Erik og Kriss med Niki & Jay - My City


If You Wanna Fly, You Got To Give Up All The Shit That Weighs You Down

I tisdags fick jag skjuts av mamma in till stan, när jag väl kom till skolan blev det en seg naturlektion där jag inte gjorde mycket. Och efter det gick jag och Lovisa för att käka, sedan tog jag bussen hem. När jag kom hem tittade jag lite på BB innan jag satte mig och skrev på en uvärdering, tittade även klart på filmen Ketih, en fin film det.
På kvällen blev det skype, vilket har börjat blivit en vana ;P fick även reda på något som bekräftade vad jag trodde, nice som as var det iaf. Min msgkänsla går att lita på helt enkelt :)
*
Idag då, onsdag, fick jag också skjuts av mamma in till stan. Dagen började med lite "lek/tävling" på coachtiden, sedan blev det massa travel show redovisningar på engelskan. Efter engleskan blev det dags för sista tyska nationella, vi fick sluta lite tidigare så jag och Lovisa käkade lunch innan jag gick till matten. Där fick jag se mitt nationella 2b prov innan det blev dags för muntliga nationella, vi drog över lite för att det var två nationella som skulle göras. Men nu är det klartt iaf ;) och bra betyg fick man ju oxå :)
Efter matten gick jag med Magda ner till bussen, vi åkte till diös där det blev idrott. Fotbollsmatck mellan klasserna, vilket var rätt kul att titta på. Vid halv fyra tog jag och Lovisa bussen till stationen, på bussen hem sen träffade jag en gammal klasskompis. När jag kom hem tittade jag klart på bb från igår innan jag satte mig och skrev på utvärderingen och lyssnade på några låtar av Erik og Kriss :)

Soluna Samay - Should've know Better (Denmark)


They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go

*
*
Fredag invigde jag sommaren med att ha shorts på mig ;) I skolan gjorde jag inte mycket vettigt, förberred bara två redivisningar. När jag slutade gick jag till Gina och köpte ett par jeans innan jag drog till stadsteatern för att möta upp min mor. Vi åkte och handlade lite, vi var bland annat in på lager 157. När jag kom hem skrev jag klart min projektplan och skickade sedan in den, sedan började jag dammsuga lite innan jag softade med lite serie avsnitt ;)
*
Lördag började med lite mera serie avsnitt innan jag dammsög resten av huset, vek tvätt, hängde tvätt och tömmde diskmaskin innan jag packade väskan. Vi sex åkte vi ut till Siggis :) När vi kom ut till Siggis gick jag ganska snabbt till Ida, vi snackade massa innan hon drog ner till stranden och jag gick hem för att käka. Efter att jag hade käkat drog jag oxå ner till stranden, några nya ansikten och namn. Han har allt trevliga människor den där Jocke as, men iaf, en sån grym kväll det blev :D Men som alltid, livet leker i Siggis ;)
*
söndagen hände inte mycket, jag och Ida tittade lite på reprisen av ESC. Vi såg röstnings resultaten typ ;) sen var vi nere vid vattnet och satt på bryggan när lill-Jocke, Daniel och Jocke badade.
När Ida hade åkt hem låg jag ute i solen, vilket resulterade till brända ben :/
*
Måndag igen då, hade en presentation om Irland på engelskan, presenterade projekt draknästet på svenskan och hade muntiligt nationella på tyskan. Three done, five to go...
När jag kom hem la jag mig på sängen och tittade på TVn, kommer inte hända mycket mer idag. Inte långt kvar till lovet, ser så fram emot det :)

Love Me Back - Can Bonomo (Turkey)

*

Oh, hey hey, baby love me back today
Never ever sink my ship and sail away
Oh, ah oh, baby don’t shut me down
Give me all the love I need and I’ll be gone

'

I’m a lonely sailor, drinking the night away
My ship is made from hope, she’s searching for your bay
But you don’t care

'

Hop on to my ship, baby I’ll make you fly
You love me and you know that baby, don’t you lie
Love me like I love you and say
Na naninaninanina

