The Cup Game Day

Fredag var jag i skolan då, hade den hittills roligaste matte lektionen med Leo, Gabbe, Sebbe och Frida. Omg säger jag bara, sen blev det historia då. Vi fick läsa upp våra tidningsartiklar, men var typ sjukt dålig men men. Sen blev det engelska test innan vi slutade, vilket gick sådär, men det var väl som förväntat då. Sen väntade jag på Lovisa tills hon blev klar innan vi gick till filmstaden för att hämta ut våra biljetter :)
Därefter så sprang hon till tåget och han med det ;) Jag satte mig och väntade på bussen, då kom världens finaste Daniel dit. Blev en härlig pratstund på bussen.
Lördag så körde vi chilldag till klockan blev fem då jag hoppade in i duschen för att sedan gå till Gabbe, jag hade först dammsugit hela huset då ;) sen blev det middag runt sju, potatisgratäng och fläskfiké :) *nomnom* Sen satt jag uppe ganska länge innan jag tog kvällen.
Söndag på morgonen och under dagen så körde jag och Linnea the cup game ett längt tag :) sedan åkte vi till Tett för att gratta henne, sen åkte vi in till stan och åt pizza vi "fyra mackarna" Det blev pizzan Atlanta för min och pappas del, ni vet ju att Justin Bieber bor i Atlanta så det var ju lite skoj.
Sen när jag kom hem så började jag möblera om i mitt rum, det är nu mycket större golvyta och det blev mycket ljusare :) Nice

Beautiful Without You


Den som aldrig ger sig är svår att stoppa

Hejsan igen ;) kommer att berätta mer om Göteborg i morrn lr nått. Har inte alla bilder och sånt till hands, men det kommer.

Måndags började med att jag åkte till skolan för att börja tyskan kvart över elva, var fortfarande sjukt trött efter helgen eftersom jag inte lyckats sova så mycket, men men, that's life, right?
Jaja, sen efter lunchen så var det folksamling i uppehållsrummet på plan 1 där självaste Håkan Jensen skulle prata i ungefär 30 minuter.
Det var mycket bra saker den där mannen på 50 sa, och det var en hel del jag tog till mig. Men det som jag vart mest faschinerad av var att han verkligen sa vad han tyckte, han skickade ut en tjej som typ låg och sov på sin kompis axel, bad alla att ta av sig mössor/kepsar o.s.v sen så berättade han att han inte drev skolan för att tjäna något på den eller så. Utan han har skapat den skolan han själv velat gå i.
Jag är fortfarande mållös, men det ger sig nog. 70 minuter senare fick vi gå, det blev ingen svenska på oss, vi fick rast ist. Sen blev det historia med Filip, han var sjukt rolig. Och det var nog den bästa historia lektionen jag haft på länge ;)
Tisdag & Onsdag var det studie dagar, åkte till skolan på tisdagen för utvecklingssamtal men annars blev det bara massa plugg, slapp och en hel del OC ;)

Torsdag då, var i skolan vid halv tolv för att fotograferas inför matkorten. Sedan blev det lunch med Lovisa, Johanna, Tess och Sisela.
Därefter blev det ett prov på 1 timme och 35 minuter, äntligen är samtentan över! :D
Sedan blev det historia med Karin, vi gick igenom massa nya saker och fick en läxa. Skriva klart historieartikeln tills i morrn ;)
Sen blev det ett screeningtest (?) på svenska, vi fick gå när vi var klara. Och eftersom läsförståelse inte är min starka sida gick det väl sådär. Fick iaf åka med en buss tidigare.
Den som aldrig ger sig är svår att stoppa - Håkan Jensen

I kärlek kan det vara bättre för oss att ta hänsyn än att ta poäng

Idag så vart det en gansku lugn dag, först blev det lite engelska och sen historia som faktsikt gick ganska snabbt :)
Därefter blev det matte innan jag tog bussen hem och satte mig framför tv för att titta på OC :)
Ska packa lite inför resan till Göteborg i morrn :) Sen kanske räkna lite i matte :/
En ny tjej började i klassen idag, vi får väl se hur det går.
När jag loggade in på fb och såg den här statusen i klassens grupp så blev jag sjukt glad. Verkligen något som behövdes efter en vecka full med läxor, inlämmnings uppgifter och lite prov :)

Bad behaviour - The Chipmunks


Förälskelse är som en stukning; andra gången kommer den lättare

Heej hopp :) det rullar på i skolan och har en hel del att göra faktiskt :P

Iaf då i måndags så hände väl inte så speciellt mycket egentligen, fick en tyska läxa det var väl typ allt :P

I tisdags då hade vi bokdiskution på svenskan efter att alla läst "mig äger ingen" det var inte många som gillade dem boken, den är typ fett seg oc man är inte speciellt intresserad. Men man kan ju inte gilla allt, right?

