If you didn't know, this is love

Oj då, det var visst ett tag sen jag skrev nu igen. Det har hänt så mycket nu sissta tiden. Maj är alltid en stressig månad har jag insett :P

Jag kan ju börja med att förra helgen var jag i Norge hos morbror, min kusin konfirmerade sig. Det var väldigt skönt att komma bort ett tag och bara mysa med mina bästigaste kusiner ever:)

Sen i veckan som var hände inte så mycket, i fredags så åkte klassen till Gotland :)
Vi samlades tio i åtta på stationen i uppsala och tog tåget till Stockholm, sedan fick vi åka buss till Nynäshamn där vi klev på båten :) Sen när vi kom fram till Gotland så sköljde massor med fina minnen över mig och jag hade nog ett leende på läpparna så länge vi befann oss i Visby. Vi åkte buss till Tofta där vi hade hyrt små stugor.
Hela klassen umgicks i stortsett, det var en underbar resa som jag hoppas jag inte glömmer :)
Hamnade i säng vid halv tolv på söndags kvällen och klockan sju i måndags gick jag upp för att ta mig till skolan, en del var hemma. Vi var typ 10 pers från klassen i skolan, men det var lungt :)

Och som jag har sagt sen sisst jag var på Gotland så tänker jag flytta dit en dag, dom har en sån härlig dialekt och mitt hjärta slår lite extra hårt för den fina ön :)


En bild från förra gången jag var på Gotland 2009 var det ;)

Be someone before you're gone

Tjenixen, nu ska jag försöka att skriva minst ett inlägg varje vecka innan sommarlovet. För på sommarlovet kommer jag typ inte vara hemma mycket.

Förra veckan hade jag en nationella del i matte, det gick ganska bra :) Sen har jag även varit och klippt mig, bild kommer. I lördags så var jag först scouterna och sen åkte jag till Sunnersta och tillbringade tiden där till klockan var ungefär tio.
I söndags då så var jag på min sysslings konfirmation sen så åkte jag hem och städade :/

Idag har vi varit lediga och jag har tittat på tre avsnitt av 90201, så nu ska jag börja på säsong tre ;) Sen har jag bara slappat och tagit det lungt, imorrn är det skola igen då, inte många veckor kvar nu.

 Och på fredag drar jag till Norge för att gå på min kusins konfirmation och då befinner jag mig i ett underbart land :D


# You're always there <3


Cause when I stare in your eyes it couldn't be better

Jag är ju grym på att inte uppdatera, sorry.

Men men, nu försöker jag ta tag i det här igen.

Har tittat på CIS där Justin Bieber var med, sen såg jag honom även i Lördags :) Har hittat en kille som är lika cool som Biebs ;)


I Fredags så kom det hit lite folk för att fira mig, jag fyllde 16 i tisdags.
I Lördags och Söndags var jag i siggis (husvagnen) och njöt

Igår då så var jag i Näset tillsammans med Daniel och Ruben, vi badade. Det var ganska kallt, så det vart inte så mycket bad utan mer njuta av värmen. Vi hade det väldigt trevligt och skönt, typ bästa eftermiddagen på länge :)

Idag så var jag också i Näset ett tag, men då med Lina, Esther, Frida, Felicia, Ruben och Sebastian.


Nu är det inte så långt till skolavslutningen heller :) 30 dagar varav 20 är skoldagar :)



# Biebs make my day ♥


RSS 2.0