Förutom våra egna tankar finns det inget som vi har full makt över

I måndags började jag med tyska innan jag ramlade i trappan på väg ner för att gpå till O'learys, lite pinsamt men det gick bra. Skrattar åt det sjukt mycket nu efteråt ;)
Sista lektionen blev det historiapriv, gick väl sådär så jag hoppas iaf på ett D ;)
I tisdags efter skolan följde jag med Lovisa till tåget innan jag gick till Elon för att möta upp mamma och pappa innan vi åkte till IKEA, Jula och sen biltema. Var ganska trött när jag kom hem klockan åtta då jag duschade och sen satte mig med läxor.
Idag då (onsdag) har vart en jobbig dag. Det började med idrott, vi använde baseball bollar och baseball slagträn för att vi skulle spela softboll. Vilket inte slutade så bra. Under uppvärmingen fick jag en baseball boll (som är stenhårda) i huvudet, så jag satte mig på sidan för att ta det lungt, sen började illamåendet och yrsel komma. Så då tog min idrottslärare Mackan med mig till akuten medans resten av klassen fick avsluta lektionen själva. Väl inne på akuten behövde jag inte vänta allt för länge innan jag fick komma in i ett rum där de tog en del blod. Jag som hatar sprutor och nålar överhuvudtaget tyckte det var jobbit för det gjorde riktigt ont och jag kände hur blodådern drog ihop sig, det går inte att förklara känslan helt enkelt.
Till slut visade det sig att jag inte hade fått någon hjärnskakning iaf, men skulle unvika sporter som riskerar träff/slag mot huvudet i tre veckor. Vilket säger att det inte blir någon paintball för mig nästa vecka:( jag som äntligen hade bestämt mig för att vara med.
Sedan blev det tyska, där det bland annat blev ett läxförhör. Sen blev det matte med en bättre lärare än förr, har bara fyra tal kvar som behövs räknas den här veckan.
Sen sista lektionen var då samhällskunskap. Jag var väldigt flummig dom två sista timmarna som Johanna och Lovisa tyvärr fick stå ut med ;)
Sedan mötte jag upp Sandra och vi gick tillsamans till bussen, på bussen träffade jag fina Rasmus igen som jag träffat på morgonen tsm med Daniel.
Nej nu ska jag packa inför Norge och sen försöka göra läxor, men det blir att gå upp vid åtta i morrn och göra det som inte är klart :/

Lyckan kommer till dem som skrattar

Torsdag:
Så gjorde min grupp klart grupparbetet på engelskan. Sen på historian så började vi prata om medeltiden, hade en pp och jag hamnade med Linus. Sen blev det samhällskunskap innan jag slutade.
När jag kom hem skrev jag klart svenska novellen ;)
Fredag:
Första lektionen var engelska då vi fick hålla på med grammatik, sjukt tråkigt då men det är lika bra att man lär sig ;) Sen blev det historia och sista lektionen avslutade jag med ett matteprov ;) Vi matte intensivare var dom ända som gjorde prov, och vi fick gå när vi var klara :) Jag väntade på Camilla innan vi gick och käkade lunch tsm, och när vi käkat klart så gick vi bort till Jennifer, Carolin och Isabell som kom när klassen hade slutat. Sen tog jag bussen hem och gjorde lite läxor och så innan vi åkte till Dadda och jag fick hålla min sjukt lilla syssling. Bebisar är så söta!
Lördag:
Efter vi vart hos Dadda blev det ut till husvagnen så på lördagen segade jag framför tv:n innan det blev läxor i tältet, vid halv fyra åkte jag och pappsen in till stan för att köpa läsk och sen åkte vi vidare hem. Jag gjorde mig i ordning och pappa fixade moppen, han åkte tillbaka till husvagnen och jag åkte till Carro för att lämna lite böcker och titta på hennes snya rum :) Sen åkte jag vidare till Lina där det blev fest ;) Typ alla var hippies men inte jag för jag hade inget hippie liknande så jag stack då ut lite ur mängden.
Sen åkte jag hem på kvällen, det var då ganska kallt :P När jag kom hem tittade jag lite på tv innan jag gick och la mig med radion på ;)
Söndag:
Idag då skulle det ha blivit plugg, men inte så mycket blev det :P Började med att titta på "en resa till jordens medelpunkt" en typiskt Johanna gilla film :P sen belv det lite läxor innan jag vek tvätten och sedan började jag titta på "Mulan", den var helt annorlunda än vad jag kom ihåg :P Sen fortsatte jag på film fronten med "Trassel". Käkade fisk till middag och nu ska jag plugga lite mer inför historiaprovet i morrn ;)
Gotland 2011 - klassresan