'

Oh, oh oh, we need a bit of rock ‘n’ roll
Baby don’t you crush my soul and make me fall
Oh, hey hey, baby love me back today
Never ever sink my ship and sail away

'

Hop on to my ship, baby I’ll make you fly
You love me and you know that baby, don’t you lie
Like me like I like you and say
Na naninaninanina, na nananinaninananana na na

'

Pirates, high seas, cautions, cannons and potions
A sailor’s passion can always conquer the oceans
Sing with me my children

'

Hop on to my ship, baby I’ll make you fly
You love me and you know that baby, don’t you lie
Like me like I like you and say: na naninaninanina
Na nananinaninananana na nana

'

Na nanananananananana
Na nanananananana
Na nanananananananana
Na nana


We Are The Heroes - Litesound (Belarus)


If You Could Read My Mind, I Wonder What You Would Think About Yourself

*
Tisdagen började med lunch tillsammans med Lovisa innan vi gick upp till skolan för att skriva matte nationella, vi fick gå när vi var klara och det kändes som provet gick helt ok. När jag sedan kom hem började jag plugga matte inför nästa nationella, sedan intog jag sängen och skype ;)
*
Onsdagen började med att jag fick åka in till gränby med mina grannar, vi tog sedan bussen ner till stan där jag begav mig upp till skolan. Kände mig ganska nervös inför matten, speciellt eftersom jag, Magda och Elin skulle sitta inne med naturarna och skriva provet. Första delen gick ganska kasst, men sista delen kändes grymt bra :) När jag var klar gick jag ut och satte mig i en av sofforna på MP-ytan, fick mig ett gott skratt när en kille i tvån ramlade av den höga pallen han satt på. Alla skrattade åt honom så, även han själv :p Sedan möte jag upp Lovisa och vi gick för att käka lunch, Magda kom och gjorde oss sälskap ett tag ;)
Sedan tog jag bussen hem, låg i gästrummet och tittade på tv i en timme innan jag lag mig på min säng och sov två timmar. När jag vaknade käkade jag middag och degade resten av kvällen, blev inte så sent på skype heller ;)
*
Torsdag, idag då. Mötte jag finaste Carro på bussen, vi åkte till stadsparken och satt där i 20 minuter och snackade innan jag drog till skolan. Blev klar med power pointen till redovsiningen måndag/tisdag nästa vecka, satt på altan under nästan hela naturkunskapslektionen, väldigt varmt. När vi sedan fick sluta träffade jag finaste syster på bussen igen :)
När jag kom hem gjorde jag inte mycket, var helt slut, är fortfarande. Har skrivit lite på min projektplan, är nästan klar, ska fixa det sista i morrn och sedan ska jag fixa engelskan. Det är inte många dagar kvar i skolan nu och det känns shit skönt :)
I morrn ser det ut som det ska bli väldigt varmt, så jag tänker inviga sommaren med shorts ;) Och antagligen tröjan jag köpte för några veckor sedan :)

