‎22/7-2011, one day that's hard to forget

 
Avril Lavinge - I Miss You/Slipped Away

Piano cover - One Direction's WMYB

 

If he's dumb enough to walk away, be smart enough to let him go

Fredag den 13 Juli
Mamma och Linnea skjutsade ut mig och Moa till husvagnen, jag hämtade lite grejer jag behövde från min husvagn innan jag lämnade det hos Moa. Mamma och Linnea åkte hem, jag gick till Ida, vi snackade ett tag innan vi drog över till Daniel. När Daniels kompisar åkt hem drog vi bort till festen på Abboreberget. Träffade lite nytt folk men mest sånna man kände från förr, blev en hel del snack och det mesta blev löst på alla håll och kanter. Inte en av dom bästa kvällarna men den var ändå hyfsad, vid tre tiden på morgonen lämnade alla abboreberget. Halv fyra låg jag hemma i sängen hos Moa ;)
 
Lördag
Jag var med Ida hela dagen, vi snackade en hel del, gick på promenader och på eftermiddagen/kvällen kom mamma och Linnea ut så då bar jag hem alla mina saker igen. Blev lite kubb spelande med Ida innan vi tog yttligare en promenad. På kvällen bänkade vi oss inne i Idas husvagn för mera tjejsnack, sedan kom även Jocke dit. Då drog vi ut och spelad kubb igen, även en av letterna kom och frågade fall dom kunde få spela med oss. Vilket inte hände sen, för vi tre gick in och satte oss i Idas tält. Vid ett-två tiden på natten gick sa vi god natt. Den kvällen vart det grymt mycket snack och vi hade det mys helt enkelt, precis som i början av sommarn ;)
 
Söndag
Hände inte så mycket, mera snack, kubb och promenader med Ida. Skulle även ha blivit kubb med Jocke, David, Willy och Karlsson men det blev inte så för att en viss person är "jäkligt löjlig" enligt mig och Ida :P Det regnade typ också så jag och Ida tittade på Varg Veum - Kvinnan i kylskåpet ist. Den filmen slutade vid elva och då gick jag hem och lag mig.
 
Måndag
Var med Ida innan hennes mamma kom ut för att hämta henne, vi hann se lite av Vampire Diaries innan hon åkte. När hon hade åkte gick jag hem och tittade klart på VD sedan fick jag äran att gå och diska, senare på dagen bjöd Moa på glass :) På kvällen satt jag o mamma och tittade på Wallander - täckmanteln innan vi gick och lag oss.
 
Tisdag
Börjades lite tidigare än andra dagar, alltså innan klockan 11. Det var för att vi skulle åka till Forsmark, men först var vi hem och lämnade kärran. Moa, Moster, Linnea, mamma och jag kom fram till Forsmarks bruk strax innan två, då vi fikade innan vi åkte på den guidade bussturen klockan 3. Vi åkte förbi Forsmark 1 och 2 men inte vid 3:an :/ Lite nya grejer lärde man sig, som att jag har en seg kompis vid namn Skalman som har en max hastighet på 11 km/h, det ni! :P Var ner under marken, sisådär 50 menter bara. Ganska coola grejer om berget där, åkte runt ute vid havet innan vi åkte tillbaka. Inga olyckor eller försvunna människor under våran tur :P 
Sedan kom pappa till Forsmarks burk och mötte upp oss, vi bestämde att vi skulle åka till Öregrund för att käka.  Vi hamnade på en resturang vid vattnet, jag käkade pizza och sedan blev det glass till efterrätt ;) När vi kom hem igen packade jag ihop lite kläder och ett spel innan det bar ut till siggis igen ;) Vi kom ut ganska sent, men jag tittade på NCIS innan jag gick och lag mig. Första dagen utan regn typ, det var iaf klarblå himmel och varmt ute vid havet ;)
 
Onsdag
Låg och segade ganska länge i sängen innan Moa och Farfar kom, då vart det full rulle så vi kunde sätta oss i bilen och ge oss iväg till Karlssons, en krims-krams affär i Morgongåva, där gick det nog någon timme. Jag fick tre filmer av farfar, Orginal sin, ...och så kom Polly och Mein Kamp. Sedan åkte vi till ICA och handlade lite innan vi hamnade i Siggis igen. Jag satte mig i soffan och tittade på filmen Orginal Sin innan det blev mat, farfar hade gjort grillad lax :) Tre laxbitar med potatis och en extremt god röra, som farfar gjort, fick jag i mig. Även pappa kom ut, han skulle vara ledig på torsdagen :)  
Sedan gick jag till Ida, vi gick runt ett tag innan vi satte oss på bryggan för att snacka. Vi kände på vattnet och bestämde oss för att bada, jag doppade mig vilket Ida inte gjorde. När kom upp igen och hade bytt kläder satte vi oss och tittade på den första Varg Veum filmen.
 
