What I want right now

Dom skulle sitta fint till julklapp ;)

Läxor, läxor, läxor och sen fritid ;)

just nu sitter jag i köket med samhällskunskaps uppsatesen och är nog snart klar :) sen blir det att plugga lite mer till svenskaprovet och skriva klart idrottsläxan ;)

Insåg att jag suger på att byta kategori när jag lägger upp låtar, men blir nog bättre på det sen :P


Jag just nu :P

Song of the day ;)


Dagens låt :)


Justin Bieber Performing- "Santa Claus Is Coming to Town"

OMB!!! Han är så sjukt snygg i sin nya frisyr!! :)

Sometimes we need to talk to a stranger, and say things we can't to people we know

Sjukt bra citat som jag hittade för inte allt för länge sen ;)
Det finns inte så mycket att berätta om min vardag för det händer aldrig något speciellt och den mesta tiden tas upp av läxor och mitt novell-läs beroende :P
Så det gör att mitt största fritidsintresse har legat på hyllan sen jag började i gymnasiet :( Men om jag lär mig att planera bättre och lägga ner tid på läxor och inte dra ut på det kanske det finns tid, för jag behöver verkligen rensa hjärnan egentligen.
Men iaf, idag så tog jag en buss en halvtimme senare för att slippa sitta på stationen och vänta på Lovisa. Vilket gjorde att jag precis hann med 1:an till fyrishov ;)
Hade matteprov idag, det känndes som det gick bra iaf :D
När jag kom hem så låg One Directions album på köksbänken!!! :D signad och hlet awesome, sjukt glad över den. Det var verkligen veckans lyckorus :)

Drummer Boy! :D


He looked into my eyes #happy moment

Jag är inte speciellt duktig på att uppdatera här med text anymore :P men det har verit ganska mycket i skolan dom två senaste veckorna, tror det lugnar ner sig lite nu i veckan iaf :)
'
Men det viktiga som har hänt under de senaste veckorna är väl att vi hade en grymt bra föreläsare om ekonomi i torsdags, det var inte så mycket nytt men en del. Det var riktigt bra och jag lärde mig ngt iaf :)
Det som var roligast var väl när Tor sa, att bli gravid två gånger när man käkar p-piller är större chans än att bli miljonär på triss-lott :P That's kind of awesome :P
'
Idag är det ingen i min familj som tittar på Idol, tog det slut för alla när André åkte ut eller? :P för min del gjorde det det iaf ;) Vem åker i kväll då? Själv tror jag att det är Amanda F
'
'
<3
'
'
Vad är det för fel på blogg.se som gör att det inte går att göra mellanrum? :S

Yey!!


Cute!!!


Vid middagsbordet idag

Linnea: Pappa vet du vad djur heter på engelska?
Pappa: Hm, jag kommer inte ihåg
*Massa skratt*
'
Linnea: Säg en sak på engelska på "E"
Pappa: hm, el-gitarr. Vad heter el på engelska?
Jag: Power
Pappa: Powerguitar
*massa skratt*
'
Linnea: Säg en sak på engelska på "N"
Pappa: Knife
Jag: Pappa, det stavas med "K
*massa skratt*
'
Härligt när man skrattar så mycket åt så sjukt tråkiga saker och maten blir kall ;) Men middag tog bara sisådär 50 minuter, men det var härligt med så m,ycket skratt :D

11-11-11

Idag är det alltså den 11 noveber 2011, kind a awesome ;)
Det var iaf idag som André den bästa, mes awesome och grymma person från Uppsala som fick lämna idol :'(

Lovet

Måndagen så var jag på bio med fina Lovisa, vi såg abduction :) grymt bra film säger jag bara ;)
Tisdagen var jag hos frisören i typ tre timmar för jag klippte mig och har färgat håret, färgade det ungefär till min naturliga hårfärg typ ;)
Onsdagen åkte jag, mamma och Linnea till mormor och min bebis i Norge, vi kom fram runt sextiden då typ. Sen på torsdagen och fredagen satt jag och spelade sims 2 typ hela dagarna ;) Fast på fredagen kom min morbror och mina kusiner till mormor också, så det blev full fart hela helgen.
Vi spelade sällskapsspel, (bl.a. Kvarn) lekte "boxen går", vilket var väldigt kul i mörkret :) Jag och Karoline hade Twilight maraton och såg alla tre filmer under helgen ;) vi gick även ut med Lasse på fredags- och lördagskvällen. Jag har också käkat en hel del godis och börjat sticka en mössa :)
Söndagen spenderades i bilen då typ, ganska mycket kö på E4. Och jag säger bara en sak, vissa j*vla idioter ska f*n inte ha körkort asså!!!
Sen i måndags började skolan igen.

Justin Bieber Performance EMA's 2011 <3


Pretty Eyes Acoustic Cover - Mitchel Cave


Sinnes sjukt

Tänk att man har gått där då.
http://www.unt.se/uppsala/gavstaelev-riktade-pistol-mot-yngre-barn-1525259.aspx
http://www.unt.se/uppsala/elev-till-forhor-efter-pistolhot-1527031.aspx

Santa Claus Is Coming To Town (Animagic Version) - Justin Bieber

Kom ut idag :)

Återträff i Göteborg 22/10-2011

Det började med att jag satte mig på bussen runt halv tio innan den började rulla mot Västerås. Och eftersom vi låg företidsplan stannade vi vid någon Ica Maxi typ lite innan Västerås, där stod vi i ungefär 50 minuter innan vi åkte in i Västerås för att plocka upp mera människor.
När vi väl plockat upp alla där åkte vi vidare mot Örebro, stadsbussarna där är lila, awesome ;) Där stod vi i 45 minuter, det var ganska många som klev på där då :P Sedan blev det ner till Skara där det typ inte var många som klev på, sedan vart det mot härliga Göteborg och Liseberg :) Det var sju killar på bussen och 41 tjejer, så det blev en hel del :P
Efter ett tag så skriker en av killarna till för att han hade sett något läskigt på mobilen, och hela bussen börjar skratta åt honom, HAHA.
När vi väl kommer fram till Liseberg och vi gått in så möter jag en del kända ansiktet, och sen ser jag fler och fler. Nästan alla Hastings tjejer som var där hängde tsm, sjukt nice :) det blev en sjukt trevlig kväll med många fina människor i Lisebergshallen :D
'
Vollyboll tävling, ett lag på tre killar vann och fick pris ;)
'
'
'
'

RSS 2.0