Well you can break my bones with sticks and stones

Jag har blivit kär i den här låten asså, och människan som sjunger ser ju inte dålig ut heller :)

Eh eh

Yeah yeah

Oh oh oh

 

Just another day

Same in every way

Doing what i should do

What other people say

 

I think it's time i take

Charge of my own faith

I know it's not too late, it's not too late, it's not too late

 

Eh Eh

Yeah yeah

Oh oh oh

 

Well you can break my bones

With sticks and stones

But you can't hold me down

I think it's time I break

The rules you make and make some of my own

I'm taking all your flaws

Your sticks and stones

Your sticks and stones...

 

Mistakes I have made

Cut me like a blade

But what really kills me

Is the madness I've obeyed

So to save my soul

I'm taking all they stole

I'm breaking my parole, I'm letting go, i'm letting go yeah

 

Eh eh

Yeah yeah

Oh oh oh

 

Well you can break my bones

With sticks and stones

But you can't hold me down

I think it's time I break

The rules you make and make some of my own

I'm taking all your flaws

Your sticks and stones

Your sticks and stones...


Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du vara i rörelse

I lördags så var jag på bio och såg Smurfarna i 3D på svenska, sjukt awesome film säger jag bara. En film som verkligen får mig att skratta och må bra :)
Jag satt även med läxor och dammsög hela huset :)
Sen på söndagen då, först mös jag i pyjamas till klockan halv fyra innan jag bytte om och började städa i mitt rum. Sen hade mamma platsparty och jag satt på mitt rum hela den tiden :p Men sen blev det kulturkake kvar till mig :) Nom nom säger jag bara :)
Sen i måndags började skolan igen då, jag och mina kompisar stannade kvar i skolan och gjorde klart samhällsgrupparbetet :) Sedan åkte jag hem och gjorde inte så mycket.
I tisdags så stannade jag och Lovisa kvar i stan med Jojjo ett tag innan vi tog bussen hem till mig där bland annat spelade biljard och pratade om massa saker. Vi skaffade oss även ett nytt intärt snacka som det där med "killen med kaxiga glastet"
I dag (onsdag) så upptäckte Lovisa att jag hade haft fel igår när jag sa jämnt vita, idag var det svarta :P (ingen fattar något)
Sen på gympan blev det rugby i leran igen :/ den här gången vart jag ganska mycket lerigare tyvärr, men det var bara att hoppa  in i duschen när man kom hem efter att man duschat i skolan :P
I regn, lera och kyla så tyckte jag hela klassen jobbade bra som vanligt ;)
Nästan hela klassen efter rugbyspelandet :) leriga och fina :P

En vän är någon som ger dig friheten att vara precis den du är

I onsdags morse så väntade jag på Lovisa på stationen innen vi gick ner till A2 för att ta 1:an till fyrishov. Vid A2 fick jag syn på en av världens bästa kompisar, så jag gick fram och kramade om Danil :) sen kom en av hans klasskompisar och dem gick till skolan.
Jag och Lovisa fortsatte att vänta på bussen tillsammans och sen kom även Linus dit, när bussen väl kom så var den hyfsat full då, men det fanns iaf sittplatser till oss. Och det var massa jobbiga småbarn på bussen som inte kunde sitta still, usch usch och usch för dom som skrek hit och dit :/
När vi väl klivar av bussen så vet verken jag, Lovisa eller Linus vart fyrisfjädern ligger, men tack och lov för att det finns skyltar :)
När vi väl kom fram och hade bytt om i ett av herrarnas omklädningsrum, ja det fanns bara herromklädningsrum så Mackan sa att vi skulle vara där aif. När vi väl kom ut på den ganska gegiga planen så hade vi rugby med en snubbe som snackade engelska ;) det var ju nice och jag började tänka massa på Hastings :) Iaf så blev man lite lerig och asllt blev lite drygt och kladdigt :P
Sen skyndade jag, Frida och Sisela till bussen. Vi fick springa och vi hade missat bussen fall inte typ många av killarna som också skulle på bussen. När vi kom in till centrum igen så blev det för mig och Frida att stressa till O´learys, och såklart har dom inte öppnat. Dom öppnade klockan 11 ist för kvart i som dom hade lovat, så där stod vi med killarn och väntade på att få komma in :P Vi åt på typ 10 minuter inann vi skyndade oss bort till skolan och upp för 84 trappsteg :P och sedanin på tyskan. Därefter blev det matteintensiv och sisst samhällskunskap innan jag slutade vid fyra.