Torsdag
Axel kom ut vid halv ett, ett tiden. Vi gick runt och snackade en hel del, sedan gick vi hem till mig och åt kladdkaka och glass. Ida kom också så då gick vi hem till Ida och spelade kubb, även Jonte och Adde var med. När vi hade spelat klart gick vi ner till hyddorna och snackade ännu mer, sen kom Jonas och hämtade Axel för att åka in till stan. Jag och Ida tog med oss lilla Adde på en promenad till Östfora, en hel del smlutron ätning och vi såg en huggorm. Adde orkade inte gå hela vägen så han satt på mina axlar ungefär 1km, sedan gick jag hem och käkade mat, grillad kyckling och stekt potatis.
Sen tog jag och Ida yttligare en promenad med massa tjejsnack innan vi gick in till Ida och började titta på Fast and furious, efter ett tag gick jag hem och tittade klart på den med mamma och pappa, när den var slut läste jag lite i min bok innan jag tog kvällen.
 
 
Fredag
Jag och Ida gick runt och pratade, solen lös så vi köpte glass som vi käkade nere på stranden. Sen gick vi ut på Idas flotte för att ta reda på hur varmt det var i vattnet, termometern visade 21 grader. Vi bestämde oss för att bada, vi satt mest på trappan i vattnet vid flottarna men båda doppade sig iaf den gången. När vi kom upp satte vi oss inne i mitt förtält och började köra med andra ord, eller vi beskrev orden för varandra eftersom vi bara var tre stycken. Men sen kom Idas bror så då spelade vi på riktigt, först körde jag-jocke och Ida-Linnea. Sen bytte vi så det blev syskon mot syskon och sist körde jag och Ida mot dom små, jag och Ida vann även fast vi hade gjort tre längder och dom små bara en ;)
När det slutade regna gick vi bort till Ida och spelade en omgång kubb, sedan tog jag och Ida en promenad, vi såg en grävling och ganska många paddor/grodor. När vi kom tillbaka till campingen gick vi och tittade när dom vuxna spelade kubb, sedan gick vi och satte oss för att snacka. Vid halv tolv-tolv tiden vart det för kallt så då gick vi hem.
 
Lördag
Jag hjälpte att städa lite i husvagnen, diskade och packade ihop mina kläder, tittade även på filmen Hundhotellet när jag åt frukost. Sedan gick jag till Ida, vi tog en liten promenad i solen med massa skratt och tjejsnack. Vid tre tiden åkte jag hem, vi åkte förbi gränby så jag och Linnea kunde köpa nya årskort med fria sms eftersom våra var slut. När vi kom hem packade jag upp och startade datorn, mamma åkte iväg till Maud och Calle medans jag hängde tvätten.
Sen ringde Ida, vi snackade i 40-50 minuter. Det var väldigt komiskt, men allt var lungt så ingen fara skedd ;)  
Sen kom Emelie och Natalie över, hjälpte dom att lägga in lite musik på Natalies iPod. Sedan blev det två rundor med andra ord innan dom gick hem, då satte jag mig vid datorn och lag in lite musik på min iPod. Bl.a. lag jag in Bieberboys nya album Belive, grymt ass. Lag även in lite annan musik man blir sådär glad av ;) Jag tömde även iPoden på bilder och några onödiga appar innan jag gick och lag mig vid två tiden.

There Are Seven Billion People In This World. Don't Let One Ruin Your Day

Lördag
På dagen var jag med Ida, Robin och Sebban. Mesta dels snack och lite bad, var även vid husvagnen för vi hade gäster som firade pappa. Och på kvällen så kom även Daniel. Idas familj och Johnsson var ute på flottarna så vi tog Daniels båt och rodde/paddlade dit ut, sedan badade vi där innan de skulle åka in igen. Sedan satt vi hos Robin och Daniel innan vi gick och spelade vollyboll med några från Litauen.
 
