Don't cry because it's over, smile because it happened.

*
Som ni säker märker, är det inte tisdag än. Ja, jag åkte hem tidigare från lägret. Det var inte speciellt kul när det regnade i stort sätt  hela tiden, vilket gjorde att det var rått ute så då blev man lite kall oavsett hur mycket kläder du hade på dig. Men det var inte det som var den största anledningen till att jag åkte hem, p.g.a. alla minnen så pallade jag inte att vara där längre. Det blev bara för jobbigt, jag åkte iaf dit.
Dock så satte jag inte min fot i tonårsbyn, då hade jag brutit ihop totalt I guess. Gick inte heller upp på klipporna vid vattnet eller upp på berget. Jag höll mig vid den stora lägerplatsen ist, där hade jag ju både Linnea och Joel. Utan dem hade jag inte klarat av att vara där alls. Men nu är det över för min del...
Kom hem igår, fick åka med några från Storvreta som också skulle hem, de hade en plats kvar i bilen. Så min familj kom och plockade upp mig i Storvreta strax efter åtta, när jag kom hem duschade jag innan jag började packa upp lite. Lag mig sedan och sov vid elva ungefär, sen idag gick vaknade jag vid tolv. Så jag sov ungefär 13 timmar.
Idag har jag bara "sköldpaddat" och packat upp resten innan jag hängde ut en del saker på vädring ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0