Life is all about moments of impact and how the change our lives forever

Fredag
I natt vid tolvtiden tittade jag på filmen Another cinderella story med Selena Gomez som huvudperson, tror nog jag har sett den förr... Men den var bra iaf.
Vaknade 9.40 idag, men gick inte upp fören 11.10. Då blev det en snabb frukost innan Dadda, Peter, Alexander och lilla Olivia kom hit. Hon är ju så sjukt söt lilla Olivia ;) Efter att de hade åkt satte jag mig vid datorn och tittade på filmen The Vow aka Älska mig igen. En fin film som är ganska rörande, dock hade jag allt för höga förväntningar på hur slutet skulle se ut, men det är väl bara för att man är van vid att allt blir perfekt i slutet av alla filmer.
 
  En film som rekomenderas
 
Ska snart hoppa in duschen innan det blir middag, blev inget fixande med naglarna igår så ska försöka hinna med det oxå innan vi drar ut till Siggis :) Måste även packa ihop lite innan vi drar, men jag längtar som bara den för ska träffa Ida som jag inte har träffat på några veckor nu.
Btw, igår var jag och klippte mig, sa aldrig det. Mitt hår känns nu mycket fräschare men kanske lite för kort, en sak är iaf säker, pappas korkskruvs-gener har visst tagit för sig :P 

Erik Rapp & Katya Ryabova - Chemistry


Sometimes a girl keeps going back to a guy who treats her like shit, not cause she's stupid. Becuse she's not ready to give up hope that maybe someday he will change...

 
 
 
Måndag
Vaknade av att det regnade. Det blev frukost vi elva tiden innan jag gick och lag mig i sängen igen, då jag sedan klev upp vid två-halv tre för att göra mig i ordning. Var i väg och diskade med pappsen innan vi åter igen satte oss i husvagnen framför tv och jag stt även uppe hos Moa ett tag så jag kunde snacka med Ida i fred, vi snackade i cirkus 30 minuter innan jag gick tillbaka hem igen. Det regnade istort sätt hela dagen så det blev inte mycket gjort, på kvällen kääkade jag och pappsen jordgubbar och glass samtidigt som vi började titta på filmen Knight and Day.
 
Tisdag
Gick upp vid tolv och käkade frukost. Chillade framför tv och tittade på Mannen som talar med hundar och Det okända, Moa kom ner och drack lite kaffe. Vi käkade lite jordgubbar och glass innan vi gick ut och spelade kubb sedan kom mamma ut och vi fortsatte spela kubb. Det blev även några omgångar mot Johnsson och dom innan middagen. Efter middagen så gick jag ut och spelade kubb med mig själv, fördelen med det är ju att man faktiskt vinner ;) Sedan blev det en omgång med pappa och Linnea, dom mot mig. Dom vann första omgången, sen började det dugga lite och då gick det jättebra för mig. Men efter yttligare ett tag började det regna ordentligt så då sprang dom in, så det blev inget mer spelande på mig då inte. När det gick så bra :p Åska och blixtra gjorde det också, snackade även en snabbis med Jocke innan jag gick och lag mig.
 
Onsdag
Vaknade vi tolvtiden, gick upp och käkade frukost runt halv ett tiden. Satt och tittade på det okända innan Moa kom, vi gick ut och spelade några omgångar kubb. Därefter blev det middag innan jag och Moa tog hand om disken, sen började vi packa ihop innan vi åkte hem.
När vi kom hem så la jag mig på sängen, bara för att njuta av känslan :p sedan satte jag mig framför datorn och chillade, när jag sedan tänkte gå och duscha blev det att jag började skypea med Ida och lite senare fick vi sällskap av Pehko. Hamnade i sängen vid halv två på natten.
 
Torsdag
Torsdag igen då, inte långt kvar till helg nu :) Dagen började med att väckar klockan ringde fem över tio, hoppade in i duschen och sedan blev det frukost innan jag, pappa och Linnea åkte in till stan på några ärenden. Var in på Hedins bil, deras nya lokal. Riktigt fräsch var det och det luktade nybil ;) När vi kom hem igen satte jag mig framför datorn, tittade på ett avsnitt av The secret life of the American teenager. Nyss var jag och fikade med familjen, några planer för resten av dagen? Ja. Boka biljetter, packa upp och ska nog ta tag i att fixa mina naglar ;)

Every Little Smile can touch somebody's heart... No one is born happy, But all of us are born with the ability to create Happiness ♥

 
 
