sex år sedan vi gick i samma klass, det var då lite skoj ;)
*
Idag då fredag började jag klockan åtta, så det var bara att ställa väckarklockan på tio i sex och gå upp när den ringde -.-
Började skoldagen med naturkunskap och fortsatte sedan med företagsekonomi. Därefter blev det lunch med fina Lovisa, träffade även Wille som jag gör istortsätt varje dag numera :p Sen tog jag bussen hem innan jag satte mig framför datorn och gjorde lite läxor, efter maten tog jag även fram keyboardet och lärde mig en bit på One Thing - One Direction det var ju typ sjukt länge sen jag spelade så. Målade även naglarna på min syster innan hon drog iväg på disco.
Fick även reda på att Westlife har splittrats :'( men att de kommer ha en avskedstour i sommar för att fansen ska kunna säga hejdå till bandet. Mitt hjärta är då lite trasigt just nu, har istortsätt lyssnat på Westlife hela livet. Minns att jag hörde en låt när jag var liten som jag älskade, sen när man blev äldre hörde jag den igen och yttligare några år senare tog jag reda på vem som sjöng den. Sen dess har jag väll alltid gillat Westlife...
Jag och engelska/irländska pojkband verkar visst va en bra kombo. Än finns ju 1D kvar :) hoppas det går vägen för dem och att de fyra Westlife snubbarna inte ångrar sig.

Beautiful Music - Ireland


Westlife - Something Right

*
Fick idag reda på att bandet har splittrats :'(

Just because I don't care doesn't mean I do...

Helgen bestod av mycket läxor och en del scouter, mamma hade även försenat kalas typ. Blev några bullar och goda kakor :)
I måndags när jag kom till skolan fick jag reda på att jag och Lovisa hade gissat rätt på vem männsikan som sprang ut på planen under friskolekampen var, snacka om att han skämde ut sig.
Dagen rullade på och jag tog bussen hem vid tio i ett, då träffade jag finaste rasmusen på bussen :) det var ett tag sen. När jag kom hem fortsatte jag att skriva på mitt svenskatal och det blev klart, läste även en hel del i engelska boken.
I dag då, tisdag. Började jag dagen med matte, sen blev det film på naturkunskapen. Flera i klassen somnade och alla var sjukt trötta efter, sen blev det företagsekonomi. Helena snackade lite och sen fick man gå hem om man ville, jag och Lovisa satt dock kvar och gjorde det vi kunde på uppgiften och sen fick vi även hjälp med deras matte. Därefter blev det lunch innan vi gick lite på stan, när Lovisa sedan drog till tåget tog jag mig upp till skolan igen. Satt och pratade med Wille och lite med Gabbe innan det blev matte igen. Fick på matten tillbaka mitt omprov, och jag hade inget fel :) nu är det bara att repetera och komma ihåg till nationella proven i maj.

True story

När du älskar, blir du sårad.
När du blir sårad, hatar du.
När du hatar, försöker du att glömma.
När du försöker att glömma, så börjar du sakna.
Och när du börjar sakna, blir du plötsligt förälskad igen

Livet är en dans på rosor men taggarna gör ont att trampa på

I tisdags började då skolan igen, fett seg och värdelös tisdag typ. Fast jag hade tur, på sista lektionen som var 2 timmar natur skulle vi kompletera något hela klassen. Detta hade jag redan gjort när vi varit lediga tidigare så då fick jag gå hem ist :) Naturlärarn är inte så pjåkig ibland ;)
'
Onsdagen spenderads från 8.00 - 16.40 på fyrishov. Det var nämligen dags för friskolekampen, det var nice. Dock vann vi inte, men vi kom tvåa i innebandy iaf.
'
torsdagen träffade jag Moa på stan (farmor), sen gjorde jag nog inte så mycket mer speciellt fören jag kom hem och skrev på den dumma bokanalysen och började klura lite på mitt svenska tal.
'
Fredagen däremot vart grymt mycket bättre. Jag började dagen med att sitta och snacka med Wille innan mötet med Josefin. Mötet tog knappt fem minuter så efter det gick jag ut och hängde med Wille tills Gabbe hänkade oss, efter det drog de till matan och jag till stationen för att träffa Lovisa.
Efter skolan drog jag hem, gjorde lite läxor och käkade innan jag tog bussen in till stan vid halv sex igen. Dock var det någon man i stadshuset med kniv, så bussen släppte av oss på andra sidan stationen och det var helt kaos med alla andra bussar. Jag som var på väg till valsätra, skulle ta buss nr 3, den kom ju såklart aldrig. Tillslut hoppade jag 111 och fick gå cirkus 2 km, men jag var framme efter 17 minuters promenad i regn/snö med blöta fötter för sulan i mina tygskor var helt spruckna -.-
Men kvällen blev trevlig med några kända människor, några människor man träffade för måååånga år sedan och några nya ;) Jag, Carro och pojkarna hade en riktigt härlig pratstund från typ halv elva till kvart i tolv. Simon sa att jag had gulliga strumpor, såklart tittar alla ner på mina strumpor då. Dom var halvt blå efter mina blåatygskor, så då började vi asgarva. Jag är glad att jag lyckades vara något snabbtänkt så han fick en hel del grejer tillbaka sen ;)
Kvart i tolv tog jag och Carro bussen till stan, och kvart över tolv gick bussen från stationen. Hade en riktigt rolig kväll, och Carro är ju helt klart bäst.

Påsken...

... Spenderades som vanligt på hytta i Norge.
Vi åkte bil dit på lördagen, och de första dagarna hände inte speciellt mycket.
tisdagen prövade vi skidorna i elljusspåret, på onsdagen tog vi en tur till röros. Sen hände det inget skoj innan fredagen då syster, mamma och jag åkte till Sverige för att åka skidor och bräda med familjen Åseborn. Mamma stod för skidåkandet medans jag och systra min stod på brädan. När vi sedan kom hem så käkade vi innan vi gick ut för att åka snowracer med barnen.
lördagen var jag och åkte mera snowracer och lekte allmänt i snön med Emil, Martin, Mattis, Tove, Hannes, Erik, Julia och syster. Sedan blev det korvgrillning på toppen av toppen, när vi käkat klart så skulle Tina försöka göra popcorn på elden, det gick bra tills dom inte han ta av popcorna i tid så de blev helt svarta och brända. Då tog Emil och Martin tag i det, så då blev det tillslut popcorn på alla som ville ha. Sen blev det mera lek med barnen, och sen mer åt kvällen så spelade jag kort med Martin och Emil inne hos Emil innan det blev film och dom skickade upp sånna där kinesiska lyktor, sen fortsatte vi att titta på film till tolv då jag gick hem och lag mig.
Det blev ännu en lyckad påsk, men förra året står kvar som bästa påsken ;)

RSS 2.0