Onsdags blev det en stressig dag som vanligt då, fick reda på att vi har mindre än en vecka på oss att räkna hela kapitel tre, och det är typ sjukt svårt :(
Och på tyskan tittade vi på "türkisch für anfängen" ännu ett avsnitt jag redan sett :P
Sen bled det iaf lunch innan jag, Frida och Tim tog bussen till fyrishov där det belv pingis :) sjukt kul, fast det vart en hel del massa minnen från Gåvsta då.

Torsdag, idag då så hade vi engelskaförhör, vilket inte gick så jättebra. Men vi får väl se sen då ;) därefter blev det histora och vi började snacka om Martin Luther typ :P Sen blev det tio minuters rast innan samhällskunskapen och jag hann med ett inviduellt samtal med Mackan, jag gör bra ifrån mig iaf ;) Och han tycker jag borde räcka upp handen oftare för han vet att jag kan svaren ;) Det känns ju bra iaf :)
När jag väl kom hem så satte jag mig och tittade lite på OC och nu ska jag göra läxor :/

Underbar

Ett låttips av en kompis för länge sen.
Fortsätter med att fylla på den nya kategorin ;)

2 days to Mistletoe


What Makes You Beautiful


Du ljuger mest när du ljuger för dig själv

Hoppsan, var ett tag sen jag bloggade nu. Men iaf då, i måndags hade vi rektorn som lärare på tyskan eftersom våran tyskalärare var och mötte upp tyskarna på Arlanda ;)
Tisdagen kom jag till skolan vid halv nio för att jobba med grupparbetet, började sedan halv ett egentligen ;)
Onsdag Blev en idrottslektion på fyrishov, skulle ha vart i ungefär två timmar, var en knappt halvtimme lång för vikarien vi hade var sjukt dålig :P Sen på tyskan tittade vi på första avsnittet i första säsongen av Türkisch für anfängen hade redan sett det, sen så fick vi sluta tidigare innan det blev matte och sist samhällskunskap där man kunde gå när man ville typ :P
Torsdag Blev skoj för vi mötte någon på en cykel som inte kunde bestämma sig på vilken sida om oss hon skulle köra :P och sen när hon väl kommer förbi oss kör hon in i en skylt *Fail* :P jag och Lovisa fortsatte bort till O'learys för att käka lunch innan vi gick upp till skolan för att börja temadagen som skulle handla om alkohol och droger. Vi fick sluta kvart i tre ist för halv fem när vi var klara och egentligen så skulle skoldagen ha slutat vid fem ;) härligt torsdag.
När jag kom hem fortsatte jag att läsa i boken Mig äger ingen och svarade på några frågor, nu blir det plugg till historian i morrn och sen sängen ;)
Där inne spelades det paintboll förra veckan ;)

Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra

Onsdags:
Den tyska läraren som jag kommer ha i vår kom in och pratade lite om tysklandsutbytet, sen blev det matte intensiv, tror vi var typ fem pers lr något bara :P men jag skrev ner hela genomgången som killarna bett mig göra, och jag är ju snäll så jag fixade det ;)
Sen blev det lunch innan jag, Frida, Sisela och Lovisa tog 1:an till paintballen ;) Alla som spelade såg ut att ha fett kul, det sög att jag inte kunde vara med. Men men, så äre ba ibland :/
Sen så tog jag bussen med några andra från klassen till stationen där jag och Lovisa gick av för att bege oss till skolan igen. Jag bokade bio biljetter och sen blev det möte för oss vid fem till kvart i sex då vi slutade och började gå mot stationen igen.
Tog bussen hem och var väl hemma vid kvart i sju då jag käkade och sen gjorde läxor ett tag innan jag somnade tidigt på sängen ;)


