27 december

Jag vart väckt på morgonen av min söta kusin Kristoffer, för dom behövde lite hjälp med den gamla datorn som står här, så då var man ju tvungen att gå upp. Sedan vart det då frukost alla åt tillsamans och sedan skulle vi ut allihopa och skotta bort den snö som fallit under natten. Efter att det var klart så började jag och Daniel bygga. När vi började bli klara så grövde jag lite inne i hållet för vi nådde inte från utsidan längre. Och då ramlar allt ner på mig, jag fick panik och ropade på Daniel flera gånger och så snäll som han är gräver han såklart fram mig, efter det så gick vi in för jag mådde inte särskilt bra, hade nog inte fattat vad som hade hänt egentligen.
Efter middagen åkte kusinerna hem och vi fick sitta kvar. Då började ja titta lite på första säsongen av Gossip girl, Mamma gillar det itne så mycket men pappa tittar gärna på det.

26 december

Kommer äntligen kusinerna. Det börjades med ds spelning av dem och Linnea. Sedan åt vi lite och efter gick vi ut och skottade snö alla fyra. Det var riktigt kallt och jag och Daniel började förbreda en snökojja som skulle byggas dagen efter. Sedan gick vi in igen och killarna fick öppna alla sina packet som de hade fått som låg här hos mormor. Sedan var det mer DS spelning och sen var det kväll för de små. Själv tittade jag på män som hatar kvinnor, och på natten hade jag lite svårt att sova, men den var ganska bra och väldigt spännande.

Julafton

Lite dator i början sen fick vi plocka bort den. Såg lite på slutet av julkalendern som jag inte tyckte som var så bra. Innan så var jag på gudstjänst utomhus, det var riktigt fint, men vääääldigt kallt. När tomten kom så hade han med sig en liten medhjälpare. Tänk att tomten kom till mig även om jag inte tror på han! hahahahaha.
Sen fick jag massor med saker i julklapp, bland annat högtalare till mobilen, filmen 17 agian, Gossip girl säsong 1 och 2. Och så fick jag och linnea en varsin spikmatta. Linnea invigde sin med att sova på den i åtta timmar

23 December

Dagen började med frukost och sedan var det nog dator och DS som gällde hela dagen. Jag och Linnea turades om, typ två timmer i taget på varje sak.

Trip to Norway in the night

Vi åkte efter att vi hade ätit middag och åkte på natten upp till norge. Vi var in i husvagnen och hämtade lite skidor och pjäxor. I stort sett ingen trafik alls och vi kom fram vid två tiden. Det är ganska långtråkigt att åka så långt, men jag klarar mig, och som tur är finns det ju DVD numera i bilen

Jul firnadet

Nu har man då firat jul med Farmor och Farfar, Jag har fått 200 kr på uppsala handelsförening och detta:


randing tunika - sysling med familj
T-shirt med öga - sysling emd familj



Puma tjocktröja - Farmor och farfar


Munkjacka - Mammas moster


Allt - Anneli och Elvin


Örhängen - Farfar


Randig halsduk - Sysling emd familj
T-shirt - Sysling med familj
Tights - Mammas Moster
Svarta Magic vantar - Sysling med familj
Randiga magic vantar - Sysling emd familj


Twighligt bok 4 - Roland


Album Where we are - Sysster


Film - Sysster



Presentkort Bio - Anneli
The sims 3 - Farmor och Farfar

Onsdag

Ja i tisdags så kom snön. Lite härligt var det, men jag som hade så lust att gå i mina vita gympadojjor. Jaja det får bli mina snygga svarta vinterstövlar ett tag nu. Hoppas att all snö stannar till julafton igellafall. Något som liknade snöbollskrig vart det uppe i skogen på lunchrasten, Sen när vi kom tillbaka var det stora vatten pölar på golvet, för det visade sig att det hade varit snöbollskrig precis utanför oxå.
Sen när jag kom hem var det bara att plugga lite extra på engelskaprovet som var idag. Jag tyckte att det gick riktigt bra. Efter det så åkte jag till tandläkaren och drog ut en tand till, gick mycket snabbare än den andra tanden som drogs ut förra torsdagen.
Och idag hade dom väll snöbollskrig igen antar jag, men jag och Josse satt inne för vi hade inte lust att gå ut i den kalla kylan. Och snälla Estrud lånade ut sin Ipod till oss, så vi fick spela på den om vi laddade den. Det var skojsigt.
Inga läxor och inte mycket kvar i skolan, det ska bli riktigt skönt med jullov nu tycker jag.
//Johanna

Onsdag

Oj oj oj, nu var det riktigt länge sen jag skrev men har itne haft tid.

Helgen:
Spenderades hemma hos lina från fredag till söndag. På lördagen så tittade vi på båda Arn filmerna, dom var riktigt bra men fett sorliga i slutet. Sen vart det fotbollsträning på kvällen.

Måndag:
I måndags så var det sovmorgon. Och sen så skulle jag spela upp Vinter farväl för våran musiklärare och sen han jag lära mig Nu tändas tusen juleljus oxå, så den spelade jag upp när jag ändå hade tid. Sen när jag kom hem så började jag leta lite fakta till mitt och emmas engelska projekt.

Tisdags:
Letade mera fakta, och skrev även om allt till engelska. Det vart en hel del men då behöver man inte känna stress över att det finns förlite fakta. Affirschen ska vara klar nästa fredag så vi har en del tid på oss. Sen så kom mammas jobbakompis och åt tacos med oss. Jag virkade även några rutor till slöjd-projektet. Och så tittade jag på Andra avenyn.

Onsdag:
Idag har jag vart i skolan och börjat skriva ner grejer på affischen med emma. På lunchen flummade vi runt i korridoren, och jag ramlade ner på golvet när jag skulle försöka med en sak. Då började vi alla skratta. Nu är det itne mycket kvar i skolan heller. På fredag ska vi titta på mellanstadiets luciatåg och teater.
Och imorrn blir det konfamöte. Och målvaktsträning på fredag. Vi hörs


RSS 2.0