Kommer

Ja i fredags så var jag med Ida på bio vi såg "Remember me" och på söndagen var jag på bio igen, fast med Anneli vi såg "Percy Jakson - kampen om åskviggen" jag tänker skriva om dem senare när jag har tid för snrt ska jag nämligen gå till skolan. I lördags så var jag på komfafest i uppsala, det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli, tiden gick väldigt snabbt. Sen så har skolan var inte som vanligt, nästan iaf XP
Idag blir det konfaträff och så ska vi möjligtvis disikera (?) ko-lunga. Kommer väll hem efter halv sju någon gång, Hey Hey


Tröja

Idag på hk:n bakade vi bullar, dom vart riktigt goda. Sen på matten så satt typ alla i grupprummet för den andra gruppen hade disikerat ko-lunga på no:n blää.
Sen hände det inte så mycket mer, på långdagen fortsatte jag att speal låten som Edward spelar till Bella i twilight. Och när jag kom hem så pratade jag med Ida för imorrn ska vi på bio och titta på "remember me"

Sen har jag mixtrat lite på Basshunters hemsida där man kan göra egna tröjor, gjorde en fin fin i går, tyvärr glömde jag spara bilderna, och idag har jag gjort en ny.


Fram:




Bak:




Höger arm:

Resten är bara svart, om jag nu skulle ha köpt tröja skulle den ha kostat 601 kr.


Tisdag

Dagen började med mentorstid, och sedan hade vi idrott, redskaps gymnastik på matta typ, jag tränade mera på att stå på händer, börjar klara det längre och längre nu. Sen hade vi ännu flera lektioner och på tyskan så tittade vi på film, den var slut kvart i två och Dorota lät oss sluta då, så jag tog tidiga 886:an hem och åt glass, tittade på tv innan jag spelade mini biljard med Linnea. Sedan vart det mat och nu sitter jag här och håller på att fixa lite bilder. När jag gick från bussen hem tog jag några bilder på snön som snart borde försvinna.


Tack Emma för sidan där man kan skriva på bilderna :):):):):):)

Bjuder även på lite musik.



Måndag

Ja imorrse vaknade jag typ klockan halv åtta och då gick jag upp för att äta frukost och titta på gossip girl från dagen innan, och även ett gammalt one tree hill avsnitt, någon som vet varför det inte går längre?
Sen så kom emma klockan tio typ och då började vi köra eye toy, vi körde det i stort sätt till klockan var fem och vi skulle äta.

En gång när vi körde ledde Emma men det slutade :

Att jag vann :)
Efter maten gick vi ut och var ute typ till Emma skulle ta bussen hem tio i sju, sedan gick jag hem och började skriva här

Söndag i Kungsberget

Ja söndagen började med att jag,Josse och mamma drog iväg till sandvikens kyrka på gudstjänst, eftersom vi ska komfimera oss så måste man gå i kyrkan tio gånger innan, jag har nu gått åtta:)
Ja efter det så åkte vi tillbaka till kungsberget där vi fikade innan vi gick ner i backen för att åter igen hyra snowboard till Josse och köpa liftkort, jag tror vi kunnde börja åka när klockan var kvart över ett. Men då åkte vi hela dagen till klockan fyra. Vi tog även kort och Josse filmade en gång när jag åkte.













Och föresten vet ni vem jag såg i backen?! Jo maddelen från "Ensam mamma söker" 09, då var jag juh tvungen att åka fram till henna och fråga om det verkligen var hon, och det var det juh.
Ja när vi kom upp så åt vi och Josse packade ihop sina saker, sen fick juh självklart jag äran att gå och diska medans de andra packade klart.
När jag var klar med diskandet så satte vi oss i bilen för att åka hem, vi fick även se "den vita damen" även denna söndagen. Och vi tittade på bilarnas "reg-namn" vi såg en med "FEO" och Josse ba: titta FEO det är juh ful på spanska, det var nog den bästa på vägen hem. När vi kom hem så drack jag och Josse en varsin burk med peppsi, sedan kom Josses mamma och hämtade henne. När hon hade åkt så gick jag och tvättade håret för att sedan titta på "Wipeout" och sedan tittade jag lite på "Ballar av stål" klippet med morrsan var inspelat i uppsala. Sedan gick jag och la mig för att Emma skulle komma på måndagen eftersom vi var lediga.

