Beste Påska Ever! :D

Okej, lovet blev verkligen inte som förväntat. Det var inget snowboard åkande för det var alldeles för slaskigt i backarna, men jag var istället ute vid stugorna istället.
På fredagen var vi nere på går´n och firade en i släkten som skulle fylla år. Då var jag med alla barnen typ. Under påsken var jag mycket med mina syslingar och en annan kille som var med, de var riktigt roliga och jag kom bra överens med Kyrre.
På torsdagen var jag även på scoter cross, det var as cool och sjukt roligt å spännande tyckte jag.

Jag kan lätt säga att det här var den bästa påsken ever, men fina människor och några nya riktiga vänner. Ett lov helt utan läxor var något jag behövde.


Norway, the country with snow :)

God morgon ;) Jag har inte sovit speciellt mycket i natt, ska bara packa det sissta och typ göra mig i ordning så åker jag till Norge, landet med snö ;) Jag kommer stå på min fina kompis när jag väl är i sverige igen, gillar att backarna ligger tjugo minuter från stuga :) Jag får passa på medans snön fortfarande finns, sen är det bara att välkommna sommaren när jag kommer tillbaka :)

Was the third time the last time?

Oj det var visst ett tag sen jag skrev, jag kan ju börja med att säga att vi hade det otroligt mysigt hemma hos Linnéa för två helger sen.
Förra fredagen var jag på bio och såg Justin Bieber´s Never say never, helt klart en av de bästa filmerna jag sätt. Den var i 3D så allt känndes coolare också ;) Jag köpte även skor förra fredagen, ett par blåa sneakers och så fick jag ett par lila av mamma (dom ser ut som converse typ) Jag hade lite problem med att välja färg. Under helgen och den gångna veckan har jag befunnit mig i ett högt bieber fever satdium och typ verkligen drogat alla hans underbara låtar.
Jag har även gjort klart mitt fördjupningsarbete om Islam, tyvärr vart det lite krångel så det går inte att skriva ut. Men vi ska fixa det efter lovet sa min braiga So:lärare. Jag har även kvar lite på kärlekshandboken som jag ska fixa nu innan jag åker till snön i Norge :/ Nu när det blivit så fint väder här hemma så ska man tillbaka till snön, fast så mycket har jag inte emot snön jag gillar den. Jag älskar att åka snowboard och då behövs snö och jag gillar att gå runt i shorts och korta tröjor då behövs sommaren för att man inte ska frysa ;)

Jag är så glad över att det äntligen är lov, jag och Lina räknade hur många dagar det var kvar i skolan igår, 30 skoldagar bara :D det är kul men ändå lite sorgligt att inse att man inte kommer ha kontakt med många från klassen sen.

Jag har då även haft nationella i engelska, och i torsdags så hade vi elevrådetsdag hela dagen.

I lördags var jag ute i skogen och hade det skönt i solen, sen kom Carro hit och vi tittade på  "Alice i underlandet" den otecknade och sen tittade vi på någon dans film innan vi gick och la oss i sängen för att ligga och prata länge.
Under söndagen satt vi ute på terassen i solen och spelade sällskapsspel, tyvärr brände jag mig men jag åt riktig sommar mat ute med familjen sen.

Idag har jag dammsugit nästan hela huset och tränat engelska med en kompis, världens bästa person som jag verkligen ser upp till, tack för den stunden :) <3
Och för tillfället spelas Ulrik Munther's "Boys don't cry" på radion :)



Fredag

Nu har jag och Josse äntligen kommit på vad vi ska vara på spexfotot, vi ska vara smurfar ;)
Jag har typ fixat allt förutom färg att ha i ansiktet.

Har haft nationella i svenska idag då, det gick ganska bra tror jag.
Fick MVG på matteprovet som jag gjorde i onsdags och VG+ på so inlämnings uppgiften om samhällsekonomi.

Nu är jag hemma hos Linnea med några mysiga personer, i kväll blire mys på hög nivå :D

By the way så befinner sig världens grymmaste person i vårat grannland Danmark ;)

RSS 2.0