Tisdag

Hjälp vad tiden går fort, nu är det mindre än en månad till jullovet :D härligt värre säger jag bara.
Bästa Olle är fortfarande kvar i Idol :D tror att han och Jay kommer stå i finalen nästa vecka.
Det har inte hänt så mycket annars, har bara skrivit några sidor för att använda min fantasi och lite försök på att skriva ner allt som går runt i mitt huvud.
Juldisco 17/12 för 3-5, pengar till klass kassan. Sen sak vi sälja en bok om Rasbos historia för typ 250:- Imorrn ska jag in till stan och handla lite saker till discot då, sen ska jag väll hem och göra läxor.
På rasterna är det fortfarande mycket pingis, våran so och engelska lärare är inte i skolan. Spårlöst försvunnen typ, det är as drygt eftersom man inte lär sig något. Och det lär nog bli några fler håltimmar.
Måste få med familjen till arlandastad för att handla julklappar innan jul också. Mycket som händer så här innan jul.







Finaste Justin Bieber<3


Torsdags pingis

Oj vad veckean gått snabbt. Har verkligen gjort klart alla läxor som vi fått för den här veckan och nästa vecka, kan bara säga att jag och Emma är bäst!!
I går började min granne Gabbe på högstadiet i Gåvsta, det är rätt skojsigt. Vi spelade pingis med honom och några andra på lunchrasten som vi gjort alla lunchraster.
På inritkningen idag då så var jag och Emma ute och tog kort med skolas profsiga nya kamera :) sen så skrev Emma lite och halv fyra så gick jag, Emma, Josse och Martina upp till uppehållsrummet med Åsa och spelade pingis :) det var super skoj som vanligt :)
När vi slutat så gick Emma hem medans jag och Josse begav oss mot fritidsgår'n där vi fortsatte att spela pingis till kvart i fem. Då kom typ tre andra personer och spelade med oss, men det varade inte länge för fem i fem var det bara jag, Josse och en annan som spelade. Pappa kom strax efter fem och hämtade mig.
Nu sitter jag här och njuter av Justin Biebers nya album som finns på spotify, jag minst sagt älskar den :)
I morrn bär det av in till stan direkt efter skolan för då ska jag träffa Linnea innan vi åker hem till henne och sover där :) ses


Usher & Justin på AMA


There's a little hope for you and I

Justin vann ALLA kategorier han var nomenerade i på AMA :) grattis awsumea människa.





Många bra låtar från den filmen :)

Ja, ny vecka igen då. Alla från Frankrike är tillbaka, nu blir det mer liv och stoj i skolan igen. Dock tyckte jag att förra veckan var bra, lungt och soft.
Läxor som ska in, på fredag ska jag iaf softa, ska in till stan direkt efter skolan och träffa Linnea. Vi ska gå på stan och sen ska jag sova hos henne till på lördagen.


Snön är härlig




Det är så härligt när snön ligger aldeles vit på marken,
snön som fastnar under fötterna när man går.
Ingen jul utan snö,
för då ser man inte tomtens spår.
Solen lyser på snön så snön lyser,
snön som gör mörkret ljusare.
Så fin, undebar och kall ligger den där,
överallt.
Snön orsakar trubbel samtidigt som den skänker glädje,
den ger en helt ny syn på allt.
Så fridfullt faller den ner,
ner på marken och gör allt kalt och underbart.






Now baby I believe

Dagen har barit lugn och soft, spelade pingis på lunchrasten, jag vann faktiskt över Daniel en gång :)
Hade långdag idag, det var ganska tråkigt. Men jag och Emma räknade rösterna på "klassens bästis" Vi måste få de i sjuan att rösta och sen är det helt klart, det var ganskla jämt men den som vann hade typ 4 och 3 röster :P
Sen gick jag och Josse till går'n och spelade pingis i typ en timme, det var fett värt det. As kul hade vi :) sen så åkte jag hem, åt och nu sitter jag här emd läxor.
I morrn blir eftermiddagen soft, vi ska titta på en film som knyter samman med andra världskriget som vi ska börja läsa om på måndag, jag tycker det är väldigt intressant.
Sen så åker jag hem till Linnea och sover där tsm med Carrooch Thyra. Bara massa mys med underbara människor säger jag<3




Undra hur bra han är på pingis? :P


There's not a thing that I would change, Cause you're amazing



Underbart fin låt.

