En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket - Nalle Puh

Var nu ett tag sen man skrev, men har haft det lite fullt upp :p
lördagen var jag först i Sunnerstabacken med scouterna mellan 10-13 då pappa kom och hämtade mig så jag kunde åka hem, duscha och göra mig i ordning innan vi åkte in till stan för att plocka upp Moa och åka vidare mot Gottsunda för att gratta Sussan.
Julia var där så jag var med henne hela tiden tills hon skulle åka hem, då fick jag "hänga" lite med dom vuxna ist :P Men det var väldigt trevligt iaf :)
-
söndagen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, inte det jag skulle iaf för jag kände mig lite hängig.
-
måndagen låg jag hemma och var sjuk, läste ut svenskaboken så ska kanske försöka börja jobba med den läxan innan jag glömmer bort allt :P
-
Men jag tog mig iaf upp till skolan på tisdagen då jag hade en rolig naturlektion och en hyfsad rolig företagsekonomilektion ;) sedan blev det matte och vi fick en läxa som jag inte fattade ett piss av. Men fick fråga en i naturklassen om hjälp, för vi kommer få läsa i deras bok den här terminen :O
-
Idag onsdag började med att jag mötte upp Lovisa på stationen för att sedan gå mot UNT mediacenter (?) på vägen träffade vi Johanna S som inte hittade så hon följde med oss dit. Vi fick göra precis samma saker som när jag var där i åttan, men det var mycket roligare med den klassen jag går i nu :)
Vi fick göra framsidor till tidningar som en liten tävling, och min grupp vann!!:D det kändes riktigt bra faktiskt ;) Och speciellt när man hade ett födelsedagsbarn i sin grupp, så det blev ju typ en liten present till honom lr nått :P På eftermiddagen sen drog hela klassen till fyrishov badet för att simma :P det var riktigt nice faktist för att vi har sån härlig stämmning i klassen så var det inte ett dugg jobbigt psykist :)

Flera äckliga saker mixade tillsammans blir gott...

Tisdagen började med första företagsekonomi lektionen, det kändes riktigt nice faktistk. Vi fick sluta lite tidigare så det blev en lite längre lunchrast, då tog jag med mig Lovisa till Cubus och köpte en riktig "Johanna" tröja :D sedan strosade vi runt lite på stan innan vi tog oss upp till plan 3 igen för att ha matte. Jag och Camilla fick gå och fixa nio exemplar av första kapitlet från naturarnas 2C bok :/ Efter det blev det naturkunskap, vi fick våra böcker och snackade lite om universum, sen fick vi sluta 45 minuter tidigare för att lärarn vill ställa sig in hos klassen :P
Tröjan jag köpte på Cubus
^
Onsdagen började med fysträning på fyrishov vid halv nio på morgonen, jättenice eller hur? Sedan så käkade jag lunch med Sofia, Camilla och Johanna S :P Därefter blev det tyska, matteintensiv och efter matten så fick blev hela gruppen as arga för att schemat suger och att vi inte alls går långdagar längre. Så vi snackade väldigt snabbt med Lisa (hon som lägger schemat då) sen fick jag följa med in i personalrummet och förklara för henne lite mer, och tillslut så skulle hon titta fall hon kunde fixa till det så det blir som vårat förslag löd ist, vilket hon nästan är säker på att hon kunde fixa :D
Sen blev det engelska och sedan matte igen. Efter matten så skulle jag och Lovisa käka på max, men kön var typ enorm och det gick galet segt, så vi drog till donken ist. Där träffade vi några andra Jensen människor innan vi gick tillbaka till skolan och fixade inför öppethus. Öppet hus den här gången blev lite roligare än förra, fick några nya kompisar den här gången med :)  Efter öppet hus så fick jag skjuts av pappa hem.
^
I dag då, altså torsdag vaknade jag med en j*klig träningsvärk i magen, men tog mig till skolan för ett möte med rektonr och Filip. Det gick bra tror jag, nästa hela klassen var där, men alla kunde inte gå in och prata med rektonr och Filip. Men jag blev inskickad och det kändes bra att dom har lite tro på mig med :P sen blev det företgsekonomi, och jag och Camilla började på vårat arbete. Vi snacakde lite om vad olika saker innehåller, och jag säger att jag inte har stor lust att käka chiken nuggets på donken längre :/ blää. Träffade Wille i trappen och snackade lite med honom innan jag gick tillbaka till Isabell så vi kunde fortsätta jobba.
Sen blev det lunch innan det blev naturkunskap och sen avslutade jag med svenska. När jag slutade i skolan så träffade jag Matilda, vi var med varandra i ungefär två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord innan hon tog bussen hem. Min buss var ju sen som vanligt då, när jag kom hem käkade jag middag och satte mig framför datorn för att chilla lite innan jag ska ta natten för idag ;)