 
Fredag, midsommarafton.
Vaknade upp i husvagnen, blev frukost med familjen och filmen Alvin och gänget innan Moa och farfar kom ut. Satt och snackade med farfar uppe hos dom ett tag innan Anneli och Elvin kom, vi fikade och sedan blev det dags för mat. Sill, potatis, smörgåstårta, sallad, kyckling, entrecote, pommes, bea o.s.v. Riktig midsommarmat helt enkelt ;) Det blev  även en hel del kubb spelande i olika omgångar med Elvin, Linnea, Rebecca, Ange, Clara, Alicia, Emil och Anneli. På kvällen hade grannarna femkamp, det var rätt kul att se på. Blev en hel del undehållning när kläder skulle läggas ut på en linje :P Jag var även ner och badade med Elvin, Rebecca och Linnea innan jag hängde med Ange och Andreas innae hos Andreas. När Ange sedan åkte hem så gick jag till Ludde och var med honom, Sebban, Daniel och Robin. Gick och lag mig strax efter ett.
 
Lördag, midsommardagen, dagen då det firas i siggis.
Först blev det frukost med familjen, Anneli och Elvin. Sen började vi göra oss i ordning för att gå och dansa runt midsommarstången, dock var vi inte klara fören halv två, vilket gjorde att när vi kom fram till midsommarstången blev de precis klara :P Så inte blev det någon dans på oss alla då inte. Vi stannade kvar där ett tag och snackade med några, lilla Olivia är ju för söt säger jag bara. Efter ett tag blev det fika uppe hos Moa innan jag, Elvin, Linnea och Becca gick ner och badade. Farfar åkte hem innan det blev mat, så vi fick käka själva. Men det fanns ändå massa mat kvar.
Vid tio, halv elva tiden gick jag ner till hyddorna där det var massa folk. Bland annat, Jocke, Daniel, Robin, Sebban, Ludde, Willy, Karlsson, David, Axel, Jonas och några andra jag inte kände igen. Efter ett tag så fick vi reda på att en tjej hade druckit lite för mycket och åkte till sjukhuset med ambulans, ungefär samtidigt gick jag, David och Karlsson bort och satte oss på en grusväg och snackade. 
Senare på kvällen kom även Stoffe och Dennis ner, ännu lite senare var det några ännu äldre som kom ner. Jag och Axel gick upp och "nattade" Karlsson, han hade oxå fått i sig en hel del. Sedan sprang vi ner och hämtade allas väskor och gick förbi uppe hos Daniel och Robin så Sebban kunde få snacka med sin mamma som var ganska orolig för honom. Vi fick alla lite smått panik när vi inte hittade honom vid hyddorna först.
Uppe vid servicehuset träffade jag och Axel Jonas som var med två fjortis tjejer, dom var inte speciellt nyktra. Ena kände jag typ, hon var 16 och hennes kompis var 15. Lite mera påverkad, lite för ung för att vara så påverkad. Vi var med dom ett tag innan jag drog hem vid fyra, vet att min mor gick och lag sig vid kvart i sju och var sedan uppe igen vid elva-tolv tiden.
 
Söndag, först blev det frukost, därefter drog jag ner och badade innan jag gick upp och tvättade håret. Spelade lite DS med Elvin innan jag drog bort till Daniel och Robin. När jag sedan kom tillbaka var det matdags innan jag, Elvin och Linnea satte oss och började titta på Alvin och gänget 3, igen. Lilla Theodor är ju för söt, ska nog ta och gifta mig med den lilla krabaten.
Sedan plockade vi ihop och åkte hem. När vi väl var hemma passade jag på att packa med mig lite mer saker och skype med Ida en timma medans pappa meckade bil. När pappa var klar åkte vi in till stan och plockade upp Moa inna vi åkte ut till siggis igen :) Linnea gick och lag sig medans jag och pappa satt uppe ett tag och tittade på tv innan vi oxå tog kvällen.

Faller - Erik Rapp (Junior Eurovision Song Contest)


If you have to choose between me and her, choose her. Because if you really loved me, there wouldn't be another choice...

 
 
Har inte haft så mycket att skriva om, därav ingen uppdatering. Men iaf, i tisdags packade jag upp resten och tittade på några avsnitt av The secret life of the American teenager, såg några avsnitt när första säsongen gick på tv för nått år sen. Så då bestämde jag mig för att börja från början ;)
Städade även lite i mitt rum, då jag letade efter massa grejer som kan säljas på loppis. Det fanns en del här kan man säga, och mer grejer kommer det finnas när jag tömmer mitt rum på riktigt :p
Sedan packade jag ihop lite kläder som jag skulle ta med ut till husvagnen. Mamma, syster och jag åkte nämligen dit en snabbis för att starta kylskåpen och lämna lite grejer, men såklart glömde jag väskan med kläderna hemma...
 
