Alvin och Gänget 2

Har då varit och tittat på Alvin och gänget två.
Den var riktigt bra och man skrattade flera gånger. Jag tycker alla borde gå och se den.
Simon och Theodore är så söta i filmen, jag gillar även "ledaren" för tjejerna hennes rosa jacka är grymt snygg.
Filmen får en 9 av 10 från mig, hoppas det kommer en till alvin och gänget, för de ekorrarna är så söta och är alldeles för härliga.


Lördag

Det blir inget skidåkning i helgen.
Har nu städat mitt rum och polockat undan alla julklappar, och även rensat ur garberoben på tjocktröjor och sånt. Har även bytt till rena sängkläder. Just nu lyssnar jag på Jesse mc cartney- just so you know. Imorrn ska jag på bio med familjen, gudmor och hennes son. Vi ska titta på Alvin och gänget 2, Den verkar ganska bra faktisgt tycker jag. Jag har även lite läxor som jag borde göra. Men nu får ni en bild på min fina utsikt :




Fredag

Jag började då skriva ett inlägg i onsdags, men när jag nästan var klar så vart det strömavbrott. Så jag får väll fortsätta idag istället.

I tisdags så var det öppet hus på skolan, jag satt på musiken och spelade lite, sen så var jag ltie överallt på 20 minuter då jag hadde "rast" sen åkte jag hem, duschade och läste lite innan jag somnade helt slut.
I Onsdags så var killarna och några andra och pingisrummet, det var roligt, fast jag kunnde inte (verkligen inte) spela pingis. Sen åkte jag hem, tittade lite på One Three Hill och något annat. Efter det satte jag mig vid datorn, läste några andras bloggar. Och började skriva lite på min egna innan det vart strömavbrott och allt försvann. När strömmen kom tillbaka stängde jag av för jag orkade itne skriva om allt. När klockan vart nio tittade jag på Andra Avenyn i mitt rum innan jag åter igen somnade helt slut.

I torsdags så var vi bara 11 st i skolan av 23, Det vart en lungn dag då vi åter igen var i pingisrummet, då lyckades även jag att spela lite bättre. När lektionerna var slut så hade vi inriktning, spelade lite keyboard innan Lina och Hanna försökte hitta noterna till låten som Edward spelar till Bella i Twilight. Vi hittade dem och vår lärare skrev ut dem, sedan försökte hon spela, och det lätt jätte bra.

Efter det gick vi iväg till konfirmations mötet, ännu en gång var vi få, 7 st en mer än förra gången. Vi hade ändå ovanligt kul tycker jag, efter det så gick jag och Lina tillsamans bort till bussen och hon gick iväg till hallen medans jag väntade på bussen. När bussen kom och jag var hemma igen så duschade jag innan jag åt och tittade på One Three Hill som jag hade spelat in, då var jag helt slut så jag gick och la mig för att läsa lite i boken "Betong Fjäril Betong" Sedan somnade jag.

Idag så var det fullt med personer i skolan igen, Vi hade ute gympa på gympan, det var faktisgt ganska kul. När jag kom hem så åt jag bytte om och tittade på tv innan jag skulle åka på målvaktstränning. Det var riktigt roligt speciellt när jag och matilda gör bort oss ofta. Sen skulle pappa komma och hämta mig för att åka iväg till husvagnen. Men han hade fått punka på bilen så det var mamma som kom. Då duschade jag hemma, åt lite mera och tittade på robinson från gårdagen, och nu sitter jag här och har sammanfattat allt.
  Diös hallen

Onsdag 20 Januari

Ett tag sen jag skrev.
Igår fick jag tanställning, det gör itne alls så ont som alla säger. Sen var jag och mma in på gina tricot och new yorker.
Idag åkte jag och drog ut den sissta tanden.
Jag tittade på ett Paradis hotel avsnitt, det var grymt dårligt att catja fick åka, hon var en av mina favoriter. Ja ja strunt samma. Hejdå

Jul gudtjänsten

Var utomhus här är en bild på altaret och Röros kyrkan


1 & 2 Januari

Dagen började med frukost, sedan spelade jag och Linnea lite kort innan vi gick till Kristine och Mathea. Där var vi nästan hela dagen. Och på kvällen färgade mamma mitt hår och vi packade ihop så mycket som möjligt

På morgonen åt vi frukost tillsammans och sedan hjälpte jag pappa att packa in i bilen och när vi kom in så tittade jag på termometern som visade att det var -34 grader ute. Lasse grät när vi åkte och jag saknar honom redan. Lasse och jag kramades så mycket som möjligt innan vi åkte.
Sedan satt vi i bilen hela dagen. Stannade på Kvantum och handlade lite och sen bar det av hemmåt. När vi kom hem packade vi ut ur bilen och sedan fick man ju packa upp alla julklappar och växkorna. Sedan satt jag ett tag vid datorn innan jag la mig i sängen och läste mera i min jätte spännaden bok.

31 December

När jag vaknade gick jag upp och satte mig vi datorn tio minuter sedan åt jag frukost. När mamma hade gått ut med Lasse så gick vi upp i "gata" och handlade lite tomtar på rean, jag köpt tre jätte söta.
När vi kom hem så tittade jag och pappa på 17 agian, den var riktigt bra tycker jag. Sen åt vi pinnkött till middag, och sen fick vi världens skrattatack, så jag fick knappt i mig min efterrätt.
När vi var klara så var klockan nästan tio så jag,pappa och Linnea gick ut med min lilla Bäbis. Vi fick inte gå själva för mormor var rädd för att Lassa skulle bli rädd för raketerna som sköts innan tolv. Men han bydde sig knappt. När vi kom hem så satte jag mig och läste mera i min bok.
Tio i tolv gick mamma, pappa och Linnea ut för att titta på raketerna och tända stjärneskudd (tomtebloss). Medans jag, mormor och Lassa stannade inne. Jag tittade lite på rakterna genom fönstret men annars låg jag på golvet och kramades med lilla Lasse som inte är så liten längre. Han är lite mer än två år.


30 December

Idag åkte vi upp till stugan och höjde värmen så vattnet inte skulle frysa. Sen gick vi ner till Gerd och Idar och pratade med dom en stund. Efter det gick vi ner till Eva och Arne där vi hämtade Linnea och hälsade på alla som var där. Sedan åkte vi ner på gården och fickade hos Inger och Inge. Klockan var nästan fem när vi kom därifrån. Sedan åt vi korv till middag och så tittade vi lite på tv.

RSS 2.0