Sometimes you need to kiss a lot of frogs before you find the prince

*
Torsdagen började segt, blev lite fler avsnitt av Gossip Girl innan Moa och farfar kom för att hämta mig och Linnea. Vi åkte med dom ut till siggis och jag drog nästan på en gång till Ida, hände inte så mycket. Kvällen avslutades ganska tidigt i Idas tält.
*
fredagen var det lite mera fart, var med Ida hela dagen. Vi tittade på Vampire Diaries på kvällen, och det var ju typ det bästa avsnittet i hela serien som gick då :) Sedan drog vi ner till hyddorna med Daniel, Sebban och lill Jocke. Efter ett tag kom även Jocke och hans kompisar Willy och Karlsson. Kvällen blev nice iaf, jag gick och la mig vid tre någon gång.
*
Lördagen spenderades med mera kortspelande med Ida innan hennes gäster kom, då var jag med Daniel, Sebban och Jocke ett tag. På kvällen satt vi ett tag inne hos Daniel innan vi drog ner till hyddorna igen, jag fattar inte hur kul man kan ha åt någon som är väldigt dragen. Men, men, en kul kväll blev det. Sebban och Daniel drog strax efter tolv, medans jag, Ida och Jocke satt kvar ett litet tag till innan vi oxå gick upp. Vi tänkte sätta oss inne hos Ida, men det blev inte så. Vi gick hem till oss själva ist.
*
Söndagen började med mera kortspel hos Ida, den här gången ute ;) vi snackade en hel del, sen kom Daniel och Sebban. Och ett tag innan Danne åkte hem kom Jocke. Söndagen var en riktig sköldpadde-dag, alla bara chillade och var allmänt sega. Vi åkte hem vid fem-sex tiden typ, när vi kom hem så käkade vi och jag pluggade lite matte innan jag loggade in på Skype och snackade med Lukas och sedan med Ida :P
*
Måndagen åkte jag till skolan, typ ända skolan i hela Uppsala som inte var lediga -.- Hade en chill tyska lektion, 40 minuter på altanen var ju inte helt fel. Sedan blev det lunch, därefter gick jag och Lovisa ner till ån för att spendera lite tid innan nästa lektion började.
Sen gick vi upp till skolan för att ha coachtid, halva lektionen blev matte-plugg och matte-tips från Helena. Kom även in tre killar från en annan klass som fick hjälp av Helena :P
Därefter blev det svenska lektion, vi fick fortsätta jobba på våra draknäste projekt. Och dagen avslutades med engelska, jag och Tor snackade igenom vår power point och förberedde oss lite mer helt enkelt.
Efter skolan åkte jag hem och pluggade matte, innan det blev en knapp timme på skype och sedan sängen

Det nya örhänget

Älskar't


Cleaning your house while your kids are still growing is like shoveling the drive before it has stopped snowing

*
*
*
Tisdagen börjades med matte, allt var extremt lätt när Lisa förklarade hur man skulle göra. Sedan blev det naturkunskap, jag satt mest och lekte med power pointwn, antagligen blir den helt ok tillslut :P Därefter blev det ekonomi och vi började med budget, det blev en lång pp ända till islandsbron. Sedan håller jag dock bli påkörd av en cykel vid skolan, i Uppsala är ju risken större att bli påkörd av en cykel än av en bil...
Sedan gick jag och Lovisa för att käka lunch innan jag sprang in på Ur&Penn för att köpa ett örhänge jag tittat länge på, sedan blev det matte igen. Fick ett nytt repetionshäfte inför nationella, det känns ändå ganska lungt.
När sista lektionen nådde sitt slut tog jag bussen till min gamla skola för att hämta lite saker, det kändes väldigt fel och sjukt konstigt att sätta sin fot där igen. Men det var ändå en härlig känsla, kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar min gamla mattelärare, hon var bäst. Sedan gick jag ut för att vänta på bussen hem, efter ett tag kommer finaste Daniel ner för att lämna sin syster, så då pratade jag ett bra tag med min ena bästis :D
När jag sedan kom hem blev det mer läxgöra innan jag la mig hyfsat tidigt utan att hänga inne på skype, det kändes lite tomt men var alldeles för trött för det.
*
Onsdagen då, började med nationellt prov (läsning) i engelska som sedan följdes av hörförståelse. Kunde inte ha gått så mycket sämre, men man får väl vara glad för att jag kunde svara på några iaf...
Tyskan blev inställd, vilket var jäkligt nice, så jag och Lovisa käkade lunch innan min mattelektion som även den var fett ovärd. Efter matten gick jag och Tess till stationen för att möta Lovisa innan vi tog bussen till Diös, vi skulle nämligen ha frisbee-golf på idrotten. Det finns tydligen speciella banor för det, så det fick vi göra. Rätt kul ändå, fast det tog ett antal kast innan man fick in snittsen :P
Sedan tog jag bussen in till stationen för att vänta på nästa buss hem, när jag kom hem sprang jag en runda innan jag duschade, käkade middag, packade och gjorde läxor. Blev tyvärr så att vi inte åker ut till Siggis idag, men vi åker i morrn ist ;) Hinner göra lite mer läxor innan då ;) har även tittat på två avsnitt av Gossip Girl idag, bara för att slappa lite. Blir nog en film i sängen sen ;)