Söndag
Sov jag länge, klev upp vid halv två tiden. Käkade frukost innan Dadda, Peter, Alexander, Oliva och Moster för att fika och gratta pappa. Sedan gick jag till Ida och vi snackade lite, gick hem och packade innan vi åkte därifrån. På vägen hem käkade vi på Sibylla och sen kom Anneli och Elvin för att gratta pappa. Jag tittade på två avsnitt av Prett little liars innan jag gick och lag mig.
 
Måndag
Var jag inne hela dagen och tittade på The Tribe, nostalgi är det enda ordet som kan förklara den känslan.
 
Tisdag
Mera Tribe men var även ute och skrapade på vedbon. Såg klart hela säsong 1 av The Tribe ;)
 
Onsdag
Ännu mera skrapning av vedbon och började även titta på säsong 2 av The Tribe :)
 
Torsdag
Skrapning av vedbon, lite mera Tribe och på kvällen gick jag över till Gabbr och vi såg filmen Troja, jag gick dock hem innan filmen var slut för att jag var trött.
 
Fredag
Vart nästan helt klar med skrapningen av vedbon, har bara en liten bit kvar men pappa ska ta bort getingbot innan jag får göra klart det. Sedan har jag såklart tittat på ännu mera Tribe, ja det är beroendeframkallande :P Ska väl packa och åka ut till husvagnen efter att jag käkat pannkakor till middag ;)

Robin Stjernberg - On My Mind

 
I can´t believe you, stick around, i put you 
trough everything thats been and all i've done 
I say this to you, you're the rock i'll turned to. 
Cause i can't seem to find my way alo-ooo-ne 
And if i die tonight, you'll still be on my mind. 

When everything you love, just fades away 
You see the Flashes of, the choice you made. 
I've barely seen so far and if i die tonight, 
you'll still be on my mind. 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind.. ouhhh, yeah! 
you'll still be on my mind 

Was gonna tough you, what you meanin' to me 
But i can't find a word strong enough 
My heart is beating it will keep on beating 
Cause baby all i do is all for yaa! 
And if i die tonight, you'll still be on my mind. 

When everything you love, just fades away 
You see the flashes of, the choice you made. 
I've barely seen so far and if i die tonight, 
you'll still be on my mind. 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind.. 
When everything you love, just fades away 
You see the flashes of, the choice you made. 
I've barely seen so far and if i die tonight, 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind..mm 
nooonoo...ohh 
you'll still be on my mind... 

When everything you love, just fades away 
You see the flashes of, the choice you made. 
I've barely seen so far and if i die tonight, 
you'll still be out on my mind. 
you'll still be on my mind ohh 
you'll still be on my mind 
When everything you love, just fades away 
You see the flashes of, the choice you made. 
I've barely seen so far and if i die tonight, 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind 
you'll still be on my mind....

After Monday & Tuesday even the calender says WTF

Helgen spenderades med Ida, det blev en massa snack och lite kubb spelande. Jag och Ida vann 2-0 dom två gångerna vi spelade mot de vuxna ;)
 
Vi spenderade även några timmar på bryggan med benen i vattnet och en massa tjejsnack. Vet inte hur många gånger vi spelade kubb själva mot varandra, vi tittade även på Alvin och gänget 3 och tog ett X antal promenader. Vi gjorde det som vi brukar göra lite extra mycket eftersom det inte var några andra där ute :P
När jag sedan kom hem packade jag väskan innan jag gick och lag mig.
För på måndagen tog jag tåget 8.39 mot Stockholm, framme i Stockholm tog jag mig till spår 12 för att ta tåget till Göteborg. Resan mellan Stockholm och Göteborg tog 3 timmar och 35 minuter. När jag kom fram till stationen i Göteborg virrade jag omkring ett tag innan jag hittade tavlorna med tåg-tiderna ;) sedan satte jag mig och käkade lunch, en sen lunch, innan jag letade upp spår 14 för att tag mig på tåget till Varberg. Efter 40 minuter var jag framme i Varberg, Josse, hennes syster och hennes systers kompis kom och möte upp mig på stationen 20 över 3. Vi åkte direkt hem till Josse, snackade massa innan Alice också kom dit. Det hade gått nästan ett år sedan vi träffade varandra alla tre tillsammans sist. 
Efter lite snack så blev det kubb dags, första matchen förlorade vi, andra vann vi och den tredje förlorade vi för att vi missade kungen -.- Men, men. Sedan blev det mat innan vi tog en promenad runt i lilla Veddige, fick bland annat se deras gammla skola. Sedan gick vi hem för att hämta pengar innan vi gick och köpte lite godis på Hemköp.  När vi kom hem igen satte vi oss i soffan och tittade på filmen Linas Kvällsbok, en hel del skratt och vi snackade även lite med Alices kille Tim. När filmen var slut gick vi in på Josses och snackade lite mer och skypeade med Tim innan vi lag oss.
 
