Hastings

(Kommer mer detaljerat nar jag kommer hem antagligen)

Men har ar allt bra, min vardfamilj ar awesome, och jattesnalla :D Var i London och i morrn ska jag till ett annat stalle och kopa massa presenter till dom dar hemma :D hoppas ni har det bra dar hemma, nu ar klockan typ kvart over tio har och jag funderar pa att ga och sova, god natt ;)

Water for elephants

Nu på morgon sidan har jag då äntligen sett hela Water for eleohants, en fin film som verkligen tar sig in i hjärtat på en. Och Robert Pattinson är ju en underbar skådespelare :) Tror inte jag har sett en dålig film som han varit med i.
Men slut snackat om filmen, det kanske är dags att gå upp och käka frukost nu. Eller vad säger du? :P



Jag har då även tittat på ett avsnitt av Flight 29 down, funderar på att köpa samlingsboxen med alla tre säsonger för 99 kr på cdon.com men vi får se hur det blir med det.
Ses :)

And that's why I smile :)

Jag suger verkligen på att uppdatera här :P Och ännu sämre kommer det bli.


Kan inte riktigt fatta att jag har gått ur nian och att jag antagligen inte kommer umgås med så många från klassen :( Det går inte riktigt in i min hjärna att jag aldrig kommer gå i just den klassen igen, fast det kanske är bra att det inte vill fastna för då skulle det ju bli sorgligt att tänka på klassen. Ångrar faktiskt att man inte lärde känna alla ordentligt, men men that's life right?
Det jag inte heller kan förstå är att jag åker till England på onsdag och ska vara där i tre veckor :O?! Det känns helt plötsligt ganska skrämande att vara bort tre hela veckor, men jag har ju Linnea med mig. Så jag antar att jag inte blir helt handikappad :P

Ja, det känns helt wierd att tänka på allt det här. Men jag ser ju fram emot att lära mig bättre engelska så lite hyper är jag ändå :P

Men antagligen så finns det något internetcafé lr något så jag kanske kan uppdatera något medans jag är borta ;)


Har hittat en ny låt som jag typ lyssnar på hela tiden, då menar jag verkligen heeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaa tiden :P men den är ju fett bra så :)

På söndag kommer min bäbis och mormor hit :) det blir väll skoj att kramas lite med min bäbis som jag saknar då. Men som sagt jag åker på onsdag, det är inte ens en vecka dit. Helt sjukt men så nice det bara kan bli :P
Men jag kommer ju sakna pojken min så enormt mycket, nixom hallå? hur ska jag klara mig utan att träffa honom på tre veckor? Får väl träffa han dom två dagar jag är hemma innan jag åker iväg igen sen då :P


That place, that summer, so awesome

Spår 11

Nu på lång helgen har jag vart på scoutläger från torsdag till söndag, det bästa lägret ever asså :) fick många nya kompisar och viktigast av allt, jag föll för kärleken :)
I dag tisdag, när jag känt människan i sex dagar blev vi tsm :D
Mitt hjärta slår lite extra fort nu för tiden :)

Jag hade fyra dagar på mig att lära känna dig,
Första dagen hände inte speciellt mycket.
På andra dagen blev vi bra vänner,
Natten till tredje dagen hände något.
På natten till fjärde och sista dagen blev du hela min värld,
På fjärde dagen ville jag inte lämna dig<3
På femte dagen saknade jag dig enormt mycket,
På sjätte dagen blev vi ett<3



RSS 2.0