Dare to dream - Life As One Direction

Här kommer då lite bilder på boken jag fick av Moa i helgen :)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* Många bilder man inte sett förr finns här med :)
*
*
*
Mycket smått och gott finns att läsa, har något att göra ett tag framöver eftersom boken är på 287 sidor, desutom på engelska ;)

I forgive people, but that doesn't mean I trust them...


Fredagskvällen spenderades med Ida i hennes husvagn framför hockey matchen mellan Sverige och Ryssland, sedan gick jag hem och lag mig.
*
Lördagen började med frukost vid elva-halv tolv tiden, sedan räknade jag lite matte innan jag gick till Ida. Vi spelade kort nästan hela dagen med "lill-Jocke", Robin och Jocke. Vi hoppades även på att Tove skulle komma ut eftersom Jörgen skulle spela uppe på bodegan, men hon stannade kvar hemma. Det var ju tråkigt men vi hade nog att göra ändå.
Först satt vi ett tag hos Robin, sedan kom några kompisar till Jocke innan vi oxå drog upp till bodegan. Hände en hel del där, lite små tjafs, tårar, aggression, uthällning av öl och en del annat. Sedan drog vi iaf tillbaka till Robin och var där ett bra tag, jag gick och lag mig vid tre på kvällen/natten.
*
Söndagen började segt, gick sedan till Ida där det blev massa snack och en hel del skratt, precis som det brukar vara. Sedan lite kortspelande med Robin oxå innan Ida skulle åka hem.
Moa och farfar kom sedan ut, så då blev även deras tält uppsatt och grejerna hämtade i förådet. Sedan gick vi upp till Bodegan för att käka där, farfar känner tydligen Dragan så dom pratade en hel del. Fick även en fin liten present av Moa, som ni får se senare. Sedan åkte vi hem, jag gjorde inte så mycket innan jag gick och la mig. Blev även ett tag på skype innan jag somnade.
*
Måndagen började kvart över sex i morse, gjorde mig i ordning innan jag tog bussen till skolan. Hade engelska, svenska och slutade sedan med tyska. När jag kom hem skrev jag mera på mitt ekonomiarbete och blev lite arg när jag hade skickat fel fil från datorn i skolan -.- Men skit samma, får fixa det sen. Nu ska jag fortsätta plugga matte, eftersom nästa vecka har jag nationella både tisdag och onsdag :( och jag vet att det inte kommer bli så mycket pluggande i helgen för att vi ska åka ut i siggis. Där blir det aldrig speciellt mycket läxor gjorda :P

Don't Say It Unless You Mean It. And If You Mean It, You Better Be Ready To Prove It

*
torsdags mötte jag Carro på bussen :) Vi gick av vid stationen och satt i solen för att snacka, sedan tog hon bussen vidare till kunskap medans jag sprang ifatt Lovisa så vi gick tsm till Jensen. Väl uppe i skolan blev det företagsekonomi innan det blev lunch, det är nog första lunchen sen jag började på Jensen som jag inte sa specielt mycket. Sedan blev det en natur, ganska mycket skratt på den iaf :P Och skolan slutade med svenska, den lektionen kändes så ovärd men, men.
När jag kom hem käkade jag innan jag satte mig och skrev på engelska arbetet och lite på ekonomin.
Kvällen avslutades sedan med lite skype ;)
Fredag idag då, äntligen!
Skolan var rätt chill, åkte först in till stationen och möte upp Lovisa. När vi sedan hade käkat lunch skulle vi ta oss till skolan, dock vräkte regnet ner så vi var lagom blöta :P Vi fortsatte att jobba med vårat arbete på ekonomilektionen, eftersom det regnade blev det inte ordentlig PP, Helena tog ist med oss ut i trapphuset där vi fick springa hela vägen ner och sedan upp igen. Dom andra elever som vi mötte tittade lite konstigt på oss, men det är man van vid på Jensen eftersom vi gör så mycket skumma saker, t.ex. som att leka kurragömma...
Sedan blev det en kvarts naturlektion, hade DT och sedan gick vi för att titta på treornas projekt arbeten. Det var även en frågesport som skulle besvaras :/ Dom hade en hel del roliga saker, bland annat ett nytt online-system, sällskapsspel och en basutflotte :p Fick även reda på att en kille la ner 1000-1500 kr på typ kosttillskott eller något liknadne, det är ju sinnessjukt!
Vi fick sluta tio miuter- en kvart tidigar, vilket gjorde att jag hann med en buss tidiagre:) träffade även Josse på bussen.
När jag kom hem satte jag mig och jobbade med ekonomiuppgiften, ska snart titta på Secret Circle och sen Vampire Diaries innan det bär av till underbara Siggis :D