Onsdagen då, fortsatte att plocka lite i mitt rum innan jag var med Emelie. Var väl med henne mest hela dagen, vi snackade och tittade i spex-fotokatalogen från i år. Fanns ju en och annan man kände igen :p 
 
Idag då, torsdag, har jag fixat lite mer i mitt rum. Har blandannat lagt ner mina FRIDA tidningar i en plastlåda ist för en papperslåda. Nu går det att flytta runt på dem utan att lådan går sönder :p Sedan har jag även rensat ut lite kläder ur garderoben och stoppat in nya :p Var även ut och sprang en runda innan jag duschade, åt sedan middag och dammsög lite mer. Ska snart gå och dammsuga klart, men först ska jag låta nagellacket torka :p
 
Har även märkt att dom har gjort om blogg.se Det verkar som det har blivit lite bättre :)
Åker ut till husvagnen idag igen, vet inte när jag kommer hem. Men det får vi se ;)

Fall - Justin Bieber


Don't cry because it's over, smile because it happened.

*
Som ni säker märker, är det inte tisdag än. Ja, jag åkte hem tidigare från lägret. Det var inte speciellt kul när det regnade i stort sätt  hela tiden, vilket gjorde att det var rått ute så då blev man lite kall oavsett hur mycket kläder du hade på dig. Men det var inte det som var den största anledningen till att jag åkte hem, p.g.a. alla minnen så pallade jag inte att vara där längre. Det blev bara för jobbigt, jag åkte iaf dit.
Dock så satte jag inte min fot i tonårsbyn, då hade jag brutit ihop totalt I guess. Gick inte heller upp på klipporna vid vattnet eller upp på berget. Jag höll mig vid den stora lägerplatsen ist, där hade jag ju både Linnea och Joel. Utan dem hade jag inte klarat av att vara där alls. Men nu är det över för min del...
Kom hem igår, fick åka med några från Storvreta som också skulle hem, de hade en plats kvar i bilen. Så min familj kom och plockade upp mig i Storvreta strax efter åtta, när jag kom hem duschade jag innan jag började packa upp lite. Lag mig sedan och sov vid elva ungefär, sen idag gick vaknade jag vid tolv. Så jag sov ungefär 13 timmar.
Idag har jag bara "sköldpaddat" och packat upp resten innan jag hängde ut en del saker på vädring ;)

As Long As You Love Me - Justin Bieber

Han gör ju bara bättre och bättre musik denna underbara människa :) <3

Behind My Smile There Is Everything You Will Never Understand

*
Fredag då, idag har jag packat inför lägret som jag inte är speciellt taggad på :/ Har även tömt kameran på bilder så att det får plats nya. I eftermiddag blir det kalas här eftersom min syster fyller hela 11 år, vilket gjorde att jag fick "äran" att dammsuga. Det sjuka är ju att det knappt syns, det är hundhår och torrfoder ÖVERALLT. Och försvinner gör det ju, men typ hälften ligger ju kvar på mattorna... Sen i morr kommer det ändå inte synas att jag har dammsugit, så meningslöst... Jag ska iaf inte skaffa hund, inte en som har mycket päls iaf :P
*
Snart blir det väl dags för mat och ge syster presenterna innan jag drar iväg på ett läger, som jag är ganska säker på att kommer bli hyfsat tufft p.g.a. massa minnen och så. Men det ska nog gå bra eftersom Linnéa ska dit :) Lägret slutar på tisdag, vilket gör att jag inte kommer uppdatera bloggen under dom här dagarna :P
Dock hade jag heller spenderat helgen i husvagnen :P men det blir på midsommar det, längtar sjukt mycket :P Trevlig helg på er folket ;)

Never Say Never - MattyB cover


We are young - MattyB Cover


People are people and sometimes we changes our minds, sometimes we makes mistakes. We are just humans and nobodys perfect.


*

*

Onsdagen börjades med en fin kärleksfilm, Wating for forever hette den. Sedan begav jag mig ut i solen för att njuta av solen, låg ut i två timmar. Utan att ha använt solskyddsfaktor, vilket resulterade i en lite lagom bränd Johanna :P Sedan gick jag in och tittade på ett avsnitt av Pretty little liars innan jag var ut och sprang då även lilla Lasse fick följa med. Sedan blev det skype ett tag innan jag somnade.