Idag har det varit en slapp dag. Började dagen med sovmorgon, började tio i nio i morse. Då hade vi hk, jag Daniel och Rasmus gjorde pannkakor och chokladmuffins ;) det vart riktigt gott. Sen så hade vi no, vi började planera vad vi skulle bygga för något av våran stad. Hade vikarie på No:n hon verkar mycket bättre än den vikarien vi hade sisst som inte kunde något.  På lunchrasten så var jag uppe i uppehållsrummet och spelad pingis med Daniel, Rasmus, Sebastian och läraren Malin var med, det var faktiskt kul.
Därefter vare tyska och vi fortsatte att titta på serien "turkiska för nybörjare" sen slutade vi kvart i ett typ. Jag stannade kvar i skolan till senabussen gick kvart över två.
Nu sitter jag och håller på med slöjdarbetet, den teoretiska biten.

And when you smile, the whole world stops and stares for awhile

Linnea sov här i natt, ja vi var väldigt flum minst sagt. Vi somnade typ efter halv två någon gång. Vi vaknade typ nio, då så låg vi kvar i sängen och njöt ett tag innan vi gick upp och åt frukost ;)
Mamma kom hem från Ullared igår, jag fick en film :) nu har jag två filmer i mina film-hyllor jag inte har sett :)

Idag tidigt i morrse så åkte 8 st från klassen till Frankrike, hoppas dom får kul. Vi kommer nog alla att sakna dom.
Sovmorgon på tisdag får vi iaf och sen på onsdag ska jag till tandläkarn


Torsdag

Torsdag igen då, det betyder lååång dag, inriktinig. Gick faktiskt rätt bra idag, var kul för Dennis och Daniel kom och spelade gitarr för oss som jobbade med skoltidningen ;)
Snart ska jag gå tillbaka till skolan, ska åka med pappa och Linnea hem :P 
Efter maten blir det engelska pluggande eftersom vi har prov imorrn, Anneli ska sova hos oss för imorrn tidigt åker Anneli, mamma och några andra till Ullared.

Underbar bild på awsume person :)

Justin vann 2 av 3 awards :)

I fredags var jag på Idol i stockholm, det var obeskrivilt att vara där. Men det var underbart iaf.

Sen på söndagen var jag och köpte vinterskor på Arlandastad och sen på kvällen var det EMA där Justin Bieber vann två av tre kategorier. Best Male och Best Pusch Act, det förtjänade han verkligen.

Sen i går (måndags) så var Justin Bieber med i CIS klockan 21.00 på kanal 5. Han är ju as duktig på att spela Jason, och om jag fattade slutet rätt så blir det en fortsättning.

Och idag när jag kom hem så låg Frida tidningen i brevlådan, mega poster på den mest "awsumeiga" personen i världen :)

Det snöade idag :) riktigt nice faktiskt, jag älskar snön för den är fin och man kan göra massor med den. Det ända jag hatar med snön är att den är kall och att det blir gegigt när den smälter :/ Men det märks att vintern är på väg, kanske ska jag använda mina fina nya vita vinterskor :)



Can I trust in you forever through this?

Gud vad jag älskar den här låten... den här oxå, finns det mågon låt jag tycker är bra utan att älska den? tror inte det.

 

Nu är det drygt 1 och ½ timme tills jag åker mot Stockholm mot Idol :)


vma-ema-fångad

Jag verkligen äääslkar det här, det bästa på hela vma's 2010.
Nu eller på söndag är det dax för ema. Sitter tittar fina klipp.

Jag hoppas iaf att dom här vinner något var

Justin Bieber på vma



Usher




Eminem

Ja, ema måste jag ju bara se. Sen på måndag, gissa vem som är med i CIS då,  jo Justin Bieber :) Det måste jag oxå se.

 

Idag har jag tittat på fångad, har blivit beroende av den serien. Tycker ni borde gå in på svt och titta på den ;)

Nej nu ska jag sätta kameran på laddning för imorrn ska jag åka och titta på idol live :) :D


RSS 2.0