Det vackraste - Cecilia Vennersten

*
En sån där låt som hjärtat klappar lite extra för <3

Volbeat - Devil or the blu cat's song

*
Kärlek

Before You Say Something, Stop And Think How You'd Feel If Someone Said It To You


Tisdagen var en rätt soft dag. Började med matte, tränade inför provet som skulle skrivas på eftermiddagen. Sedan blidde det lunch med Lovisa och Magda. Sedan blev det företagsekonomi, min lärare (även coach) hade lovat klassen fika i mer än 4 veckor, så hon tog med oss alla till ICA och bjöd på glass. Det gick på 425 :- för alla, hon är allt bra hon :) Sedan hade vi matte, skrev provet då. Gick inte så bra, men blev iaf godkänd sa Anders. Sen blev det natur och vi tittade på film ;) fick även sluta lite tidigare :)
Sedan åkte jag hem för att ut och springa innan jag tog kvällen
*
Onsdagen började med att jag hade ställt klockan en timme fel... Hann tack och lov med bussen en halvtimme senare än vad jag hade tänkt och kom precis i tid till idrotten. Vi visade upp våran dans och fick även se en annan grupps dans. Dom var grymma ;)
Sedan gick jag och Lovisa till stadsbibblan för att slå ihjäl lite tid, hade nämligen 40 minuter att spendera innan lunchen. Vi käkade sedan lunch tsm innan det blev tyska, mer pratövningar innan ett serie avsnitt :) Därefter blev det matte, rörigt som satan säger jag bara. Sen drog jag upp på plan 3 för att fortsätta jobba på mitt engelska arbete med Tor, innan det sedan blev matte igen.
Efter matten drog jag och Lovisa till Max för att tjocka oss lite :P Sedan gick vi in på New Yorker, dom hade gjort om där :P Sedan gick vi in på Gina där jag köpte en T-shirt jag velat ha länge ;) Bild kommer när jag har mera tid ;) Därefter drog vi omkring innen på HM innan vi drog upp till skolan vid halv sex igen. Det kom typ fyra pers på öppna huset så det fanns inte så mycket att göra, blev mest bara chill med lärarna på MP-ytan på plan 2. Kvart i åtta började vi plocka ihop och sedan fick vi dra :)
*

There'll Always Be That One Girl Who's Prettier Than You. What You've Got Do To Is Find The Guy Who Doesn't Care.