Torsdags:
Tog bussen till skolan, träffade fina Rasmusen på bussen;) Väl i skolan blev det först engelska redovisning i små grupper, sen så hjälpte snälla Sisela mig med engelska gramtiken för hon hade själv glömt sitt häfte ;)
Sen blev det ett studiebesök till domkyrkan på historian, men jag lärde mig typ två nya saker för jag vet inte hur många gånger jag vart på studiebesök där inne :P
Sen blev det samhällskunskap som jag inte förstod så mycket av, men min grupp la ner ungefär 25 minuter på att prata om spöken ;P
Därefter blev det lunch med Johanna och Lovisa innan jag skyndade mig bort till bussen och var hemma tjugo över ett;) Då blev det att räkna lite i matteboken och nu sitter jag här och typ lyssnar på en sjukt bra människa :D



Sann vänskap är som god hälsa - man förstår inte värdet av den förrän man förlorat den

Måndag:
Började klockan åtta med en lååång historia, ingen var speciellt vaken så till slut gav vår historia lärare upp och vi fick köra "Huvud, axlar, knä och tå. Knä och tå":P typ 2/3 av klassen var väl med på det medans resten typ stod och tittade på. Men det verkade som alla blev lite mer pigga av det , så det funkade ju ;)
Sen blev det svenska med Pauline, jag och Jojjo gick upp och satte oss utanför porten till plan tre. Faktiskt ganska nice och sitta och läsa boken "Mig äger ingen" där, trotts att boken inte alls är speciellt bra :P
Därefter belv det tyska som vi fick sluta tidigare ifrån :) Så jag hann med en tidigare buss, och vet ni vem jag träffar där då? Jo världens bästa Rasmus :) Underbart att kunna tänka högt och få svar på frågor, tack för det Rasmusen<3
Tisdag:
Första lektionen började klockan åtta, det blev svenska och ett nytt kapitel typ :P Sen blev det samhällkunskap och vi hade en sjukt dålig vikarie, hon måste vara lärarpraktikant för hon kunde inte riktigt förklara det vi skulle gå igenom, men men :P
Sedan blev det matte där Jag, Leo, Gabbe och Sebbe fick sitta vid ett eget bord för att räkna tsm. Vi kom inte jättelångt men vi löste iaf talen tsm ;) Både Frida och Camilla som också läser matteintensiv var sjuka så det blev bara vi andra fyra. Det var faktiskt riktigt nice att bara jobba med killarna för en gångs skull :) ;)
Sen blev det en coachtid där Filip kom in och vi fick prata om våran hyfsat dåliga mattelärare, men det blir nog bättre nu efter hoppas jag ;)
Sen åkte jag hem, gjorde lite läxor innan jag satte mig i soffan och tittade på tre avsnitt av OC :D
Blev lite problem med riskokningen så det blev middag vid halv sju typ :P
Awesome låt som jag drogar just nu ;)

Rynkor ska bara visa var ett leende har suttit

I trosdags blev det skolan innan jag kom hem och käkade innan det då blev sju timmar i bil ;) Vi kom väl fram runt halv två, två på natten. Då blev det genast sängen innan jag vaknade runt elva på morgonen på fredagen.
Det blev läxor och en tur i "stan" innan vi drog upp till stugan efter middagen :) Där blev det att läsa lite i min spännande bok innan jag tog kvällen.
Dagen efter, alltså lördagen så läste jag mer i min bok och spelade lite sims under dagen. Efter middagen tog vi en tur ner till gården för att fika hos tante Inger, sen när vi kom upp igen så plockade jag ihop lite innan jag gick och lag mig.
Sen blev det upp vid nio tiden på söndagen för att fixa det sista och pussa in i det sista på min lilla bebis<3
Vi såg även renar som sprang runt husknuten innan vi åkte också.
När vi kom till Sveg stannade vi på Dollar för att handla ;)
Jag köpte då ett dvd-fodral så jag kan ta med många filmer på liten plats ;)



140st 0,5 stift, två 0,7 stiftpennor och 70st 0,7 stift.
Det köpte jag sen fick jag även dessa härliga foppatofflor:





Härliga foppatofflor med "ludd ludd" som jag nu kommer använda typ hela tiden tror jag :p
Tack mammsen :)

RSS 2.0