Torsdag

Tänkte berätta lite om veckan fram till idag, eftersom det alltid kommit något i vägen när jag skulle skriva lite.

Måndag: Då var jag med Emelie och Linnea typ hela dan, sen fick vi världens bästa idé eller inte, Vi skulle sov ute på våran studsmatta som vi hade satt upp. Jo som sagt då, vi sov ute på studsmattan, vi satte upp pressening, och något annat som tak, sen hade Emelie med sig två natthimlar som vi använde som myggnät :)
Aa runt halv tolv, tolv hade Emelie och Linnea somnat, själv låg jag vaken, när klockan vart typ ett så hör jag Emelie, du Johanna, tänker du gå in? och jag ba, aa jag tänker nog det. Och Emelie vill oxå gå in så då fick vi väcka lilla Linnea och så gick vi in, ni anar inte hur skönt det var att gå och lägga sig i sin säng efter inte ha sovit något alls.





Tisdag: Tisdagen vart seg eftersom vi var så trötta allihopa, men jag pluggade en hel del till moppe-körkortet.

Onsdag: Igår då, fick jag och Linnea äran att dammsuga hela huset. Sen så tänkte jag plugga lite, men så vart det inte, Jag var ist med Emelie och Natalie, det slutade med vattenkrig, och en liten "tävling" i/med vatten. Sen åkte jag,Linnea och mamma in till stan och tog spruta, men jag fick juh ta två, usch det var hemskt eftersom jag hatar att ta sprutor.

Torsdag: Och idag, vet jag inte riktigt vad som händer, vi åker iaf ut till husvagnen senare och stannar där tills på söndag ;)


Kalas

Igår när kalaset var slut, ja då var det juh att titta hur mkt ungarna stökat ner, det var juh en del, så fick städa det i dag då :(
Sen så när jag och syrran satt och tittade på tv, då säg vi en blixt, och sen kommer värsta dånet, det lät verkligen som åskan slog ner precis utanför vårat fönster. Men det gjorde den såklart inte :) så då fick vi stänga av tv och springa runt i huset och dra ut alla kablar ;)
Sen så vet jag inte riktigt vad jag gjorde medans mamma bakade tårtor. När mamma var klar så åkte hon,jag och Linnea in till stan för att köpa försenad födelsedags prensent till lilla 9 åringen ;)
först var vi typ på ToysRus (?) sen på rusta, barnenshus och sisst biltema. Av mamma och pappa fick hon skydsnät till studsmattan, vi behövde ett nytt. Men vi använder skydsnät för en gång när Linnea var mindre ramlade hon av en annan studsmatta och fick skrapsår i ansiktet typ.
Jo juste, allra först var vi på willys och handlade några smågrejer, sen så åkte vi till synsam för mamma skulle hämta sina jobbar glasögon;) Vi parkerad då i parkeringshuset under royal-bion och då gick vi in genom en dörr där någon hade kommit ut, och så hamnar vi i ett litet rum med flera dörrar, så mamma skulle öppna en och den var låst, och den dörren vi kom ifrån var oxå låst! Jag som hatar trånga utrymmen, fick nästan panik. Men då provade mamma en annan dörr, och den gick att öppna :) vilken tur säger jag.
När vi kom in i bilen med kubbet som Linnea skulle få då skulle ni ha hört henne, "jag vet vad jag får" och jag och mamma ba " aha vadå?" och Linnea " jag hörde, det är ett kubb" och då fick vi juh komma med värsta bortförklaringen, och hon gick på den ;) så när vi kom hem slog jag in basketbollen, och en såndär pinne man kastar med i kubb, då fattade hon inte först och ba "var det till mig?!"
Sen kom det folk, tror inte dom sissta har åkt än faktisgt. Men hon blev glad. och juste, jag fick 400 av några som inte grattat mig :) de behövde jag verkligen kan man säga;)
Ja, i tisdags när jag var på stan med Emma och Linnea, använde min nya t-shirt idag, och man kan säga att pappa gillar den ;) Imorrn drar vi till husvagnen, hejdå.

Kvällens klädsel:


T-shirt - New yorker
Vita byxor - H&M typ

Snart barnkalas?!

Ja om typ fyra timmar kommer massa barn hit, så snart ska man väll ut och sätta upp frågesporten som man gjort, super lätta frågor, skulle juh bli förvånad fall någon inte hade minst 10/15 rätt;)
Ballonger är uppblåsta, det mesta är klart nu. Imorrn kommer typ släkten och grattar lilla Linnea som blir 9, tiden går snabbt.
Aja, nu ska jag fixa lunch. Hörs


Så perfekt text. Saknar dig bror<3

Onsdag

Igår var jag på stan med söta Emma (och min syrra) Ingen kan ha så kul som jag och Emma har. Emma hittade en tröja som jag verkligen blev totalt kär i, så jag vart juh tvungen att köpa den;)
Hittade även sånna näspiercingar som jag vill ha på glitter, äkta silver *happy face*

Idag när jag klev upp blev det att damma i hallen :( och sen dammsuga i mitt rum, av någon anledning tycker jag det luktar vaniljsocker verje gång jag dammsuger i mitt rum hihi.
Sen åt jag frukost klockan tolv ;) och så blev det att fixa klart Linneas frågesport till hennes barnkalas imorrn.
Sen hamnade jag här vid datorn, har nu precis ätit lunch.


Gudomligt bra låt, me love it :)

Tisdag

Tiden går så himla snabbt, skolavslutningen närmar sig snabbt:)
Idag var skolan rätt flum, typ hälften av alla lektioner fick man sitta utomhus på;)
På svenskan skrev jag två dikter, dom kanske hammnar här sen;)
När jag kom hem så fick jag värsta hyper kicken och började spela the sims 2. Efter maten så fortsatte jag spela typ en timme, sen så började jag läsa lite bloggar och ladda upp bilderna från konfalägret för typ tre veckor sen;)
Imorrn så ska jag och typ några till från min klass till Lundelska(?) för vi ska göra ett matteprov, om man klarar det så kan man få läsa första årets gymnasie-matte medans man går i nian, och det vill jag göra:)


RSS 2.0