Söndagen
var rätt chill, låg och drog mig i sängen länge innan jag käkade frukost och duschade. Sedan satt jag och gjorde ingenting framför datorn innan Conny, Mia, Moa och Thea kom för att fira mig. När dom åkte vid sex så drog vi till Storvreta för att gratta David och Simon, sjukt långa dom blir då. Nu har även Simon vuxit om mig så nu är jag ju kortast -.- Men det kan ju vara bra att inte vara så lång heller för man vill ju ha en kille som är längre, annars bliré fail.
När jag kom hem sen så la jag in lite ny musik på Ipoden :) sen loggade jag in på Skype och pratade med några kompisar. Efter det samtalet låg jag och pratade med Ida i cirkus en halvtimme, jag hoppas det löser sig. Men känner på mig att det är jag som kommer end up heartbroken :( men det är väl bara att bita i det sura äpplet och låta det vara så...
'
Måndag, gick upp vid åtta, tänkte titta på Big Brother från igår. Men jag viste vem som åkte så det blev inget tittande på det, blir nog inte så många avsnitt av det i veckan heller. Varför gick jag upp vid åtta när jag åker härifrån vid 10? För att jag planerar så osmart eller så var det för jag vart klar så snabbt i morse,. 40 minuter är nog rekordet för i år. Jaja, 45 minuter kvar tills jag ska ta bussen till skolan. Har verkligen inte lust, men det är bara 22 skoldagar kvar och 36 dagar totalt :) Sen bliré sommarlov och jag hoppas på att tillbringa nästan hela lovet i husvagnen, jag älskar livet i husvagnen på sommarn :)
Funderar även på att köpa en ny mobil till sommarn, min är ju ihop tejpad. Men det är ju min lilla bebis och jag vet inte om jag skulle klara mig utan knapar :/ Men om jag köper den jag har tittat på så blir det utan knappar iaf :P Nej nu ska jag få tiden att gå så jag kan åka till skolan för att skolan sedan ska ta slut.

Rasmus Seebach - Mer' End Kærlighed

Og du kan gøre mig lykkelig,
Du kan gøre mig splittergal.
Jeg ved egentlig ikke,
Om vi er skabt for hinanden, men ærlig talt!
Vi to, vi to...

Life Is Too Short To Worry About What Others Think About You, Have Fun And Give Them Something To Talk About



Torsdagen när jag träffade syster Carro på bussen tog det inte lång tid innan jag hade pratat av mig :p Hon är en del av mig som alltid finns där och alltid fyller den tomma delen av mig, jag skulle inte klara mig utan henne, hon är mitt allt <3
Men iaf, när jag kom hem blev det middag innan jag dammsög hela huset och städade ena toan. På min födelsedag! :O Jaja, dagen slutade iaf bra. När jag skulle lägga mig så bad en kompis mig att logga in på skype, så jag gjorde ju det. Vi låg och snackade från tjugo i elva till tjugo över tolv, vilket gjorde att det blev 5 och ½ timmes sömn den natten. Men morgonen efter var jag hur pigg som helst, enda dagen i veckan jag inte var trött :P
*
Fredagen började med skola, sedan åkte jag hem och började skära massa grönsaker. Klockan sex kom Moa (farmor), moster, Fracke, Annica, Rebecka och Ange för att fira mig. Farfar kom lite senare på kvällen med blommor till mig :) Fick lite presenter, bland annat en parfym som luktar himmelskt gott :)
Snackade en del med Ange och så hann vi spela lite kort innan dom drog hem, hade väldigt svårt att somna på kvällen/natten sen.
*
Lördagen började jag med ett avsnitt Secret Circle, grym serie ;) Jag fortsatte sedan med ett avsnitt av Vampire Diaries innan det blev frukost runt tolv. Gjorde mig sedan i ordning innan jag började skära lite mer grönsaker och resten av familjen åkte in till stan för att handla presenter till mig.
Klockan fem kom Anneli, Elvin, Jeanette, Jennifer, Nisse, Carola, Dadda, Alexander och Oliva för att gratta mig. Och jag skämde nog ut mig själv lite, men tack och lov gjorde mamma inte så mycket för att göra det värre ;) När alla utom Anneli och Elvin hade dragit lag jag mig på köksbänken och pratade med Mamma, Pappa och Anneli. Snackade om massa saker, och har lovat att hålla Anneli (min andra mor) uppdaterad :P
Nu har alla åkt, blir väl en film snart innan jag tager kvällen och gosar ner mig i sängen ;)

The Baseballs - Monday Morning


Den rätte

En dikt av Erik Lindorm

Jag hade tänkt dig blond
och lång över allt förstånd
med en energisk haka,
du, som i en dröm och vaka
varit mitt ideal.
Blond och högväxt och smal.
~
Och så kommer du dock
mörk och kortväxt och tjock,
med hakan i nervikt krage
och en början till mage.
Så kliver du in i min själ och mitt skinn.
~
~
Alltingblev skapat om,
när du kom.
Alting slog du itu.
Du, du!