Lördag i Kungsberget

Morgonen började med att jag och Josse tittade klart på "Bring it on" och drack läsk och åt godis. Sedan startade Josse datan så vi kunde titta klart på "New Moon" också. Efter att vi hade ätit frukost så klädde vi på oss och gick ner i backen runt tolv så Josse kunde få köpa liftkort och hyra bräda. När det var gjort så åkte vi till klockan var runt tre för då hade mamma kommit ner med fika, min syssling Ange kom precis innan. När vi fikat klart så fortsatte vi att åka tills klockan var fyra och backen stängde.
<-- Josse i backen

Sedan gick vi upp för att äta middag innan vi drog oss ut till "lill berget" för at åka pulka




Efter vi åkt klart så skulle vi gå och duscha innan melodifestivalen började. Först så funkade inte den duschen jag skulle duscha i, femman fastnade, och den andra duschen funkade först inte men man skulle visst skruva på någon svart knapp, och då kom det vatten, bara iskallt så klart och det kom inget varmare vatten... tillslut ringde jag mamma så hon kom upp och fixade lite, så vi fick iaf ut femman som hade fastnat, men det vart då inget duschande för mig och när Josse var klar var det bara tio minuter till melodifestivalen skulle börja så då hade jag ingen lust att duscha längre.
När melodifestivalen var slut så tror jag vi satt uppe ett tag till innan vi gick och la oss, för vi var trötta och hade träningsverk i benen

Fredag i Kungsberget

Ja på fredagskvällen vart det att sitta i bilen innan vi kom fram. När vi kom fram så packade vi ur bilen och jag och Josse klädde på oss ute kläder för att gå ut och åka pulka.









Efter det gick vi in till husvagnen och började titta på New moon, Den filmen är så underbar :D
När vi tittat på halva filmen så började vi titta på första bring it on filmen och sedan hammnade vi i sängen vi 12 tiden.
Ni får det följande dagarna när jag har tid, hejhej

Kungsberget med Josse:D



Som jag sa förut så ska Josse följa med mig till kungsberget:)
I kväll när vi kommer fram blir'e fort till pulkabacken/Skidbacken. Vi bakade sissta lektionen så vi två missade bussen, vi tog 886 hem och kom hem typ 14.50.
Sen har vi tittat på massa parodier och tiden rinner iväg, det var en timme sen jag tittade på klockan sisst och ja ba: oj?! det har gått en timme.
Men nu ska vi dra och typ äta middag strax innan vi drar, ha en trevlig helg alla glad:D

Morgon bloggande

God morgon alla glada, i dag så kommer Josse hit och så ska vi dra till kungsberget och åka snowboard:)
Var det någon som såg vampire diaries(?) igår?, jag gjorde det iaf och hjälp vad bra det var asså, jag börjar bli beroende av det pogramet också.
Men nu måste jag dra vidare till skolan vi syns, jag slänger även in en bild på min lilla bebis i syrrans mössa

Tisdag

Ja igår då fick jag tandställning ner också, det gör fortfarande lite ont :(
Inga läxor den här veckan, eller jo matte läxa men den ha jag redan gjort, på fredag följer Josse med mig till husvagnen och det ska bli snowboard för hela slanten, jag längtar!!:)
Och på lördag är det melodifestivals final, Jag hejar då på Ola och Eric. Men de tre senaste åren så har den jag har hejat allra mest på hammnat på tredje plats, och det fortsätter nog så i år också:/
Och på måndag kommar antagligen Emma hit också, längtar dit med:)
Nej nu ska jag åter gå till att lyssna på Sebastian Krantz härliga röst, hejdå


Länge sen

Jaa, nu var det ett tag sen sisst igen. Jag vet faktisgt inte riktigt vad jag ska skriva om, Just nu sitter jag med matte läxan, det var riktigt lätt.
Lovet gick så himla fort den här gången, och snart är åttan slut och helt plöstligt börjar man i nian och då är även det året slut.
Nu ska jag åter gå till läxan, uppdatering kommer nog snart

RSS 2.0