Vill bara säga grattis till min mor :)

Hittade denna underbara sång, det finns mycket fint som stämmer in på relationen mellan mig och världen bästa mamma
'

En oväntad eftermiddag med två härliga grabb's :P

Idag efter mitt möte med Josefin så kommer jag ut på MP-ytan där Wille och hans kompis sitter och tittar på film på projektorn och jag blev tillsagd att stanna ett litet tag, när filmen var slut så var klockan typ kvart över fyra. Men jag och Willes kompis då, vi stannade kvar ett tag till. Vid fem gick den sista klassen hem, men då började vi typ leka kurragömma :P Lärarna hade möte så när mötet var slut vid sex fick vi inte stanna längre -.- så tio över sex lämnade vi sjuka människor skolan idag :P
Grabbarna hade äcen köpt läsk, chips och godis som dom bjöd på, ett litet för prov inför filmfredagarna :P


Boyfriend <3


If diamonds are a girl's best friend and a dog is a man's best friend, who really is the dumber sex?

'
Veckan rullar då på :P
I tisdags var jag som sagt ledig :) Men jag och Emelie satt och pluggade flera timmar. Blev klar med en hel del läxor, vilket kändes vääääldigt skönt :) Vi tittade även på en film som hette trust, där av en anledning till att jag inte pratar med folk jag inte känner på internet, och att jag inte accepterar folk på facebook som jag inte känner. En film som bordes visa i skolor så barn lär sig något;)
'
På onsdagen då, började dagen med coachtid innan engelskan. På engelskan fortsatte jag och Tor att jobba om Irland, han är så snäll att jag fick välja land :) Sen blev det en slapp tyska lektion, vi fick titta på två avsnitt av Türkisch för Kristoffer var hemma för vårdabarn :P Där efter blev det matteprov för min del innan jag och Lovisa gick och käkade lunch. Sen mötte vi upp Tess och tog en proppfull buss till fyrishov där vi skulle ha idrott. Men Markus lät oss gå på våga vara egen mässa först eftersom vi var så tidiga, det tog cirkus en timme innan vi gick tillbaka för att ha idrott. Då blev var allt lite kaos för Markus hade dragit, vilket gjorde att vi också åkte hem sen ;) På bussen hem träffade jag finaste syster :) Vi pratade massor på vägen hem, blev även medbjuden på att följa med henne och hennes kompisar till IKEA på fredag. Jag får väl se hur jag gör med det.
När jag sen kom hem iaf så svarade jag på sista ekonomifrågan så häftet blev helt klart:) Det blev även aavsnitt av pretty little liars, det behövdes kan jag säga och avsnittet var lika bra som vanligt:)
'
Idag då, är jag ledig igen :) Har gjort klart naturuppgiften och skrivit klart alla svenska artiklarna :) Har bara att läsa en bok och analysera den kvar nu, vilket jag hoppas på kommer gå snabbt ;) Ska in till skolan vid tre för att ha utvecklingssamtal, ska då fråga fall det skulle vara något problem fall man vill byta skola till hösten ;)

My biggest problem is that I belive almost everything I tell myself

Ny vecka nya tag, right?
Den här veckan kommer bli jäkligt slapp ändå. Dagen började med engelska, blir lite lack på en lärare som är förvirrad och ostrukturerad. Fett trött på att Maria alltid håller på så, det får f*n vara nog nu!
Sen så hade vi svenska, inte med Maria tack och lov. Vi fick ha Sebastian ist, han är jäkligt skön. Vi hade iaf en genomgång hur programet publisher funkar, vi ska nämligen använda det till våra tidningar :)
'
Sen blev det en tyska lektion med lite arbete :P I början av lektionen satt jag, Johanna P, Mikaela, Lovisa och Sofia och diskuterade sprutor och opperationer.
Sen blev det lunch med Lovisa och Johanna E innan jag tog bussen hem. Väl hemma började jag beta av mitt läxberg, har hela dagen i morrn på mig oxå. Har nämligen hemstudiedag typ, då ska jag och Emelie plugga tsm:)
'
#Real Zaynster<3

KONY 2012


I need a hero


Stay


We can't all be heroes. Somebody has to sit on the sides and clap as they go by

I måndags efter skolan träffade jag världens bästa Daniel :D
Sen på tisdagen när jag satt på bussen hem dyker Albin upp på bussen :) det var så länge sen jag träffade honom så vi fick oss en rejäl pratstund på de 20 minuter det tog att åka hem.
'
I onsdags då, började dagen med idrott. Jag, Tess och Lovisa började lära massa danssteg till våran dans. Sen blev det lunch innan det blev en rätt nice tyska lektion med Türkish für anfänger. Sedan blev det matte, Anders hade en genomgång och jag förstår inte alls vad han har snackat om. När ska ledningen lyssna på eleverna och göra något åt det?!  Fett lack jao.
'
Idag då, först blev det företagsekonomi, kändes som vi inte gjorde ett piss men. Sen blev det en snabb lunch innan det blev natur, mitt och Alfons arbete går ju bra iaf tror jag. Har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde :D Sen blev det svenska, är nu nästan klar med ekonomi-artikeln. Har bara den och sporten kvar, är nästan klara med båda så det känns skönt. Skrattade även en del på svenskan. Sen åkte jag hem och rensade bland massa papper, en hel hög att slänga nu :P
'
Louis and the other boys always put a smile on my lips