BYZ, Erik og Kriss gör go musik

*
*

Can't Keep My Hands Off You - Simple Plan


I skolan :p

onsdagen började skolan igen, hade verkligen inte lust men men. Blev en ganska chill dag, först coachtid och sen tyska där vi fick titta på två avsnitt av Türkish Für Anfänger. Den serien är pretty nice asså :P Sen blev det matte med Magda, fattade inte så mycket, men det är väl som vanligt det.
Därefter mötte ja upp Lovisa så vi käkade lunch tillsammans och sedan kom Tess dit å, därefter tog vi bussen till fyrishov och hade idrott. När vi sedan skulle åka buss hem var den grymt full, lite ovanligt. Sedan åkte jag hem och skrev klart ekonomiuppgiften.
*
Idag torsdag började jag dagen med att åka buss in till stan med Emelie, när jag sedan klev av bussen träffade jag Josse och Gustaf. Gustaf har jag inte träffat sen jag skrev moppekörkortsprovet för första gången :P Så det var ju kul att träffa honom :) Skolan började cirkus halv nio med nationella, engelska skriftligt. Hoppas det gick bra, kändes så iaf. Sedan blev det svenska, där vi fick läsa dikter. Kärleksdikter, och sedan skriva egna. Det var bara att bita ihop och skriva, även fast det kändes lite fel.
Sedan blev det lång lunch innan naturkunskapen. Sitter nu kvar i skolan, ska snart gå och möta syster Carro så ja kan få prata av mig lite.
Bjuder på en bild på stället där jag skulle vilja spendera min födelsedag på istället för i skolan :p


Sometimes You Just Have To Jump Out The Window And Grow Wings On The Way Down

*
lördagen drog vi äntligen ut till husvagnen :D Så härligt att komma ut och träffa Ida och dom andra :) På kvällen drog vi ner till hyddorna, satt där vid elden och njöt med ett härligt gäng. Det kom ner en människa jag ladrig sett förr typ, fett skön var han precis som alla andra. Så det blev ett nytt ansikte plus Ida, Sebban, Daniel och Robin :) Det blev en riktigt rba kväll som slutade runt två- halv tre tiden.
*
söndagen åkte jag hem på dagen, duschade och tog med mig lite mer kläder. Tog ett bra tag innan vi kom ut till siggis igen, typ vid halv nio tiden. Då bytte jag om och gick upp till kiosken för att möta upp Jocke, Sebban, Robin och två kompisar till Jocke. Vi hämtade ved innan vi drog bort till Abborreberget och sedan kom även Ida och Daniel. Där satt vi ett tag och snackade, mös vid elden innan vi gick tillbaka till campingen. Jockes kompisar drog hem och vi fortsatte upp till Daniel och Robin, då drog även Jocke hem. Sedan satt vi ett tag hos Sebban innan jag gick hem och lag mig vid halv ett.
*
Måndagen var en seg dag, det fanns inte mycket att göra. Så jag och Ida tog en promenad, 5km bort från campingen och sen tillbaks. Massa snack blev det och en hel del funderingar. När klockan blev nio drog vi ner till kasen, stog där i en halvtimme typ innan vi drog ner till hyddorna. Helt ok kväll, drog hem kvart i två.
*
Idag tisdag vart ganska seg, tänkte hur mycket som helst. Var med Ida, fick höra några roliga grejer som hände på natten. Sedan drog Ida hem till Uppsala så jag gick till min husvagn och hänge där innan det blev diskning, sen middag, sen packa innan vi också åkte hem.
Så en sammanfattning av denna lång helg, grym helg och sommarkäsnlorna börjar komma. När sommarlovet kommer så kör vi :)

RSS 2.0