Ein Hemd :D

I helgen hände det inte speciellt mycket då. På lördagen slappade jag, tittade på vampire diaries och secret circle innan vi åkte och grattade världens bästa gudmor :D
Sen på söndagen fortsatte jag att slappa typ halva dagen innan jag följde med min syster till gränby medans mamma skulle träna. Det blev en sjukt fin skjorta på mig :D
Sen idag måndag då åkte jag till skolan för att ha tyska, Kristoffer verkade lite mer seriöst än Ernst, men det blir nog bra ändå. Sen efter det skulle det ha blivit matteintensiv, men det blev krock med schemat så blev ingen matte. Istället gick jag och Sofia och käkade lunch och snackade lite. Därefter blev det coachtid, mest gnäll på Anders som vanligt då och lite grejer som borde ses över på schemat.
Sen blev det svenska, vi fick gå till stadsbiblioteket och låna en bok, jag valde "min typ brorsa" den verkar bra ;) Sen blev det engelska innan jag och Tess drog till BR för att köpa födelsedags present till hennes syrra (som fyller 18) sen sprang jag till bussen.
När jag kom hem blev det middag innan jag satte mig med tyskaläxan och nu är den klar :D

Run away - Megan and Liz


One Direction - One Thing!!! :D

Musikvideon kom ut idag, fredagen den 13 :D Den är minst sagt awesome, och det känns ju riktigt bra att kunna säga att jag spenderat en tid på några av platserna där de spelade in när jag själv var i London :D

De första dagarna i skolan

Jag var inte en av dom som började på måndag, men iaf på tisdagen hade jag en lektion som skulle hålla på i 40 minuter, men så var inte fallet. Den drog sig ut på 25 minuter innan vi fick slut, kände då att det var fett ovärt att åka för att ha coachtid när man inte änns fick dom nya schemana.
Men på onsdagen då så började dagen med en sam lektion som skulle varit 2 ½ timmar, den varade en knapp halvtimme. Vilket gjorde att det blev värsta dryga hålet innan nästa lektion skulle börja. Så jag och fina Lovisa lånade en dator och satte oss i ett grupprum där vi tittade på filmen "De tre musketörerna" han bara med ungefär halva innan vi lämnade tillbaka datorn och gick till våran nästa lektion vilket var tyska.
Efter tyskan blev det matteintesiv innan jag käkade lunch med Sofia och sedan tog bussen hem.
Torsdagen började med en lektion vid åtta (vilket var pain eftersom jag började 9 och typ 12 dom andra dagarna), det var iaf en engelska med eget arbete medans lärarn hade typ terminssamtal eller något sånt. Sen blev det teoretisk idrott, snack om HLR och L-ABC. Jag tycker dock att det borde ha hetat LL-ABC eftersom "L" stod för på livsfarligt läge och larma :P
Sen gick jag runt emd Tess och Jojjo typ tio minuter på HM innan vi drog till O'learys för att käka lunch innan jag tog bussen hem.

Zayn Jawaad Malik

Idag, januari den 12 är det Zayns födelsedag. Människan är ju bara helt amazayn :) Hoppas han får en fin dag med resten av killarna i bandet :D

Zayn himself


Justin Bieber Loves His Fans :)


Disney om ice in Globen :)

I söndags var jag i Stockholm, närmare bestämt i Globen :)
Dom har tydligen ICA på Globen shopping center :D



Vi var i Globen för att titta på Disney on ice;) dom var sjukt duktiga men det var mycket bättre när man var mindre;) Vi hade bra platser oxå, vi satt på A lektarn, längst ner då.



Vi käkade lunch på coffehouse by Georg, innan föreställningen och efter stod vi ett bra tag och pratade med varandra innan vi delade upp oss i två bilar och åkte hem igen.
Min familj fikade hos Moa/farmor innan vi åkte hem och jag försökte vända tillbaka dygnet rätt;)

 

 

 


Morning moment :D


Christmas Love - Christmas Love


Aww :)


The best guys in the world ;)

Zayn Javadd Malik, Harry Edward Milward Styles, Niall James Horan, Liam James Payne and Louis William Tomlinson


Gotta be you (Acoustic version)


Mr and Mrs President - Blaxy


Mera av mina julklappar

1. OC box 1 och 2 - Morbror med familj (hade ju redan fått ettan så morbror fick tillbaka den så han kunde byta)
2. Ulrik Munther (igen) - sysling med familj
3. Justin Bieber, Min Historia - Anneli
4. Bild på mig - Angelica
5. Parfym - Anneli
6. Smink låda - sysling med familj
7. Duschtvål och bodyscrub - Jan och Thomas
8. Chilli filt - Dadda med familj (nu har jag två :D)
1. Ett fint halsband med mitt namn och en blå "ängel" - Jeanette och Robert
2. Stickade vantar - Mormor
3. Örhängen - Gerd och Idar
4. En "må bra" lampa - Anneli
Sen fick jag även lite kläder :)

New Language :P

*

Från Julavslutningen

Nu har det äntligen kommit ut några av spexen på youtube :D
-
-

RSS 2.0