Torsdag, åkte in till Gränby med min syster. Handlade lite saker till mig själv, så som en kavaj, en ryggsäck, en skjorta och ett linne. Sedan handlade jag lite födelsedagspresenter till min syster eftersom hon fyller år i morrn, jag hoppas hon blir glad iaf :) Provade även "Snickers-glassen" för första gången, riktigt god var den faktiskt. När jag sedan kom hem blev det middag innan jag tittade på en sämst film. Nu ska jag packa inför i morrn, känner mig inte speciellt taggad på att dra iväg på läger när det ska regna i stort sätt varje dag -.-

Ryggsäcken:

Skjortan:

Och linnet:


Jag kanske inte har finaste rumpan eller största brösten, jag kanske inte har ett vackert leende eller speciella ögon. Jag är inte perfekt, men det är inte du heller

*
*
*
*
Måndag åkte till skolan för att ha tyska, men den lektionen blev frivilligt betygssamtal. Fick ett B i tyska, motsvarar MVG så blev fett glad :) Sedan satt jag och snackade med Mikaela, Pedersen, Helena och Lovisa innan vi gick för att käka lunch. Därefter tog jag bussen hem, även den gången var det en ny buss. Kan ju säga att det inte är varje dag man åker buss som luktar spritt nytt. Iaf så åkte jag hem och tittade lite på filmen Das Boot, en tysk film om andra världskriget. Såg dock inte hela eftersom den är 3 och ½ halv timme lång... Sen skypeade jag ett tag med Ida innan jag lag mig hyfsat tidigt.
*
Tisdag, skolavslutningsdagen. Åkte till skolan, var först av min klass där. Så jag hjälpte Helena att ställa iordning bordet till långbord, när alla hade kommit så blev det sommar musik och fika med saft, bullar, kakor och rån. Allmänt klassmys helt enkelt. Sedan begav vi oss vidare till missionskyrkan för att ha skolavslutning, en del diplom delades ut, lärarna sjöng lite, spelade lite teater och sedan fick även några lärare diplom...
Sen slutade vi strax efter 11, bussen till Smeds skulle inte gå fören kvart över 12. Så jag gick runt med Smeds, Camilla och Isabell. Vi köpte jordgubbar och jag sprang även på Willy och Axel vid St.Pers gallerian och sedan Elias vid staionen. Vi satte oss iaf där och väntade in resten av klassen som skulle hem till Smeds, sedan tog vi bussen hem till henne. Vi käkade och fikade, hade det riktigt trevlig iaf. Sedan tog jag och några andra halv fyra bussen in till stan igen, och jag var väl hemma lite efter halv fem. Då blev det middag innan jag tittade klart på Das Boot, sen blev det lite skype ett tag. Standard...

Seviyorum Sevmiyorum - Nil Karaibrahimgil


Some People Just Need To Stop Thinking About Everything They Do And Just Do It

*
Torsdag var det den 7 juni...
Fredag, var det inga lektioner. Vilket resulterade i att jag sov länge och bara chillade hemma, tittade  filmen the lucky one. Vi skulle egentligen ha åkt till Kolmården, men det blev inte så...
*
Lördagen var lika seg den, tittade på bb-finalen (repris), några avsnitt Alcatraz, pretty little liars och filmen The hunger games. Sedan åkte jag och pappa in till stan för att möta upp resten av familjen, vi käka middag ute innan vi åkte hem igen. När jag kom hem gick jag över till Gabbe, vi snackade lite innan vi tittade på yttligare två filmer innan jag gick hem och sov.
*
Söndag idag då, har man sett några filmer idag då? Jajjemän, bara tre stycken ;) Började med filmen Projeckt X - hemmafesten, ganska bra film om man inte orkar bry sig egentligen :P sedan blev det filmen The roommate, som jag har velat se länge. Den var ganska grym faktiskt :) Första gången jag ser Cam Gigandet spela snäll i en hel film, han var faktiskt jäkligt bra som beskyddande pojkvän :P
Sen blev det middag, snordropparsoppa, som Bess kallade det :P Innan jag startade filmen Red riding hood, även den jäkligt bra, sjukt fin film som jag rekomenderar alla att se ;)
I morrn blir det dags för skola igen då, bara en lektion. Känns ganska ovärt, men sista dagen innan lovet ;)

Ett farväl för alltid...