I torsdags så träffades jag och Lovias vid O´learys för att käka lunch innan vi gick tidigare till skolan och började jobba med samhällskunskapen. 20 minuter senare började lektionen och de andra kom och började joba med oss ;) Innan lektionen slutade hade vi lite avslappning :) därefter blev det en låång historia lektion 1 och½ timme. Vi fick gå på en PP och jag hamnade själv med klassen allvetare, han är fett dyrg asså. Sedan skulle vi säga vad vi kom fram till, och jag sa väll något på typ 30 sekunder medans han pratade iaf i 3 minuter! jag ogillar verkligen sånna människor som avbryter läraren typ hela tiden.
Sen blev det iaf engelska, jag och Leo hade gjort det vi skulle göra inte Sebastian och Camilla men det skulle dom fixa till nästa gång;) sedan träffade jag Sandra och vi gjorde sällskap bort till bussarna :) vi pratade om det mästa, precis som i tisdags :)
När jag kom hem käkade jag innan jag gick över till Gabbe, jag skrattade ganska mycket och insåg att det var tråkiga saker jag skrattade åt, men det var bara för jag var så trött.
Sedan gick jag hem och satte mig och tittade på robinson med mamma och pappa :)

I fredags så jobbade jag lite med matten innan jag åkte till skolan, gick inte så jättebra tyvärr :( väl i skolan var jag as trött :P Jag och Lovisa satt och snackade utanför klassrummet innan vi började, berättade för henne om min helt sjuka dröm;)  Började med matte, och Anders står och har genomgång i typ 40 minuter MINST, tack och lov att man inte behöver lyssna. Men jag lyssnade lite så nu fattar man ju mer än när Kajsa berättar :)
Sedan blev det histora som gick riktigt dåligt och segt, det var fett tråkigt kan jag ju säga. Men lika bra att förbereda sig inför provet.
Engelska gramatik stod sist på schemat, jag och Johanna jobbade tsm och det gick väldigt bra, trots att jag var sjukt trött och orkade typ inget. Vi fick sluta tio i fem ist för fem så jag skyndade mig bort till bussen och kom hem vid halv sex då det blev pasta och skinksås till middag :) tio i sex började jag med läxorna och slutade vid tio över åtta då jag gick över till Gabbe och var med honom och Hugo ett tag ;)
Sen kom jag hem igen och nu sitter jag här, har bara en sida kvar i matten, läsa igenom historiaboken, och träna på tyskan kvar nu. För svenskan är jag så gott som klar med nu :)
Jag är allt duktig som sitter och gör läxorna efter elva på kvällen tycker jag ;) (fast jag började väll typ vid halv elva:P)
Jag bjuder på en fin liten låt såhär på kvällskvisten :)

Bästa vänner är de syskon Gud glömde ge oss

Den sidan där jag brukar titta på OC är nu helt borta :( men får väll lösa det på ett annat sätt om ett tag ;)
I fredags då satt jag med engelska läxan innan jag åkte ut till husvagnen där det blev Idol och fredagsmys ;)
Sen på lördagen kom Ida ut :) vi pratade en hel del, sen gick vi på en låååång grus väg för att se vart den slutade tillsammasn med Albin och Jocke ;) På kvällen var vi även med Robin och sedan blev det skräck film inne hos Ida, en av dom var så sjukt äcklig att jag nästan ångrar att jag såg den :P men det var det väl typ :P
På söndagen var det ju tio år sedan World Trade Center rasade, såg lite av det på tv:n då och jag var ju ganska liten när det hände. Nu tycker jag att det var sjukt hemskt precis som det met Utöya och Oslo nu i sommras.
När jag kom hem blev det att titta på fångarna på fortet från i lördags innan det blev sängen.
Idag då har jag vart i skolan, hände inte speciellt mycket förutom att vi skulle ha fått en ny kille i klassen. Men han dök aldrig upp, många säger att han hamnade i andra ekonomi klassen. Men man får väl höra i morrn på Coachtiden ;) I morrn blire tandläkarn innan skolan också :)

