In school...

Jahapp, idag innan jag åkte till skolan så tittade jag på nästan ett helt avsnitt av OC, tyvärr var jag tvungen att gå för att hinna med bussen så hann inte se hela :( men får väll fortsätta när jag kommer hem då.
Nu sitter jag med Frida i min klass, vi skulle egentligen ha haft matte intensiv, men det börjar tydligen nästa vecka :/ så nu har vi rast till jag vet inte hur länge :P

Funderar på kanske på att gå ner till subway och köpa något att äta, men vi får se, käkade ju lunch hemma vid halv tio :P
Det blir bara samhällskunskap senare och slutar klockan fyra :) Nice

Första lektionen på tyska idag, det var inte speciellt svårt. Men tydligen hade läraren sänkt graden :P



Många människor kommer och går, men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat

Ciao :)

Ja förra skolveckan var det inte så mycket som hände, slutade tjugo i tolv på onsdag och fredag vilket var väldigt härligt :)

Ja sen på lördagen så åkte jag och min familj för att gratta min syssling Jennifer som fyllde år för ett tag sen.
Sedan åkte vi vidare in till stan för att käka på china garden, och sedan åkte vi hem igen. Runt tio på kvällen gick jag till min granne Gabbe och även Emil var där, vi snackade en del och sedan tittade vi på den sista harry potter filmen innan jag gick hem igen. En underbar kväll med två underbara pöjkar :)

På söndagen åkte vi in till stan och handlade lite innan vi åkte hem till Moa för att gratta henne. När vi kom hem så blev det något avsnitt av OC innan det var dags att ta kvällen.

I måndags då, så började jag halv nio i diös hallen ;) hade idrott, det blev fotboll vilket faktiskt var kul när hela klassen körde match tillsammans och man behövde inte vara seriös om man inte ville :) Jag fick även byta språk till tyska igen då så jag kan läsa matte intensiv ;) sedan vart det lunch och samhällskunskap, vi fick våra nya scheman, vilket inte var dom bästa. Och sedan fick vi i våra grupper gå ut på stan och fråga folk om våra egna samhällsfrågor. Min grupp hade frågan och Upsala komun borde lägga mer pengar på ungdommar, och isf på vad?
Jag, Jesper och Alfons gick runt och fråga några inann vi mötte Gabbe, Jojjo, Sisela och Camilla på sotratorget där en mystisk väska stod för sig själv. Det var massa snack om den och sedan gick vi tillbaka till klassrummet där vi fick veta hur det hade gått för alla och vilka slutsater och sånt vi kunde göra :P

Sen åkte jag hem, där jag träffade Sebastian på bussen, saknaden av alla människor från gamla klassen börjar lägga sig nu.
Nu ska jag göra lite läxor innan jag ska ta bussen 11.05 till skolan ;)


Mitt schema den här veckan


Den ända som är värd dina tårar är den som aldrig skulle få dem att falla

Boun giorno! :)
Ojojoj, jag är verkligen sämst på att uppdatera. Men vi kan väl hoppas på att det blir bättre?

Förra veckan började jag i skolan, det vill säga måndag den 15. Alla andra normala uppsala bor började den 17 men skit samma.
På måndagen iaf så träffade jag klassen för första gången, mina två coacher stod och pratade om skolan i ungefär två timmar innan vi gick tillsammans bort till stället där vi ska käka lunch.

På tisdagen så körde vi lite namnlekar och drog sedan ut till Alnäs, lärde känna några lite bättre iaf och lärde mig namnen på alla i klassen ;)
Vi körde lite olika lekar, padlade kanot, spelade brännboll och gick en skum tipspromenad.
Sen tävlade vi klass vis om sängplatserna, måste säga att min klass ger sig inte i första taget och vi vann med 6 poäng ;)
Sen åkte vi hem på onsdagen, vi var lediga och jag kom hem typ 11 och slappade hela dagen.

På torsdagen så fortsatte mina coacher att prata om skolan och hur man ska lyckas på gymnasiet. Sedan var jag med Lovisa på stan, träffade Sandra och Wille på Jensen och sedan gick jag och träffade Lina, Esther och Världens bästa Daniel :)



På fredagen så träffade jag Lovisa E och Marwa på stationen vid ett för att käka lunch innan vi började i skolan kvart i två.
På kvällen åkte jag sen ut till husvagnen där jag var med Ida, Daniel och Jocke på kvällen ;)

I lördags så var jag i husvagnen och hade kräftskiva, gillar inte kräftor så det blev räkor för min del. Det fanns även en hel skum räka i påsen, den struntade vi i att äta för den så lite läskig ut.


<--- Skumma räkan :P


På söndagen fick vi besök från knivsta, och sedan åkte vi hem och bara tog det lungt :)

I Måndags så var det skola igen då, började fem över åtta med svenska, bara en introduktion blev det typ ;)
Sedan fortsatte vi med samhällskunskap och började jobba lite med källkritik, vi fick lära oss vad vi skulle titta efter och se upp med bland annat ;)
Sedan började den började den första lektionen Italienska :) Eeeeep! :D vår italienska lärare är fett schysst och är från Malmö, han hade bott åtta månader i Milano. Och han pratade mycket om hur skillnaden mellan norr och söder är.
Det är typ Jag, Tess och Markus från min klass som läser italienska, Marwa skulle kanske oxå joina oss ;)
När italienskan var slut så hade vi typ mer än 2 timmars lunchrast, överflöd med fritid kan man ju säga. Sedan hade vi idrottsintroduktion med vår idrottslärare, det är även han som har italienskan så vi hade samma schyssta människa på eftermiddagen. Vi skulle ha slutat halv fem, men han släppte oss vid tio över tre :)

Sen idag då så började jag 8.25 med coachtid och sen hade vi engelska, lunch och sist italienska. Han släppte oss en halvtimme tidigare idag så jag slutade tjugo över ett ist för tio i två ;) Så då gick jag och Lovisa E på stan i några timmar ;)

Sen på bussen hem träffade jag världens bästa killkompisar, Daniel och Rasmus ofc :)
Och nu sitter jag här och ska försöka förbättra mitt uppdaterande ;) 
Hittade även ett fint ordspråk jag föll pladask för :)

"Den ända som är värd dina tårar är den som aldrig skulle få dem att falla"

                                      Ciao!


You meet thousands of people, and none of them really touch you. And then you meet one person, and your life is changed... forever

 



Insåg nu att det var över en månad sen jag skrev här, hoppsan :P
Ärligt talat suger jag på att uppdatera för det händer inget intressant just nu.

Men när jag var i Norge så chillade jag, tänkte en hel del, skrev lite och tittade på den bästa norska kanalen ever! Och så var jag bofast i snickerboa :)


Här hemma då händer typ inget, ska fortsätta ladda upp bilder från språkresan på fb när jag får lust för det ;) Annars så har jag städat i lådor och nu tänker jag börja städa i bokhyllan till lite bra musik ;)  Sen blir det att måla naglarna :P


Hastings :) The best time in my life <3


RSS 2.0