I have an attitude, and I know how to use it

Ett tag sen jag uppdaterade igen...
Förra veckan gick riktigt snabbt, hade en hel del läxor och ett prov så det fanns inte riktigt tid.
Men iaf, vi hade dans på idrotten. Killarnas dans var sjukt kul, och Tors rop i slutet, jag trodde jag skulle dö av skratt:P
'
Sen i fredags iaf så packade jag ihop lite saker innan jag drog till gamla rasbomacken för att möta upp lite scouter, vi skulle näligen ut på vinterhajk. Vi hade ju lite skoj och fick reda på en liten hemlis av Karin, sov i vindskydd hela natten innan små scouterna klom på dagen. Jag följde med småscouterna hem sen, hade en lite grejer att göra hemma och jag var inte så taggad på att sova ute en natt till :P
'
På söndagen då slappade jag mest, blev en del avsnitt av 90210, de BB avsnitten jag hade missat o.s.v. Sedan åkte vi in till stan och käkade pizza på appadana ;) När vi väl kom hem sen så hade mamma varit och hämtat en liten sak så jag tittade lite på den innan det blev BB och kväll.
'
Idag börjar jag kvart i två för tyska lektionen är inställd, pretty nice :)
Best Boys ever

Tokio Hotel - Love Is Dead

#Nostalgi

I don't do drugs, I get the same effect just standing up fast


Helgen har för mesta dels spenderats i sängen framför Jul i blåfjell, helt klart den bästa julkalendern ever ;)
Borde ha gjort mer läxor än vad jag har gjort, men har varit trött och bara myst med Jul i blåfjell, två avsnitt gossip girl och något avsnit av 90210. Har även börjat förbereda mig inför naturprovet på tisdag. Ska den här veckan skriva klart ekonomi uppgiften och svenska artikeln om snowmobile freestyle, det verkar vara en grymt azum sport men ändå typ livsfarlig. Det ska bli spännade och se vem som får lämna BB huset ikväll, Sipan, Jessica eller blogg Hanna? Jag hoppas ärligt Jessica :P
God kväll :)
Zayn and Louis, cute ones :)

Live my life - Far East Movement ft Justin Bieber


****

Svenska folket är ju f*n störda i huvudet, hur i ****** kan man skicka vidare gamla gubben flinck istället för komikern Sean Banan?!!!! Det är ju sjukt ju!! Sean banan hade ju såklart kunnat gå såååå sjukt j*vla mycket längre!! Pissed of...

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego


Your life, your vocie, your reason to be...

Första veckan rullade på snabbt, idrotten på onsdagen blev inställd för att alla idrottslärare och tvåor skulle på isvaksbad. Låter väldigt kallt, men veckan gick snabbare när idrotten blev inställd.
På torsdagen så hade fyra matteintensivare möte med Lisa för att prata om våran mattelärare som vi typ inte fattar ett piss av, Camilla frågade Lisa fall det bara var våra klass som klagade och hon svarade att det bara var våran klass ja. Och sen när vi kommer ut från mötet kommer Staffan med två tjejer från trean som oxå vill snacka om Anders, när vi alla är på väg till klassrummet till lektion så hör vi att det är fler treor som står och snackar om att Anders är så dålig i korridoren, så det var ju inte alls bara vi som klagade! Vi frågade även fall vi skulle få honom som lärare i nästa mattekurs oxå, det var då inte bestämt sa Lisa. Jo tjena! Nixom, det är klart vi kommer få honom:( Jag tror inet ett piss på vad hon den där Lisa säger, hon har ju ljugit för oss förut om en hel del saker!!
-
Iaf, när vi skulle ha PP på ekonomin skulle vi leka kurragömma på skolan. Det var ändå rätt kul och se när andra i klassen gick in i random klassrum och satte sig ner där för att låtsas vara en i klassen:P Jag typ dör när jag tänker på det.
-
Sen på fredagen var vi 17 pers i klassen för de andra var på Avicii-konserten, på båda PPn och DTn fick vi vara ute i solen och njuta av vårvädret :D Vi fick även sluta lite tidigare så jag hann med tre bussen hem :)
På stationen på morgonen när jag väntade på Lovisa så mötte jag killarna i klassen som var på väg till Stockholm, fick även syn på Daniel Nordberg (Idol 2010, kom 8). Och på ekonomin så ringde även Philip till Alfons som då befann sig i Stockholm och jag höll på dö  av skratt när Helena började fråga hur Alfons mådde(Philip hade på högtalaren) OMG, lätt en nice fredag :D
-
Sen i torsdags har jag levt i ett lyckorus och gått runt med ett fånigt leende på läpparna och hoppat omkring som jag alltid gjorde förr, är det för att våren är här eller för att några av världens bästa killar sjunger så otroligt bra!? Jag antar att det är båda.
Dom är ju så gulliga när dom försöker sjunga Zayns delar (eftersom han har vart hemma på begravning) Och jag typ dog när Louis glömde bort texten, gullisar då.

 


Louis forgets Zayns part in WMYB

Cutie <3

Yesterday yesterday I felt awesome

Danny Saucedo - Amazing

The National Bieber Day

Justin får en present av Scooter och Usher.
Jag har sett människor nere på stan som gått omkring med "Justin Bieber" skyltar och massa gratulationer som strömmar in på både fb och twitter. Lilla gullpojken blev 18 idag, han blev vuxen, oh shit vad azum!!! :D
Cutie
When he smile, we smile - Belibers

Ny design tryck F5

Gamla:

Nya:

RSS 2.0