Måndagen började med att jag mötte upp Lovisa på stationen innan vi gick till stora torget för att ta bussen till stadsskogen där det skulle bli klasskamp. Från klassen var vi typ 13 pers av 28, så då var man ju riktigt lack på sin klass. Men det var ju sista dagen med treorna, ett farväl för alltid är rätt jobbigt.
Min klass kom iaf sist, när jag kom hem sen gjorde jag inte så mycket. Tittade på film, under helgen har jag sett 7 filmer :P
Det är klart att man kommer sakna vissa treor, iaf dom man lärde känna och aldrig kommer få träffa igen...
*
Tisdagen var jag ledig eftersom treorna tog studenten. Familjen åkte in till stan, botaniska trädgården, för att se när John "sprang ut". Hann då även säga grattis till Christoffer ;) Sedan bar det av hem till John där vi åt, fikade, snackade och hade det allmänt trevligt. Tror vi åkte hem vid tio på kvällen ungefär. När vi kom hem tittade jag lite på en film innan det blev sängen.
*
Onsdagen den 6 juni, Sveriges nationaldag. Inget som man firar direkt. Har inte gjort så mycket idag, tittat klart på filmen jag såg igår. Den var ganska ok, sen lekte jag lite med min "lilla bäbis" och har skrivit. Det är det jag har gjort idag i stortsätt, har även suttit ett tag på skype och snackad med Ida, Pehko och Joakim. Men nu ska jag stänga av datorn för att sedan lägga mig så man orkar upp i morrn.
*

Don't Wanna Think About You - Simple Plan


The Reader

En grymt bra film som berör väldigt djupt ;) Något som bara måste ses.
Bara en sak kan göra en själ fullständig. Och den saken är kärlek
*

All By Myself - Celine Dion


Bestfriends Can Stab You In The Back, And Boys Can Stab You In The Heart, But It's Worse When They Share The Same Knife


*
*
Torsdagen börjades med ekonomi, där fick jag och Lovisa ett diplom "Best of the day" när vi presenterade vårat företag/projekt i måndags. Det var oväntat, vi trodde att några killar skulle få det men det vart ju en bra överraskning. Och självförtroendet för att hålla en redovisning ökade lite :p
Sedan fortsatte vi med engelska, där vi i grupper fick skriva en "bookreport" om boken vi läste för länge sen, den sög tyckte jag. Men det var lika bra att hålla med gruppen så det blev något skrivet. Sedan gick jag och Lovisa för att käka lunch innan vi begav oss upp till skolan igen. Vi satte oss i ett grupprum med varsin dator och bara chillade helt enkelt ;)
Efter det drog naturen igång, min grupp höll våran redovisning om laxodling. Det gick nog ganska bra tror jag, sedan fick vi sluta en timme tidigare. På väg till bussen stöter jag på Daniel, så jag stannade med honom och hans kompis Sara;) Efter ett tag kom även Esther. Sen började det regna lite så jag gick till bussen och åkte hem för att skriva på sista arbetet i ettan.
Det tog lite tid att skriva, men tillslut vart jag klar :) det kändes grymt skönt att ha gjort allt, inga mer läxor kvar :)
*
fredagen åkte jag till Carro runt fem, hon hade lite "kalas"/tjejmiddag. Det var trevligt det, och såklart hade hon lite tävlingar. När det bara var fyra kvar, jag, Josse, Alicia och Carro själv drog vi en runda med andra ord, det var riktigt roligt. t.ex. Pensionärer på promenad = antikrundan...
Vid elva tog jag moppen från Carro och stannade till hos Daniel för att lämna hans solbriller, dock stannade jag ju kvar där ett tag. Ruben var oxå där så det var ju kul att träffa honom oxå. Men tillslut kände jag att klockan började bli lite mycket, så fem över tolv åkte jag från finaste Daniel. Han är min bästa killkompis den där filuren ;)
När jag kom hem sen så tittade jag på filmen Remember me samtidigt som jag skypeade ett tag med Ida och Pheko innan jag tog kvällen ;)
*
Idag, lördag, blev jag väckt av mamma tio över nio. Då drog hon och Linnea till bussen,  strax innan tio gick jag upp ur sängen och drog fram dammsugaren. Har nu dammsugit hela huset och tittat på bb från i går, Camilla och Amandus kärleksförklaringar ass, jag dör, så jäkla gulliga dom är!! Dock så fattar jag inte varför Annica fortfarande kan gilla Marcelo :o men ingen av dom har ju varit helt ärliga så... Men egentligen bryr jag mig inte så mycket längre, jag hade Annica som favorit ett tag, men när det kom fram att hon inte varit helt ärlig tycker jag verkligen inte hon ska vinna...
Vad händer idag då? Inte mycket, ska väl kanske titta på någon film i det här vädret. Det regnar och blåser som satan, hoppas det inte blir strömavbrott nu bara, då finns det inte mycket att göra:P
Idag är det även den 2 juni, tänk att det är ett år sedan jag träffade människan för första gången. Rätt fashinerande att det har gått ett år...

RSS 2.0