Tisdagen började med uppstigning vid kvart i nio, frukost och i ordning görelse innan vi spelade en runda Fia där Alice vann, jag kom två och Josse kom sist. Sedan gick vi ner till tågstationen för att ta tåget till Varberg där vi gick omkring några timmar innan vi tog oss ner till stranden Kåsa (?) Efter 1 och ½ timme på stranden och ett dopp i havet bland maneter gick vi in till Varberg för att möta upp Josses syster Lollo så vi kunde åka med henne hem. Till middag fick vi sjömansbiff, gör gott ;) sedan blev det skype med Tim på kvällen igen innan vi somnade.
 
Onsdag
Och vi var uppe vid nio tiden för att käka frukost och göra oss i ordning innan Alice mamma kom och skjutsade in oss till Varberg, vi tog tåget in till Göteborg där vi satt och väntade på Tim. När han kommit tog han och Josse tåget aka tunnelbanan ,enligt Tim, till Liseberg medans jag och Josse gick. Det tog 35 minuter för mig och Josse att gå, betala och komma in på Liseberg. Alice och Tim hade varit där drygt 10 minuter när vi mötte upp dom, så en liten promenad var bättre än tåget enligt mig och Josse :P Först åkte vi JukeBox och sedan Lisebergbanan innan vi käkade lunch, Pizza. Sedan tog vi oss till HangHai, därefter åkte vi Kållerado, FlumeRide, Virvelvinden, SpinRock, Kanonen, Balder och några åkte vi flera gånger. Tror även jag såg en kompis från klassen när vi stod i kö till FlumeRide andra gången, har inte fått tag på honom än så har inte kunnat fråga :P Sedan blev det middag på Burger King och efterrätt på Ben and Jerrys Cafét ;) Jag och Josse sa hejdå till Tim och Alice vid tio tiden, sedan gick vi en kortare väg tillbaka till stationen för att ta tåget till Varberg. I Varberg mötte Lollo upp oss för att det gick varken bussar eller tåg till Veddige vid tolv tiden. När vi kom hem satt vi och pratade ett tag innan vi lag oss och sov, jag behövde inte känna mig ensam den natten för jag fick sällskap av en kelsugen Boris i sängen :P
 
Torsdag
Jag och Josse tog sovmorgon till tio ungefär, då käkade vi frukost och gjorde oss i ordning innan jag packade min väska. Vid tolv tiden åkte vi in till Varberg med Lollo för att käka lunch tillsammans på Blå Dörren, grymt goda baguetter med kycklingröra på ;) Sedan sa vi hejdå när tåget kom 14.34. Jag klev på och åkte till Göteborg för att sedan sätta mig på nästa tåg, det till Stockholm. Resan hem mellan Göteborg och Stockholm tog 4 timmar och 51 minuter. Det åkte en annan väg, som bland annatr gick genom Västerås (där Power Meet verkade ha dragit igång) och Enköping. När jag tillslut kom till Stockholm kom jag in på spår 5 och tåget till Uppsala stod på spår 4 så där blev det ingen stress tack och lov ;) Jag var hemma i Uppsala vid tio i tio på kvällen, mamma och syster kom och hämtade mig strax efter tio på stationen.
 
Fredag
Jag packade upp innan jag packade ner lite saker i ryggsäcken, för på kvällen bar det av till husvagnen. Vi käkade middag uppe hos Dragan, på Bodegan. Sedan gick jag till Ida och vid halv tio kom Robins kompis Tobbe och plockade upp oss tre, så vi kunde åka och titta på deras kompisar som var på 24timmars utanför Tärnsjö. Fotboll i skogen bland en hellskottas massa myg. Det känndes till en början ganska kul, men runt två på natten ganska meningslöst. Sista matchen vi tittade på var den deras kompisar spelad vid tjugo över tre, sedan åkte vi äntligen tillbaka till Siggis. Var väl hemma runt halv fem tiden...

RSS 2.0