Det fina med vänskap är att man inte behöver förklara någonting

I går på idrotten blev det åter igen fotboll, det är kul när man spelar match med hela klassen och när man lyckas får man ett "bra där Johanna" av Gabbe. Seriöst det gjorde hela idrotten och såklart när jag halkade och låg på rygg på konstgräset och skrattade :P
På tyskan fick vi lyssna på den här låten :

Våran sköna lärare översatte sedan hela för ingen typ vågade, han levde sig verkligen in i låten *Internt tyska skoj* Hela klassen skrattade typ sjukt mycket medans han översatte :P
Hade även den första matte intensiv igår också, läraren som vi har där heter Kajsa och är typ sjukt dålig, hon kan inte änns förklara bra, hur ska man då lyckas nixom? Aja, tur att man inte har henne på dom andra mattelektionerna.
Efter matten så gick jag, Frida och en tjej som vi typ snackade lite med, tror hon hette Sofie. Vi gick iaf till O'learys och käkade lunch tsm :)
När jag kom hem så slog jag sedan in min mattebok i gult plast, tyskaboken och samhällskunskapsboken i grönt plast :) Jag tänker inte va någon tråkig person som har genomskinligt plast inte, jag föredrar färger :)
Idag då så hade jag engelska, vi fick en ny "läxa" som vi ska göra i grupp och så. Sen blev det historia innan samhällskunskapen.
Efter samhällskunskapen slutade vi och jag fick syn på Sandra utanför mitt klassrum, så jag pratade lite med henne innan jag gick ifatt dom andra till O'learys ;) Jag och Lovisa började diskutera "den kaxiga killen med glaset" för att vi hade sett honom lr något, vi skrattade bara när vi insåg hur skumt det där lät, men sånna är vi :)
När jag kom hem tog jag det lungt och tittade på två avsnitt av OC :D och snart blir det att bänka sig i soffan för att titta på robinson ;)

Det enda sättet att ta reda på om en person är till att lita på, är genom att lita på honom

Tisdag igen då :P
Har nu gjort klart svenskan och skickat in den, har även gjort matten som är tills på fredag :) Den ända läxan som också behöver göras är samhällskunskapen då, men det ska nog gå bra det å :)
Sitter och tittar på lite ordspråk, ska läsa upp ett för klassen om en vecka. Men har inte riktigt bestämt mig vilekt det blir eller om det blir en fin liten dikt istället :P

För att hitta en vän måste man sluta ena ögat, för att behålla honom måste man sluta två

Ja, då sitter jag här igen då :P

I torsdags så hade jag min första historia lektion på gymnasiet, inget speciellt hände då egentligen.
I fredags så hade vi ingen lärare på historian :) gud vilken härlig lektion säger jag bara, min klass är underbar :) När jag kom hem så gick jag till Gabbe och var med honom och Hugo :) Tittade på lite klipp från en sjukt äcklig skräckfilm och sen blev det en hel film :)
Hela lördagen satt jag med svenska uppgiften -.- Gud vad jobbigt det var (är fortfarande inte helt klar) Sen i söndags då tittade jag på några avsnitt OC :) och sen gick jag ut och målade lekstugan. På kvällen tittade jag på idol, och Gabbe hade rätt om att André skulle ha en gitarr med sig :P (och jag visste redan att han skulle gå vidare, fick reda på det i början av sommarlovet)

Gudomlig röst säger jag bara.

 

Sen idag då blev det skola igen. Satt och pratade lite med Philip och Simon innan allt fler började trilla in :)
Först blev det en historielektion på två timmar innan det blev fem minuters rast innan svenskan, och därefter blev det tyska innan lunch. När jag gick bort till bussen träffade jag bästigaste ramsus och två av hans klasskompisar :) sedan satt vi och pratade innan bussen kom, gud vad mycket människor det var på bussen säger jag bara. Sjukt jobbigt, men tillslut kom jag hem iaf :)
Nu sitter jag här och behöve bara skriva en ingress på svenska arbetet så är jag klar :) Sen bliré OC :D


RSS 2.0